gökhan ın fiziğinin yetersiz olduğu iddia ediliyor.nerden bu kanıya vardı bunu iddia eden arkadaşlar.izlediğim maçlarda kendisi gayet dinç fazla top kaybetmeyen pasları başarılı düzgün şut atabilen bir oyuncu izlenimi verdi.üstelik ptt lig sertlik olarak 1. ligden aşağı değil hatta bence daha sert oynanıyor.şans verilirse kesinlikle patlama yapacak kapasitede buna inanıyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gökhan Alsan
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
AW: Gökhan Alsan
Faceden akrabaladına sakat olduğunu ama iyiye gittiğini yazdı.İlk olarak sifuni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGökhan sakat mi acaba ?
Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İnşallah,1461'deki performansını yükselterek devam ettirirİlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu sene dogum yili olan 90 numarayi giyecek. Seneye insallah 61, ondan sonrada 10.
"Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."
Yorum
-
Fiziğini geliştirmesi zaman alacağı gibi yaşı da 18 değil. Sakatlanması şanssızlık kendisi adına tekrar 1461'e dönecek muhtemelen.
Trabzonspor için benim beklentim yok Gökhan'dan. Kötü futbolcu olduğu için değil o boyda birisi bu takımda zor oynar o bölgede. Kanat oyuncusu olsa rahat oynardı. Kendisinin de beklentisi olmasa iyidir. İyi bir teklifle sezon sonu satılırsa iki taraf için de iyi olacaktır.
Yorum
-
Boy pek sorun olmaz.İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFiziğini geliştirmesi zaman alacağı gibi yaşı da 18 değil. Sakatlanması şanssızlık kendisi adına tekrar 1461'e dönecek muhtemelen.
Trabzonspor için benim beklentim yok Gökhan'dan. Kötü futbolcu olduğu için değil o boyda birisi bu takımda zor oynar o bölgede. Kanat oyuncusu olsa rahat oynardı. Kendisinin de beklentisi olmasa iyidir. İyi bir teklifle sezon sonu satılırsa iki taraf için de iyi olacaktır.( ゚д゚)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum