Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Engin Baytar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Engin'i benden çok savunan olmasın bu dediğine kesinlikle katılmıyorum Şenol Hoca Engin'e tahammül ettiği kadar kimseye etmemiştir canlı yayında küfrü bile sineye çekmiştir o yüzden miadı çoktan dolmuştu Trabzonsporlu Engin olarak anılmak istemiyor demekki yolu açık olsun herkes hakettiğini yaşarmış...
    - Jaja'nın yaptıkları ondan azmıydı küfür hadisesi hariç , ligin 2.yarısında jaja ayakta duramadı...
    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
    ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      - Jaja'nın yaptıkları ondan azmıydı küfür hadisesi hariç , ligin 2.yarısında jaja ayakta duramadı...
      Jaja nerede şimdi peki?
      Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Jaja nerede şimdi peki?
        - Şimdiyi değil ozamanı konuşuyorum ben , madem memnun değilsin satarsın olur biter , adam sorunlu zaten ama kendisinden faydalanamadık buda bir gerçek...
        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
        ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Pardon ama Jaja'nın saha içinde küfür ettiğini mi gördünüz veya formasını çıkarıp attığını mı??? Ya da hocasıyla tartıştığını gören oldu mu?? Jaja'nın yeşil sahada herhangi bir disiplin sorunu yoktu,sadece defansa yardım etmiyordu o kadar..Saha dışında özel hayatında sorunlu bir futbolcuydu,bunu herkes kabul ediyor ve bu yüzden tahammül edilemediği için gönderildi...

Engin ise saha içinde sürekli problem çıkaran bir oyuncu,belki saha dışında herhangi bir vukuatını görmedik ama saha içinde ne zaman problem çıkaracak diye bekler oldu kartık..Sorunlu bir futbolcunun sırf Trabzonlu olması nedeniyle korunmaması gerek..Şenol Hoca'nın dediği gibi adalet herkese uygulanmalı...

Benim anlamadığım saha dışında problemli olan Jaja'ya tahammül edemeyen yönetim,saha içinde her türlü sorunu çıkaran Engin'e nasıl tahammül ediyor??
          En son seyduna_efil tarafından düzenlendi; 31.07.2011, 22:15.

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            neden israrla jajayı ornek gosterdigini anlamadım. jajaya ne yaptı hoca. gecen sene sampiyonluga giderken takım dengesi bozulmasın diye oynattı. sonrada gonderildi. aynı donemde enginide oynatacaktı belki ama engin sakattı. jajaya sabır gosterdi engine gostermdi demek yanlış olur.

sunada inaniyorum, eger bugun engin gitsin canı gönülden bir özür dilesin olmayacak boyle seyler desin affedilir.
            Bitsin Artik Bu Çile

Yorum

• - Hepmi sakattı , bana bu sakatlık hadisesi pek inandırıcı gelmiyor , Şenol Hoca sırf Engin'i oyuna almamak için Aykut'u felan alıyor bunu anlayamıyorum ben...

Yorum

• Şenol Hoca Engin'e Jaja'ya hatta Yattara'ya gururunu bir kenara bırakıp Trabzonspor'un başarısı için tahammül etti bunu anlamak zor olmasa gerek...
                Bordomavi.net

Yorum

• Ordu talipmiş,eski hocası istiyormuş onu,eğer satılacaksa.
                  Gazetenin yalancısıyım.

Yorum

• İlk olarak seyduna_efil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Pardon ama Jaja'nın saha içinde küfür ettiğini mi gördünüz veya formasını çıkarıp attığını mı??? Ya da hocasıyla tartıştığını gören oldu mu?? Jaja'nın yeşil sahada herhangi bir disiplin sorunu yoktu,sadece defansa yardım etmiyordu o kadar..Saha dışında özel hayatında sorunlu bir futbolcuydu,bunu herkes kabul ediyor ve bu yüzden tahammül edilemediği için gönderildi...

Engin ise saha içinde sürekli problem çıkaran bir oyuncu,belki saha dışında herhangi bir vukuatını görmedik ama saha içinde ne zaman problem çıkaracak diye bekler oldu kartık..Sorunlu bir futbolcunun sırf Trabzonlu olması nedeniyle korunmaması gerek..Şenol Hoca'nın dediği gibi adalet herkese uygulanmalı...

