Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ceyhun Gülselam

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hep arkandaydim, yine arkanda olacagim!

İlk olarak FatihTekke9 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bunu yapmayacak derecede kaliteli, profesyonel bir futbolcu. Almanyada egitim aldigini gösteriyor. Ceyhun hic aldiris etmedi, hep "Ya sabir" dedi ve yine diyecekde. Sabirli, efendi ve kendini tutacak kadar profesyonel ve genc bir futbolcumuzu kadromuzda bulundurdugumuzdan dolayi cok mutluyum, gelecekden, Ceyhunun geleceginden umutluyum.
    Muhammad (saw) said: "Islam came as something strange, and it will return as something strange.But Paradise, is for the Strangers"

Yorum

• Adasim her seferinde parasini alin teriyle kazandigini gösteriyor

Bugün Selcuk Inan bütün sezon boyunca 3 gol atmis

adasim kupa arti lig bikere doksan dakika oynamis 4 golü var..anlayana...Kasimpasa tsl cikti bizim kaptan artik ona gol atar

Bu cocuk Sampiyonlar ligindede yeter bize yeterki sans verilsin tam bölgesinin adami arda sol kanatda neyse defansif orta sahada bu adamda o
      [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• İlk golde çok soğukkanlı davrandı ve önündeki iki rakip oyuncuyu ekarte edip golünü attı.
        Maç boyunca frikik kazanalım birde ordan atsın diye bekledim olmadı.
        Beklediğimden fazlasını ortaya koydu Ceyhun bugün.Kendisini haftayada izleriz umarım.
        Sen ağlat biz severiz seni...
        Aşkın rengi:BORDO-MAVİ
        ts_mania

Yorum

• İyi oynadı tebrik ediyorum önümüzdeki sene çok daha fazla görev alacağını düşünüyorum
          Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
          As Roma
          Francesco Totti "10"
          Twitter:cemtotti61

Yorum

• Teşekkürler Ceyhun...
            "Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."

Mustafa Kemal ATATÜRK

Yorum

• Takımımızın genç oyuncusu Ceyhun Gülselam, kendisine verilen şansı iyi kullandığını söyledi.

Maçın zor geçeceğini önceden tahmin ettiklerini belirten Ceyhun, "Müsabakaya iyi başladık ve 3-0 öne geçtik. Rakip buna rağmen mücadeleyi bırakmadı. Peş peşe 2 gol yedik ama Umut Bulut'un golüyle tekrar rahatladık. Kazandığımız için mutluyuz. Hocama da bana verdiği şans nedeniyle teşekkür ediyorum. Bu şansı iyi kullandığımı düşünüyorum" dedi.

Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Helal olsun sana . Sen hep oynamalisin Ceyhun'um. Tesekkurler

Yorum

• daha almanyadan gelecegın zmanlar takımdakı en umutlu oldugum futbolcu dıyordum senın ıcın herkez bana guluyordu (cevremdekı dostlarım ) ve hala oynı dusnuyorum bırazdaha kendını gelıstırırsen buyuk bır yıldız olacaksın buna gonulden ınanıyorum ama dıgerlerı gıbı yapma sımarma ileri daima ileri
                  Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• Bugün ilk mesajım sana, Bravo Ceyhun hep böyle sevinçler yaşarsın inşallah.

Trabzonspor √
                    Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                    İki Renk ve Asalet √
                    BordoMavi.Net √

Yorum

• boy fizik attığı gol aynısını yaya toure atmıştı barça da ama bizim ki beyaz olanı
                      ve genç kendini devamlı geliştirmesi lazım
                      Bordo Mavi...

Yorum

• 1 yıl aradan sonra "6" numara efsanesinden bir resital izledik..

tebrikler ceyhun
                        Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                        FIRTINAİHTİLALEFSANE
                        we the north

Yorum

• helal olsun ceyhun attığın goller için...
                          TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• Tebrikler ve teşekkürler. Önümüzdeki sene daha iyi olman ve takımın değişmezi olman dileğiyle...
                            BMN|KOCAELİ

Yorum

• Seneye mutlaka Ceyhun daha ıyı olacak belkı yıne dırek oynayamayacak ama ne akdar kalıtelı yedeğimizin olduğu ortada Şutları boyu uzun ve attığı kafa gollerı bunu kanıtlyıor kı ayakla attığı golde ıkı kişi yi rahat gecmesı o uzun bacakalarıyla bunu başarması kumaşının kalıtelı olduğunu gösterır
                              [COLOR=Herkesin haytında bir İ.Z. olmalı
                              [/COLOR]

Yorum

• Tebrikler Cehyun. Şans verildiğinde neler yapabileceğini gösterdin. Görmeyenler utansın.
                                ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

Yükleniyor...
                                X