Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hugo Broos | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Manisa maçında gol bulmamız gerektiği anlarda son değişikliği savunma oyuncusu çıkarıp savunma oyuncusu koyarak yaptı.

Bugün yine son değişikliği Sağ Bek Serkanı Çıkarıp Sağ Bek Tayfunu oyuna alarak yaptı.

Brossun maç içinde takıma hükmettiğini düşünmüyorum.Kulübede tüm insiyatif Metin Diyadinde gibi.
    Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
    Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Yazik

ne yazık ki kandırılıyoruz... pas yapamayan futbolcular, pas yapamayan futbolculara tahammül eden bir hoca.. ve bu pas yapmayan adamları seçen , transfer eden ya da takımda kalmasını sağlayan Yönetim..

Yorum

• Teknik direktör önemli ama bizde 4 tane var kimler mi Turgut Metin Hugo ve Hugo nun yardımcısı...

Tatil yapmak istiyosa yeter bu kadar tatil yok yetki onda değilse yeter artık versinler yetkiyi...
        " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• Tahminime göre hocayı gönderip Metin Hoca'yı getirirz..Sonra devre arasında Şenol Hoca takımın başına gelir lig öyle yada böyle gider..Sonra yeni sezon başlar yeni umutlar falan derken çark dönmeye devam eder..Hep böyle dönmüyor mu zaten
          Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
          As Roma
          Francesco Totti "10"
          Twitter:cemtotti61

Yorum

• Hocanın ilk 11 düzeni gayet hoşuma gitti..
            Takımdaki değişişklikler tribüne gönderilenler inşallah iyi bir mesaj olmuştur takıma...
            Geçen sezon Ersun Hoca 13-14 oyuncu ile ligi bitirdi diye eleştiriyordunuz,şimdi Hugo Broos,kaç haftadır performansı kötü oyuncuları oyuna almadı,bazılarını tribüne gönderdi diye eleştiriyoruz...
            Ne kadar garip...
            Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
            Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hocanın ilk 11 düzeni gayet hoşuma gitti..
              Takımdaki değişişklikler tribüne gönderilenler inşallah iyi bir mesaj olmuştur takıma...
              Geçen sezon Ersun Hoca 13-14 oyuncu ile ligi bitirdi diye eleştiriyordunuz,şimdi Hugo Broos,kaç haftadır performansı kötü oyuncuları oyuna almadı,bazılarını tribüne gönderdi diye eleştiriyoruz...
              Ne kadar garip...
              Ersun Hocanın az oyuncu kullanmasını hep eleştirmiştik ancak kafasında belli bir şablon vardı.Bross 6 maçtır 11ini arıyor.

Yorum

• Atıyorum.

Broos olmasa Diyadin olsa ne değişir?
                Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hocanın ilk 11 düzeni gayet hoşuma gitti..
                  Ne kadar garip...
                  misinanın yazdığına ek olarak madem kestin o adamları hemen neden geri oyuna alıyorsun.
                  umutla engini 45te(ki barış çok iyiyken) ayrıca da tayfunu 70te neden aldın?
                  alan yedekte olsa onu da alırdı oyuna.madem kesiyorsun nedne hemen sarılıyorsun.
                  kaldı ki ilk yarı 1-1den sonra gayet güzel bir baskı kurmuştu takım.45te iki topçu çıkarcak ne vardı
                  HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Atıyorum.

Broos olmasa Diyadin olsa ne değişir?
                    Abi zaten farkındaysen kulübede bütün insiyasif Metin Hocada.

Yorum

• 2 maglubiyette ersun yanal'ın arkasında duramayanlar bu rezil sonuçlar neticesinde hugo broos'un arkasında nasıl durabiliyorlar? önyargılarla kaprislerle kulüp idare edilmez hele trabzonspor hiç edilmez..

Yorum

• Bence Bross un olan biten hiçbirşeyden haberi yokmus gibi her soruya sasırıyor bihaber

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ersun Hocanın az oyuncu kullanmasını hep eleştirmiştik ancak kafasında belli bir şablon vardı.Bross 6 maçtır 11ini arıyor.
                          6 maçın hangisinde bu kadar değişiklik oldu?
                          1-2 oyuncunun değişmesi elbetteki olacaktır...
                          gs her hafta farklı 11 le çıkıyor,yendiği için eleştirilmiyor.
                          90+4 de Gökhan'ın yakaladığı pozisyon gol olmuş olsaydı eğer şuan burda çok daha farklı şeyleri konuşuyor olacaktık...
                          Kabul edelim,eleştirmek için var gücümüzle savaşıyoruz...
                          Her alanda.!!!

