Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Engin Baytar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Para konuşmaya hakkın yok Engin ya imzayı atacaksın yada gideceksin
    Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
    As Roma
    Francesco Totti "10"
    Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Barış Özbek'le 1 milyon küsür euro ile anlaşılırsa, diğer oyuncularda yeni sözleşme de iyileştirme bekler. Engin her an patlayabilecek bir bomba olduğu için ben maç başı ağırlıklı olan bir sözleşmeden yanayım...
      Barış Özbek'e verdik diye herkese verelim o halde. Yanlışı yanlışla mı düzelteceğiz? Ligin ikinci yarısında olmayan bir Engin'in para konuşmaya hakkı olmamalı.

Yorum

• Bence de maç başı ağırlıklı bir sözleşme olsun.
        Yanlız bunun olumlu sonuçları olduğu gibi engin gibi hırs küpü bir adam için
        olumsuz sonuçları da olabilir.
        T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• İlk olarak AKSOY_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bence de maç başı ağırlıklı bir sözleşme olsun.
          Yanlız bunun olumlu sonuçları olduğu gibi engin gibi hırs küpü bir adam için
          olumsuz sonuçları da olabilir.
          Bana kalsa çok önemli futbolcular olmadıktan sonra her futbolcuyla maç başına dayalı anlaşma yaparım ama hem oyuncu ağırlıklı düzen izin vermiyor buna hem de menajerlik sistemi.

Yorum

• Önce adam gibi Lig'de 20 Mac oyna ondan sonra iyilestirme iste!
            *
            * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Tamamen masa basi haberi. Engin in o seviyede bi piyasasi yok ve olmayacak. Muhtemelen menajeriyle birlikte yaptirdiklari bi haber.

Yorum

• eğer yönetim engin i tutmak için ücrette artırım falan yaparsa yazıklar olsun o yönetime

temennilerim gitmei yönünde gassarayda çok başarılı olur
                ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• engin gerek yaşantısı gerekde saha içindeki olumsuz hareketleri beni olumsuz düşünmeye sevk ediyor..ancak sahadaki hırsı ve ara sırada kullandığı müthiş yeteneği de beni tam tersi düşündürüyor..

sonuç olarak giderse bir sevinip bir üzülecem..ama orta yol bulunacaktır yönetim ve engin arasında..

Yorum

• zor zamaninda armayi opup " ben Trabzonsporluyum en az sizin kadar " mesaji vermeyi kendinde hak goruyorsan , can i gonulden bu takimi seven , bu sevgiyi hayallerinin merkezine yerlestiren insanlara bu sevgiye ortak oldugunu kanitlamak ile mukellefsin demektir. seni seven ve sana guvenenleri insallah mahcup etmez ve dumenden arma opup solugu bizansda alanlardan olmazsin (bkz :gokhan unal, selcuk inan. egemen korkmaz...) Trabzonspor basamak degil , cikilmasi zor olan bir zirvedir ... dunyada temsil ettigi degerlerin kuruldugu sehre sigmadigi, sehrin sermayesinden guc bulan degil sehrine hayat veren belki de tek kuluptur BUYUK TRABZONSPOR.bu degerlere ortaksan ve sen de bizler gibi bir Trabzonsporlu isen bizansi sustur , at su imzayi ki bizim icin istanbula kacan donek kolpalardan farkin olsun ,
                    En son ESER tarafından düzenlendi; 03.07.2011, 00:28.

Yorum

• İyileştirme mi istiyormuş

Ahaha Aldığı paraya fit olması lazım . Ne vermiş ki ne alıyor ?
                      Twitter Adresim

Yorum

• mevzudaki takım galatasaray olunca herşey beklenir. bedava topçu kapmakta üstlerine yok. 1 sene bekler bunlar
                        7
                        Cngz_61

Yorum

• İyileştirme lafına da Atay Aktuğ dönemindeki faciadan beri uyuz oluyorum.

Yorum

• Engin gideceksen git...
                            Kafada boşa yer etme...
                            Hamiş

Yorum

• basın ısı ele aldı kadrodakı 4 tane 11 oynayabılıecek futbolcudan bırı ya bunu da kafa olarak bıtırecekler ondan sonra da burak onur gıray dıye devam eder heralde hatta sıralama bıle bole olur

Yorum

• Ne oynadıda iyileştirme istiyormuş?
                                İstemiyorsa güle güle.
                                OSCAR CARDOZO

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X