Hayırlı Uğurlu olsun...
Bu saatten sonra umarım çatlak seslerde ortadan kaybolur...
Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Şaka değil gerçek artık yabancı bir teknik direktörümüz var.
"Şampiyonluk süreci başlamıştır" II
@tsmustafakemal "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Başkan iyisini yaptı(mı)? Bunu ilerleyen günlerde anlayacağız. Broos 'un maliyeti son günlerde bahsi geçen hocaların yarısından da azdır. Kaba bir hesap ile 4 vereceğimize 1 verdik. Burada önemli olan teknik direktörden tasarruf edilen para , futbolcu transferine yansıyacak mı? Eğer yansımaz ise o zaman hep beraber kızarız Sadri Başkan'a
Birde Metin Hoca gerçeği varki , bu sene en sevindiğim ve takıma yararlı olacağını düşündüğüm olay budur.
Yani demem o dur ki ; Hoca da yaptığımızın tersine ,tabiri caiz ise paraya kıyıp öyle transfer yaparsak , hem taraftarın estirdiği rüzgarı tersine çeviririz , hemde şampiyon oluruz
Hem nesi var Broos 'un ? Kupa desen kupa , karizma desen karizma
Yorum