Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ceyhun Gülselam

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Terim Bile seni milli takima Aldiysa OOOOoo
    Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Tebrikler; iyi bir oyuncumuz olacak bu gidişle.

Yorum

• 2. yarı iyiydi gerçekten.İyi işler yaptı.
        -1461 TRABZON-

Yorum

• bence bu seneki en iyi futbolunu sergiledi çok beğendim ceyhun u bugün.
          Dallas Mavericks
          .................................................. ............ 41-Dirk Nowitzki

Yorum

• Aferim Ceyhun, devamini bekleriz.
            HY67...

Yorum

• en iyi macini cikardi bence devam ceyhun gercek ceyhun cikior yavas yavas ortaya
              25# Alan Carlos Gomez da Costa
              Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
              / Rize Ardesenli

Yorum

• "Fırsatları değerlendiremedik"

Trabzonsporlu futbolcu Ceyhun Gülselam ise 2-0 geriye düştükleri maçı 2-2'ye taşımayı başardıklarını, ancak ellerine geçen fırsatları değerlendiremediklerini söyledi.

Gülselam, "İlk yarının 2-1 tamamlanmasının ardından, maçı çevirebileceğimize inandık ve soyunma odasında birbirimizi bu yönde motive ettik. Elimize geçen fırsatları değerlendiremedik, Galatasaray ise değerlendirdi. Maçın kırılma noktaları vardı. Beraberliği yakaladıktan sonra öne de geçebilirdik" diye konuştu.

www.fanatik.com.tr
                Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Çok beğendim.

Harika bir karakter.

Etrafında Colman ve Selçuk olmalı...

Yorum

• Gerçekten bu maçta çok beğendim . Tebrik ederim Ceyhun Umarım aynı bölgede oynamaya devam edersin .

Yorum

• Biraz daha sakin olabilir ve defansif ilk hamlelerini geliştirirse Gerrard tarzı bir adamımız olabilir..
                      Hadi Ceyhun hadi..
                      BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• 2. yarıda mükemmeldin.Umarım haftaya bu iyi performansının ardından kesik yemezsin
                        Colmandante

Yorum

• Özellikle 2. yarı harikaydı.
                          Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Çok beğendim.

Harika bir karakter.

Etrafında Colman ve Selçuk olmalı...
                            3'ü beraber olunca nedense olmuyor abi uyumlu olamıyorlar.

Yorum

• oynadığı maçlarda görevini yerine getiren bir futbolcu. sadece gençler maçında golde hatası olunca peşi sıra hatalar yaptı onun dışındaki maçlarda iyiydi. ben de ceyhun, selçuk, colman üçlüsünün oynamasında yanayım ama o zaman tek forvet oynamak zorunda kalıyoruz ve takımda tek forvet oynayacak biri yok ama benim düşündüğüm ortasaha ve forvet şu şekilde:

-------------umut---------------
                              alanzinho-------------------engin
                              (gabric)-------------------------
                              ---------colman---selçuk--------
                              --------------ceyhun------------
                              ÇoCukLaR iNaNıN, iNaNıN ÇoCukLaR GüZeL GüNLeR GöReCeĞiZ GüNeŞLi GüNLeR

Yorum

• ceyhun iyi dahada iyi olacak yeterki devamli bir sekilde formayi giysin. broos her hafta degisik kadro cikarmasindan dolayi takimda artik bi turlu alisamadi
                                En son Hüseyin İlkin tarafından düzenlendi; 19.10.2009, 08:28. Sebep: Forum Kuralları 3/E

Yorum

Yükleniyor...
                                X