Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hugo Broos | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

1 Aydır uğraşların sonunda demekki hiç duyulmamış adamı başa getirdiniz HİÇ BİŞE DEMİYORUM.
    Heyecanımız hevesimiz kutsağımızda kaldı Olmaz ßöyle ßişe!!!!!!!!!!!!!!!!!

Yorum

En sonunda alabildik birini bu arada Haberi İlk geçen Resmi Site Oldu Tarihte İlk
      Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

Hayirli ugurlu olsun bence iyi bir hoca...
        ...TRABZONSPOR...
        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

Hayirli ugurlu olsun Ersun Hocaya verdim destegi sana da vercem hocam söz veriyorum Istikrar
          25# Alan Carlos Gomez da Costa
          Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
          / Rize Ardesenli

Yorum

Takımımızın yeni Teknik Direktörü Belçikalı Hugo Broos oldu. İstanbul’da Başkanımız Sadri Şener ile bir araya gelen Broos’la yapılan görüşmenin ardından taraftarlar anlaşmaya vardılar.

Allah'ım yaaa, kim giriyor bu haberleri.
            Uşaklar Horon Öğrenin Kolbastı Öğrenin Zira Bu sene
            LAZIM OLACAK

Yorum

Brülüs coşar şimdi
              Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler memleketi olamaz.
              K.ATATÜRK

Yorum

hayırlısı olsun. HEP DESTEK TAM DESTEK !!!
                DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

inanmıyorumya artık bu başlığa yorum yazcam
                  2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

Sırf Serdar Bali bu adamı istemedi diye istiyorum bu adamı...
                    Bütün çekincelerimi geri aldım...
                    Şimdi transfer zamanı...
                    Önce takım, sonra kamp, sonrası Allah kerim...
                    "Benim geçmiş zaman içinde yan gelip yattığıma bakma
                    Ben geleceğin kara gözlü zalimlerindenim"

Yorum

Uzun bir surec ve bircok ismin arasindan bir Sadri Sener klasigi olan Belcikali cikti, hayirli olsun, umarim kendisiyle kupalar kazaniriz...

Yorum

oh be!
                        hadi hayırlı olsun ....
                        biri cv'sini yazabilirmi cahilliğime verin
                        [ille d' 7]

Yorum

bakalım nasıl transferler yapacak...
                          poetricus

Yorum

MedyaTrabzon,
                            Giray Bulak ile Broos un resmini koymuş arasında ne fark var demiş...
                            Benzer bir tarafı varmı diye sorması lazımdı ama niyet belli zaten...
                            Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                            Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

Trabzonspor'da

Göreve geldiği günden beri Belçikada ikamet eden menajer Adnan Demirle tüm transferlerine yön vermeye çalışan Trabzonspor yönetimi yeni teknik direktörünüde Belçikadan buldu.

Avrupanın en zayıf liglerinden birisi olan ve Bank Asya ligi kalitesinde bir lig olduğu noktasında bütün spor otoritelerinin görüş birliğine vardığı Belçika liginde Brüj ve Anderleyt takımlarını çalıştıran Belçikalı teknik adam Hugo Broos Trabzonspor başkanı Sadri Şenerle son ayrıntıları görüşmek üzere istanbula geldi. Bu gece geç vakitte Trabzona gelmesi ve yarın sözleşme imzalaması beklenen Broos en son Yunan ligi takımlarından Panserrakios takımını çalıştırıp bu takımı kümeye düşürdü.

Belçika ligi dışında ilk kez geçen sezon bir takım çalıştıran ve Yunanistan ligi ekiplerinden Panserrakios takımını çalıştıran Broos, bu takımla 30 maçta sadece 24 puan toplayıp takımı küme düşürdü. Bu sezon boşta kalan ve halen takım alamayan Belçikalı teknik adamın Belçika ligi dışında hiç bir kariyer ve deneyimi yok.

İlk yurt dışı denemesinde çalıştırdığı Yunan takımını küme düşüren 57 yaşındaki Belçikalı teknik adam Hugo Broos'u menajer Adnan Demir'in ayarladığı ancak Trabzonspor yönetiminin kamuoyu tepkisini gözönüne alarak ; ' Eski teknik direktörümüz Brams Urbain bize referans oldu' şeklinde kamuoyuna açıklamalarda bulunmaya hazırlandığı öğrenildi. Yönetimin daha önce görüşme yaptığı tüm teknik adamların kamuoyunu yanıltımaya dönük olduğu, Belçikalı Broos'la yaklaşık 1 ay evvel anlaşmaya varılıp bunun kamuoyundan gizlendiği iddia ediliyor.

Yerel Medya
                              Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

"Hugo Broos ile Istikrar"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X