Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Engin Baytar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 1. sıradan gönderilmesini beklediğim aday..

iyi ama o kadar futbolcu gönderilirken kalması hatalı olur.
    @tsmustafakemal
    "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Engin ya akıllı olursun ya da akıllı olursun!
      Lütfen,ama lütfen.

Yorum

• Engin'e Şenol hocanın bir şans daha vereceğini düşünmüyorum. Yazık ki efsane olması gerekn kadronun demirbaşlarından biri olmalıydı!
        FxY

Yorum

• Engin'i de mi gönderelim ?

Hasbinallah. Solda Ferhat, sağda Barış Özbek oynarız artık.
          Més que un club!
          Nil Satis Nisi Optimum..
          Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• engin'den sinirlerine hakim olmasını beklemiyorum şahsen.hocaya,armaya saygısızlık yapmasın sorun yok.
            ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• İnşallah Engin ile de en yakın zamanda sözleşme uzatırız
              Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Sözleşmesi uzatılacaksa Engin'i yöneticiler sezon öncesi kampı yerine bir ruh kliniğine gönderebilirlerse önümüzdeki sene daha çok verim alabileceğimize inanıyorum. O derece dengesiz bir adam, yeteneği de bir o derecede abartılıyor. Ama bu kadar oyuncu gittikten sonra, takımın yeni sistemini kurana kadar, yeni transferler uyum gösterene kadar mutlaka kalması da lazım...
                There are 10 kinds of people
                Those who understand binary and
                Those who don’t

Yorum

• fenerın ezıklerı emre dengesızıne sahıp cıkıyor ama bızım dengesız taraftar engını ezıyor hasbunalllah yaaa hakketten ne oluyor sıze anlamıyorum....
                  Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• İlk olarak demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    fenerın ezıklerı emre dengesızıne sahıp cıkıyor ama bızım dengesız taraftar engını ezıyor hasbunalllah yaaa hakketten ne oluyor sıze anlamıyorum....
                    Emre'nin rakibe , Engin'in kendine zararı var . Ondan olabilir mi ?
                    Twitter Adresim

Yorum

• Engin durum ciddi.Bu kez gerçekten son şansın.Kalmasını çok istiyorum.Ama kafasını sadece Trabzonspor'un menfaatlerine takmış bir Engin'in kalmasını istiyorum.
                      Sadece Şenol Güneş,bir tek Şenol Güneş

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Emre'nin rakibe , Engin'in kendine zararı var . Ondan olabilir mi ?

Emre bir de akıllı, susması gerektiği yerde susmasını biliyor. Yani çirkefliği tamamen bilinçli. İşine geldi mi hiç ağzını açıyor mu hakeme? Engin ise kart göreceğini bile bile konuşuyor, kart görüyor hala konuşuyor, artık hakemler bile çocuğa gülüp geçiyor, idare ediyorlar.
                        Those who don’t

Yorum

• İlk olarak Selimag tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Emre bir de akıllı, susması gerektiği yerde susmasını biliyor. Yani çirkefliği tamamen bilinçli. İşine geldi mi hiç ağzını açıyor mu hakeme? Engin ise kart göreceğini bile bile konuşuyor, kart görüyor hala konuşuyor, artık hakemler bile çocuğa gülüp geçiyor, idare ediyorlar.

Engin'e kart verdikten sonra idare ediyorlar. Emre'yi kart vermeden idare ediyorlar.
                          Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Enginden çok şey bekliyorum bu sezon ikinci yarıda ilk yarıdaki katar katkı yapsaydı belkide o berabere kaldığmız maçlardan birinde düğümü çözerdi ve şampiyon olurduk...
                            HAMİ_41

Yorum

• İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Engin'e kart verdikten sonra idare ediyorlar. Emre'yi kart vermeden idare ediyorlar.

Emre zaten Kadıköy'de kart indirimli 5-10 tane sarı kartlık hareketten 1 tane kart ya çıkıyor, ya da o bile çıkmıyor. Ama milli maçlarda, Avrupa kupası maçlarında yemez, yemiyorlar da netekim
                              Those who don’t

Yorum

• Güney Kore maçında gördük en güzel örneğini.

Engin bu sene sorumluluklarının farkında olur ve büyük görevler üstlenir umarım.
                                Yaşamak Direnmektir!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X