İlk olarak Bartuğ13 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          misinanın yazdığına ek olarak madem kestin o adamları hemen neden geri oyuna alıyorsun.
                          umutla engini 45te(ki barış çok iyiyken) ayrıca da tayfunu 70te neden aldın?
                          alan yedekte olsa onu da alırdı oyuna.madem kesiyorsun nedne hemen sarılıyorsun.
                          kaldı ki ilk yarı 1-1den sonra gayet güzel bir baskı kurmuştu takım.45te iki topçu çıkarcak ne vardı
                          Ben oyuncu değişikliği hakkında hoca haklıdır demiyorum...
                          Barış'ın çıkması hataydı,ona bir lafım yok...
                          Ama hocanın ilk 11 tercihinin eleştirilip,tutmadı diye yerin dibine sokup hiç bir yere varamayız...
                          Hoca gitsin diyoruz,ne değişecek,kimi getireceğiz?
                          Geçen sezon Ersun Hoca'nın başını yiyen zihniyet,şimdide Hugo ile işe devam mı edecek?
                          Bunun sonu ne zaman???
                          Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                          Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• Trabzonspor’da işler biraz garip gidiyor. Gabriç sola alındı. Geldiğinden bu yana daha çok sağda oynadı. Solda ise Barış’a yer verildi. Sağda oynaması gereken Yattara sakat. Alanzinho onsekizde yok. Engin kulübede. Bunlar yabancı hocanın gerçeklere ne kadar yabancı olduğunun göstergeleri. Peki kanatlarda durum bu. Ya orta alan? Bross’un orta alanda ki tercihleri tartışılır. Ceyhun, aldığı her topu yanında ki arkadaşına vermekten başka bir iş yapmadı. Selçuk, özgüven problemi yaşıyor. Colman ise topla var sadece. İki kenar oyuncu Ferhat ve Serkan, hücumu desteklemekten çok uzak. Kaldı ki önündekiler de kendilerine yardımcı olmuyor. Takım özellikle orta alanda rakibe mahkum oynarken, orta alanla forvet bağlantısını iyi yapan Tjikuzu kulübede oturdu.

Duran top organizasyonundan Turgay’ın, Selçuk Colman ikilisinin de, estetik açıdan alkışlanır golleri ilk yarının skorunu belirlerken, Trabzonspor’da 2. yarı başlarken yapılan değişiklikler de sürprizdi. Gökhan ilk devre yalnız kaldı. Umut’un alınması ne kadar doğruysa, Ceyhun dururken Selçuk’un dışarı alınması o kadar yanlıştı. Aynı şekilde sahada gezinen Gabriç varken, Barış’ı tercih etmesi kafalarda soru işareti yarattı. Evet yabancı hocanın bir uyum süreci vardır. Ne var ki bu deneme yanılma yönteminin bedeli ağır olacak. Bakalım bunun sonuçlarına ne kadar dayanılacak?

Trabzonspor’da her şey yanlış değil tabi, doğrular da var, hakkını verelim. Örneğin Sylva. Dün akşamki bir puan onun eseri. Trabzonspor ”kurtuluş” için kontrolsüz saldırırken, arkadaki boşlukların doğurduğu her tehlikede tek başına ayakta kaldı.

Ergun ATA.. çok doğru tespitler.. Oysa ki yedek kulübesinde bir değil 2 tane teknik adamımız var ama yapılan yanlışlıklar bir sürü.. demek ki bu takım kulübede 2 tane adamı kaldıramıyor..

Yorum

• Yaptığı oyuncu değişikliklerine hiç anlam veremedim.ilk yarı güzel oynayan takımın ahengini bozdu,keza önceki maçlarda da öyle.

Yorum

• Taraftar Samet Aybaba ismini duyunca kıyameti kopardı.Aslında o gün bu seneden çok şey beklemememiz gerektiğini anlamıştım.Alın size yabancı hoca hem de kariyerli.4 maçta 4 puanımız var.Daha ne isteriz ki.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X