"Galatasaray için" diye bir şey yok arkadaşlar. Trabzonspor'la görüşme halinde Engin. Takım ortalamasına göre normal bir para istiyor, iyileştirme bekliyor.
Ama yönetim pek yanaşmıyor gibi şimdilik, görüşme sürüyor. Tam ayrıntı veremiyorum ama birkaç güne belli olur, bilgi vereceğim.
Bu adamın ancak rüyalarında görebileceği bir nokta Trabzonspor. Sıradan Anadolu takımlarının vasat topçusu. Dahası dengesizin teki. Trabzonspor'un itibarını her an zedeleyebilecek potansiyeli var. Bu şartlarda burada barınması için kulübün kapısında yatması gerekirken bir de naz yapıyorsa vah bu takımın haline. Söylenerek dışarı çıktığı maç sonrası postalanması gerekiyordu ama işte..
En son champions tarafından düzenlendi; 02.07.2011, 14:40.
Can Karyağdı Engin sakat hâla tam olarak takımla çalışamıyor dedi. Ne sakatlığı var bu adamın 6 aydır faydalanamıyoruz...
Hatirlayacak olursak antalyadaki devre arasi calismalarinda selcuk inan ekstra izinliydi dondugunde gazetelerde hep selcuk takimdan ayri duz kosu haberleri cikiyordu o zamanlar uzerinde durulmadi fakat selcugun bizden gidis tarzini gordukten sonra meyer kafasini dinleyip imza atma asamasina gelmesi bekleniyormus ve imza isi olmadi ayni zamanda ilk bes hafta selcuk doneminin en kotu maclarini oynadi zaten kaybedilen puanlarda o bes haftada olmustu simdi engin icinde acaba bu surecmi devreye sokuldu henuz bilmiyoruz yakinda kokusu cikabilir!
Ne için iyileştirme bekliyor gerçekten anlamıyorum.
Barış Özbek'le 1 milyon küsür euro ile anlaşılırsa, diğer oyuncularda yeni sözleşme de iyileştirme bekler. Engin her an patlayabilecek bir bomba olduğu için ben maç başı ağırlıklı olan bir sözleşmeden yanayım...
Cincon'a gitmez Engin. Yine meşhur Türk medyasının güzel uydurmalarından biri. Engin Trabzonspor'da oynadığı için çok şanslı bana göre. Sözleşmesini uzatabiliyorsa uzatsın. Zira bizden sonra gideceği takım yine bize geldiği takım seviyesindedir. Ne Avrupa'dan teklif alır şu aşamada ne de İstanbul'dan teklif alır. Fazla uzatmasına gerek yok bu sözleşme konusunu, atsın imzasını bizi de kurtarsın kendini de.
Yorum