iyi ama o kadar futbolcu gönderilirken kalması hatalı olur.
@tsmustafakemal "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Sözleşmesi uzatılacaksa Engin'i yöneticiler sezon öncesi kampı yerine bir ruh kliniğine gönderebilirlerse önümüzdeki sene daha çok verim alabileceğimize inanıyorum. O derece dengesiz bir adam, yeteneği de bir o derecede abartılıyor. Ama bu kadar oyuncu gittikten sonra, takımın yeni sistemini kurana kadar, yeni transferler uyum gösterene kadar mutlaka kalması da lazım...
There are 10 kinds of people Those who understand binary and Those who don’t
Engin durum ciddi.Bu kez gerçekten son şansın.Kalmasını çok istiyorum.Ama kafasını sadece Trabzonspor'un menfaatlerine takmış bir Engin'in kalmasını istiyorum.
Emre'nin rakibe , Engin'in kendine zararı var . Ondan olabilir mi ?
Emre bir de akıllı, susması gerektiği yerde susmasını biliyor. Yani çirkefliği tamamen bilinçli. İşine geldi mi hiç ağzını açıyor mu hakeme? Engin ise kart göreceğini bile bile konuşuyor, kart görüyor hala konuşuyor, artık hakemler bile çocuğa gülüp geçiyor, idare ediyorlar.
Emre bir de akıllı, susması gerektiği yerde susmasını biliyor. Yani çirkefliği tamamen bilinçli. İşine geldi mi hiç ağzını açıyor mu hakeme? Engin ise kart göreceğini bile bile konuşuyor, kart görüyor hala konuşuyor, artık hakemler bile çocuğa gülüp geçiyor, idare ediyorlar.
Engin'e kart verdikten sonra idare ediyorlar. Emre'yi kart vermeden idare ediyorlar.
Enginden çok şey bekliyorum bu sezon ikinci yarıda ilk yarıdaki katar katkı yapsaydı belkide o berabere kaldığmız maçlardan birinde düğümü çözerdi ve şampiyon olurduk...
Engin'e kart verdikten sonra idare ediyorlar. Emre'yi kart vermeden idare ediyorlar.
Emre zaten Kadıköy'de kart indirimli 5-10 tane sarı kartlık hareketten 1 tane kart ya çıkıyor, ya da o bile çıkmıyor. Ama milli maçlarda, Avrupa kupası maçlarında yemez, yemiyorlar da netekim
Yorum