Benim anlamadığım saha dışında problemli olan Jaja'ya tahammül edemeyen yönetim,saha içinde her türlü sorunu çıkaran Engin'e nasıl tahammül ediyor??
                    Jaja gitti mi gelecek mi belli değildi. Kaldı ki Jaja'nın satılmadan elimizde patlaması durumunda zararımız 5 milyon € olacaktı. Gönderildi yeri dolduruldu. Engin kendi karakteri nedeni ile maalesef o kadar önemli olamadı hiçbir zaman.

Jaja kanser başlangıcı ise, Engin gribal enfeksiyondur. Çakarız antibiyotik geçer..
                    BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Allah Engin'in bacaklarına vermiş, beynine değil.
                      Süper ligde gidebileceği en iyi takım Eses olur. Bu durumda yönetim becerip de üzerine biraz daha verip Alper takasını yaparsa çok iyi olur.
                      Yoksa 3-5 kuruşa Ordu'ya gider, yavaşça kaybolup gider.
                      Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Jaja gitti mi gelecek mi belli değildi. Kaldı ki Jaja'nın satılmadan elimizde patlaması durumunda zararımız 5 milyon € olacaktı. Gönderildi yeri dolduruldu. Engin kendi karakteri nedeni ile maalesef o kadar önemli olamadı hiçbir zaman.

Jaja kanser başlangıcı ise, Engin gribal enfeksiyondur. Çakarız antibiyotik geçer..
                        Bana göre hocasıyla tartışan,hocasına küfreden,hocasına el kol hareketi yapan oyuncu daha büyük hastalığa neden olur..Çünkü bu tür oyuncular hocalarının itibarlarını zedeliyorlar..

Yorum

• İlk olarak seyduna_efil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bana göre hocasıyla tartışan,hocasına küfreden,hocasına el kol hareketi yapan oyuncu daha büyük hastalığa neden olur..Çünkü bu tür oyuncular hocalarının itibarlarını zedeliyorlar..
                          ben saha içindeki durumdan bahsettim.. lig başladıktan sonra kaçan engin'in sahadaki eksikliği ile aynı şekilde kaçan jaja'nın eksikliği aynı olmaz manasında.
                          BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Takıma bi katkısı yok zaten uzun zamandır birde sözleşme uzatmak için uğraşıyorsak yazık yani.
                            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Şu günlerde gündemde devamlı Şenol Güneş & Engin Baytar ikilisi gündemde. Elimde bir fırsat olsa Şenol Hoca'ya üç soru sormak isterim.

Birincisi Engin Baytar'ın yaptıkları Ali Kemal Denizci'nin yaptıklarından daha çılgınca ve kabul edilemez mi???

İkincisi Alanzinho'nun veya Colma'nın sahada hirbir şey yapmadan durmalarına katlanmak mı daha kolay yoksa Enginin yaptığı çılgınlıklara katlanmak mı daha kolay.

Üçüncüsü siz farkında olmasanızda bir oyuncu bu kadroya girmeyi hak ediyorsa ve bu hakkı o oyuncu istiyorsa cezalandırmak mı gerekir.

Benim kendi görüşüm Enginin oyun içindeki katkısını ne Alanzinho ne de Colmana değişirim. Geçen senenin İBB maçında Abdullah Avcı kendisi için bir yorum yapmıştı bu yoruma hocaya sorduklarında önemli olan iyi oyuncuları futbola kazandırmak demişti. Peki şimdi oynatmadığınız oyuncuyu nasıl futbola kazandıracaksınız çok merak ediyorum??? biri bu konuları hoca aktarmalı yoksa ben bunları pankart yapıp asacam maçta

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Takıma bi katkısı yok zaten uzun zamandır birde sözleşme uzatmak için uğraşıyorsak yazık yani.
                                Onun için mi Benfica macında gözler Engin'i aradı .İyi oyuncu futboluna bişey demeyin bari.Ama kovulsun bu kadar şeyden sonra

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X