Para konuşmaya hakkın yok Engin ya imzayı atacaksın yada gideceksin
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Engin Baytar
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBarış Özbek'le 1 milyon küsür euro ile anlaşılırsa, diğer oyuncularda yeni sözleşme de iyileştirme bekler. Engin her an patlayabilecek bir bomba olduğu için ben maç başı ağırlıklı olan bir sözleşmeden yanayım...
Yorum
-
İlk olarak AKSOY_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence de maç başı ağırlıklı bir sözleşme olsun.
Yanlız bunun olumlu sonuçları olduğu gibi engin gibi hırs küpü bir adam için
olumsuz sonuçları da olabilir.
Yorum
-
engin gerek yaşantısı gerekde saha içindeki olumsuz hareketleri beni olumsuz düşünmeye sevk ediyor..ancak sahadaki hırsı ve ara sırada kullandığı müthiş yeteneği de beni tam tersi düşündürüyor..
sonuç olarak giderse bir sevinip bir üzülecem..ama orta yol bulunacaktır yönetim ve engin arasında..
Yorum
-
zor zamaninda armayi opup " ben Trabzonsporluyum en az sizin kadar " mesaji vermeyi kendinde hak goruyorsan , can i gonulden bu takimi seven , bu sevgiyi hayallerinin merkezine yerlestiren insanlara bu sevgiye ortak oldugunu kanitlamak ile mukellefsin demektir. seni seven ve sana guvenenleri insallah mahcup etmez ve dumenden arma opup solugu bizansda alanlardan olmazsin (bkz :gokhan unal, selcuk inan. egemen korkmaz...) Trabzonspor basamak degil , cikilmasi zor olan bir zirvedir ... dunyada temsil ettigi degerlerin kuruldugu sehre sigmadigi, sehrin sermayesinden guc bulan degil sehrine hayat veren belki de tek kuluptur BUYUK TRABZONSPOR.bu degerlere ortaksan ve sen de bizler gibi bir Trabzonsporlu isen bizansi sustur , at su imzayi ki bizim icin istanbula kacan donek kolpalardan farkin olsun ,En son ESER tarafından düzenlendi; 03.07.2011, 00:28.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum