Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ceyhun Gülselam

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çok pas hatası yaptı, uzun boyunun avantajını da kullanamıyor bazen yanında daha kısa boylu biri kafa topunu alıyor bazen de ceyhun vuruyor kafayı ama topu rakibin önüne indiriyor. Pas çalışması lazım.
    ÇoCukLaR iNaNıN, iNaNıN ÇoCukLaR GüZeL GüNLeR GöReCeĞiZ GüNeŞLi GüNLeR

Yorum

• İlk olarak macuka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ceyhun un yasi daha 22-23, yani sizin yasinizda ve potansiyeli olan bir oyuncu... Takimi yavaslattigi konusunda tam tersini dusunuyorum, topu alinca hem duzgun pas atmayi becerebiliyor, hem de sut atabiliyor. Vucudunu kullanmayi da zaman icinde ogrenecektir, cunku ogrenmeye acik bir oyuncu..
      İmza. Ceyhun'un sürati ligimizin geneline göre normal. Oynama hızına gelirsek çabuk karar verip çabuk oynuyor. Ceyhun çok fazla ekstra yönü olan bir oyuncu. Fiziksel güç, hava topları, uzaktan şutlar konusunda ligin en iyilerinden. Hem maç içinde sert şutlarıyla, hemde hava toplarındaki üstünlüğüyle gole çok yakın. Sürekli ilk 11'de oynasaydı Colman'a yakın sayıda gol atardı. Yeri geldimi plase vuruşla da gol atabiliyor geçen sene son haftalarda atmıştı hatırlarsanız. Bugünde az süre almasına rağmen Umut'a da kendi taşıdığı topla harika bir orta yaptı az daha gol oluyordu. Defansif anlamda takıma katkı yapabildiği de zaten apaçık. Paslarında biraz düşüş oldu son zamanlarda fakat bu kadar maç eksiğiyle genç bir oyuncunun bu tarz hatalar yapması çok normal. Oynadıkça düzeltebilir kendisini. Ben Ceyhun'u önemli bir silah olarak görüyorum yeterince faydalanmıyoruz ondan. Abartıyormuşum gibi gelebilir ama sürekli oynamaya başlarsa takıma ne kadar katkı yapabileceğini hepberaber görücez.
      Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• topla kolay yon degistiremiyor. tek pas oynama ve isabetli pas konularinda gelisme gostermesi gerekiyor.

kumasi var, ama mevcut kadroda ilk 11 zor...
        Seninle bir ömür Şenol hocam...

Yorum

• Ceyhun çok yüksek tempoda ve sürekli hareket edip bol pas yaparak oynanyan bir takımda orta saha oynayabilir mi?

Şu an için bence, hayır.. İlerisi için de önemli bir gelişme beklemiyorum...

Yorum

• Rakiple havada çarpıştığı pozisyon o kadar rahat çıktı ki topa uzun boyunun avantajı ve kendine güveni güzel.Birkaç da top çaldı.Şutu da güzeldi.Çok yönlü bir oyuncu.İlerde katkıları artar.
            facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• bence ceyhun stoperde daha etkili olur çünkü boyu uzun hava toplarına hakimiyetli iyi pas yapabiliyor,uzun pasları isabetli en buyuk eksigimiz olan savunmadan topu cıkarmada buyuk katkısı olur, uzaktan sert sutları var sadece bu ozellikleriyle stoberde ne kadar iyi oynayacagını kanıtlıyor...
              Eski kullanıcı adı: olikos61
              Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
              Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• Senin vücüt ile adam geçmene bir anlam veremiyorum yahu biraz daha kendini geliştirmesi gerak bence....
                S.V.A.K.O
                FATİH TEKKE

Yorum

• ben begendism kesiciligi iyiydi.Ayrıca topu ucuncu bolgeye tasınmasında katkı sagladı.Paslarının siddetini biraz daha ayarlayabilirse cok daha iyi olur.Maclarda uzun sureler almalı.
                  ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Ceyhun sana güveniyorum, kendini yeterli görmeyip daha iyi olmak için çalıştığını da biliyorum.

Trabzonsporlu Ceyhun Gülselam, sadece Trabzonspor için değil milli takım için de değerlisin, çalışmaya devam.

Futbolcular olarak bu sayfaları takip ettiğinizi biliyoruz arada selam yollayın alırız
                    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• hazır milli takımlara çağrılan genç oyuncu durumları varken iyi paraya çok acele elden çıkartılmalı..

umut ile birlikte takımdan gitmesini istediğim 2. isimdir..

bu kadar ağır futbolcu, faulsüz top çalamayan futbolcu topa sert vuruyor diye takımda tutulamaz,

vasatın çoook çok altında kalan özellikleri var..
                      Bir Güneş Doğar Neler Değişir!

Yorum

• Genç Hüseyin
                        Elveda Trabzon Merhaba Ankara

Yorum

• İlk olarak dinceraydogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Genç Hüseyin

iyi güldürdün beni ççççççççç
                          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Eskiden 30-40 metrelere pas atan ceyhuna bir haller oldu,artik 2 metreye bile pas atmakta zorlaniyor.

Nedenini cok merak ediyorum acikcasi,cok yedek kalmasi olabilirmi acaba?
                            "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Hüseyin bile bence daha iyiydi ceyhunun şu performansından
                              Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• pas atamıyor yahu, bazen çok zayıf bazen mermi gibi pas atıyor ayarın yokmu ne?
                                Ey Türk Gençliği!
                                Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

Yükleniyor...
                                X