tebrikler CEYHUNNNNNNNNNNNNNNN
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ceyhun Gülselam
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Tabii ki Ceyhun..
Bulduğu kıt kanaat şansları bu derece mükemmel değerlendiriyor olması bile yeterli
Yahu bunu ben maçın yıldızı başlığına yazacaktım)
En son Great White tarafından düzenlendi; 24.05.2009, 23:40."söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"
GW
Yorum
-
Bir senedir buralarda dlimizde adeta tüy değil saç sakal bitti..
"Şu adama hiç değilse 2-3 maç şans tanıyın" diye..
Sonuçta bir dünya yıldızı olmasa da en azından müthiş bir şut yeteneği ve mükemmele yakın bir hava hakimiyeti olduğunu bıkmadan usanmadan yazdık durduk..
Müzmin muadilinin 200 küsür maçta yapamadığını oynadığı 2 buçuk maçta gerçekleştirerek kendisi hakkında "Bilmemnenin alternatifi Ceyhun ya da Papy olduğu sürece kendisi bu takımda alternatifsizdir" şeklinde kendinden gayet emin yorum yapanlara en güzel cevabı da vermiş oldu..
Hey gidi Ersun Hoca..
Bizi bir kere dinleyip de şu çocuğa 3-5 maç tanısaydın belki de ihtiyacımız olan 2-3 puanı bir şekilde kurtarmış olacaktık..
Yazık oldu. Hem de çok yazık..
Hem Ceyhun' a hem de bizlere.."söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"
GW
Yorum
-
keşke daha önceki maçlarda daha fazla şans bulabilseydin.takıma katkın ortada.formayı zorluyosun ve hak etmeye başladın yavaş yavaş.tebrikler...''BEN TRABZONSPOR'UN KAPTANIYIM. BAŞKA BİR KAPTANIN ARKASINDAN, BAŞKA BİR TAKIMIN FORMASIYLA SAHAYA ÇIKMAM.'' CEMİL USTA (DOZER CEMİL)
Kaleciler yalnız adamlardır ama, biz seni bir daha yanlız bırakmayacağız Şenol hocam...
Yorum
-
bence ceyhunu hüseyinin mevkisinde düşünmemiz lazım.bakın bu maçta ön libero oynamadı.sağ kanattı.
yani ceyhun gökhan ve yattara kadroda olursa selçuk veya colmanın mevkisinde oynar. hüseyinin bölgesinde oynayamıyorBiz Trabzonsporlular ne zaman birlik olursak şampiyonluk ozaman gelecektir.
Yorum
-
Mac eksigini hic hissettirmedi, Ersun Hoca döneminde buldugu cok kisa sanslarda cok hantal ve yavas gözükiyordu ve faul disinda hic bisey yapmiyordu.
Bugün ama masallah cok iyiydi cok harketliydi uzun boyuna ragmen bence cokkivrak ve hizliydi. Sag kanatdan bindirmeler yapti filan.
Zaten altyapisini almanyada görmüs bi birazcik üst ligde oynamis gurbetciler daima is yapmisdir TSL de.
Yorum
-
yahu ceyhun sen ne yaptın öyle....ilk golde yaptıklarını bu ligde yapacak forvet yok21.12.2009 Unutmayacağız...
''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
Cemil UstaSen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.
Yorum
Yorum