Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gökhan Alsan

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Kiralansaydi bari? Iyi oyuncu, neden gözden cikarildi anlamadim.

Yorum

Gokhani gecen sene cok begendim hic A takima yukselme gibi bir ihtimalin cikmadigi beni biraz surpriz etti. Paslarini kolay kolay bosa atmayan bir futbolcu. Insallah bu sene de basarili olur da bizimkiler kalitesini gorurler.

Yorum

Bilmiyorum seni bu taraftara Trabzonsporda ne zaman izlettirirler .....? ama güçlendikçe çok çok daha iyi oluyorsun, oyun zekan ve tekniğin ile A takımın formasını fazlasıyla hak ediyorsun , İnşallah ciddi bir sakatlık falan yaşamadan en kısa zamanda Trabzonspora yükselerek orada forma şansı bulursun

Yorum

Çok enerjik. Zokora'nın yaptığı her şeyi yapabilir hatta daha da fazlasını. Yeter ki şans verilsin. Bence devre arasında A takıma çıkarılmalı. Yerliler arasında iyi alternatif olur.

Yorum

En güvendiğim oyuncular arasında Trabzonspor'a çıkartılsa şuanki orta sahalardan daha iyi oynar.
            "Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."

Yorum

Ben denilenlerin aksine bu sezon üstüne koyduğunu düşünüyorum. Geçen sezon vasatı aşan bir performansı yoktu. Bu seneye kadar patlama yapamamıştı.
              Ne Mutlu Göğsünü Gere Gere Trabzonsporluyum Diyene...

Yorum

Geçen sene A takım kadrosuna alınmadığı için çok şaşırmıştım. Bence Abdulkadir'den daha yetenekli bir futbolcu.
                Her zaman önce''TRABZONSPOR''diyeceksin.
                https://twitter.com/MhmtcnMangan61

Yorum

Seneye Barış'la birlikte Trabzonspor'a..

Yorum

1461 Trabzon'da orta saha yükünü çekiyor.Trabzonspor'a çıkarsa en kötü yedek olacak seviyede
                    "Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."

Yorum

• Henriqueye bugünkü golün aynisini atmadigi takdirte memleketindeki köyünü havaya ucuracagiz deseler bile, ayni pozisyonda bu golün aynisini atmasi mümkün degil. Trabzonsporun forvetinin cekemeyecegi sutu pilot takiminin orta sahasi cekebiliyorsa orda bi sorun var demektir.
                      Milli Takımım TRABZONSPOR
                      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Henriqueye bugünkü golün aynisini atmadigi takdirte memleketindeki köyünü havaya ucuracagiz deseler bile, ayni pozisyonda bu golün aynisini atmasi mümkün degil. Trabzonsporun forvetinin cekemeyecegi sutu pilot takiminin orta sahasi cekebiliyorsa orda bi sorun var demektir.
                        Vurus teknigi kosulari mücadelei iyi.Ama tek sorunu tüm oyuna yayamiyor ara ara yapiyor.Ha yedek oyuncu olarak 2.yari girip Trabzonspora simdikelerden cok daha faydali olur.
                        çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Vurus teknigi kosulari mücadelei iyi.Ama tek sorunu tüm oyuna yayamiyor ara ara yapiyor.Ha yedek oyuncu olarak 2.yari girip Trabzonspora simdikelerden cok daha faydali olur.
                          Şuankiler hiç yapmıyor GÖkhan en azından arada yapıyor

Yorum

• Devre arası kampı için Trabzonspor'a çağrılmış, hayırlı olsun.
                            BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Allah utandırmasın.
                              Aykut Akgün, Abdulkadir ve Soner hayalkırıklığının olduğu bir ortasahada kesinlikle görev alacaktır.
                              Her zaman önce''TRABZONSPOR''diyeceksin.
                              https://twitter.com/MhmtcnMangan61

Yorum

• Allah utandırmasın, İnşallah beklenen performansı gösterir..
                                www.x.com/zykmda

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim