Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Engin Baytar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bütün bu yaşananların üzerine,Engin kendi değerini kat kat fazla artırma şansına sahip.
    En iyisini yapmalı,artık hataya tahammül yok.

Yorum

• takımda yerli adam kalmadı neredeyse burada engine gönderilsin yazanlar daha fazla saçmalamayalım. engin takım için çok önemli bir isimdir!

Yorum

• Bu adamı gerçekten çok seviyorum.
        Deli filan ama lazım bize.
        Asi çocuk
        OSCAR CARDOZO

Yorum

• Bu çocuk bu takıma şart

Yorum

• Sakatlanmasa bu sene harikalar yaratmisti ama kesinlikle daima ilk 11 de oynamasi gereken bi oyuncu yeteneklerinin siniri yok biraz dikkat etse kendine sampiyonlar liginde enginden ve kalirsa jajadan cok umitliyim

Yorum

• Yorum

• engin sinirlerini bastırsın yeter;

bu takımda asist kralı olur, gol kralı olur,
                orta sahayı colmanla engin'e bırakın o zaman.
                çalımları, plaseleri, hareketler çok klas. özellikle topu sürmesi çok süper.
                Başarılar inşeallah bu sezon başarılı olur
                TFF'nin ortasahasına 2010-2011 Kupasını alıp TRABZONSPOR bayrağını dikeceğiz. İnşeallah.

Yorum

• engın sızın abarttıgınız kadar bısey yaptıgı yok helekı emreyle kıyaslanamaz bıle engın parmagını kaldırıyor bızans ayaklanıyor sızde hemen gaza gelıyorsunuz ....
                  Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• İlk olarak demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    engın sızın abarttıgınız kadar bısey yaptıgı yok helekı emreyle kıyaslanamaz bıle engın parmagını kaldırıyor bızans ayaklanıyor sızde hemen gaza gelıyorsunuz ....
                    imzamı atarım .............
                    Benim için bir sevdadır Trabzonspor Solumasamda havasını aşığım renklerine

Yorum

• O malum röportajını okuduktan sonra, bilemedim artık bu takımda kime inanalım, kime güvenelim!

Yorum

• engin baytar bu sezon takıma çok şey verecektir inşallah.
                        EN IYISI BIZIZ:

Yorum

• engin baytar antremanlara katılmıyor mu ? fotoğraflarda hiç göremedim
                          diğerlerinden farklı...öteki...
                          Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
                          2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak hamdi_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            engin baytar antremanlara katılmıyor mu ? fotoğraflarda hiç göremedim
                            Milli takıma çağırıldığı için izinliydi. Yarın katılması bekleniyor...
                            Trabzon bir sevda,
                            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• O kadar istikrarli sekilde alistirdiki istikrarsizligina,yeteneklerine ragmen onu yapar bunu yapar diyemiyorum,bekleyip gorecegiz ya yildiz olacak ya tam hayal kirikligi

Yorum

• umarım bu sene kimseyle kavga etmezsin,kimseye küfür etmezsin,istikrarlı bir oyun ortaya koyarsın.üst üste oynadığın maçları inşallah görürüz yok bu sene de aynı davranışlarını sergilersen git Engin bu sene Şenol hoca sana son kez şans veriyor.Görüldü ki Şenol hoca bu takımda sorunlu oyuncu istemiyor. gidenler belli.Jaja,Yattara...
                                TRABZONSPOR
                                iyi ki varsın Eren Bülbül...
                                İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X