Her şey bir yana Onur Şeref Haysiyeti olan bir insan dün nasıl istifa etmez..Kusura bakma ama paranın esiri olmuş bir zavallısın sen..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ersun Yanal | Teknik Direktör
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Hem kulübün ekmeğini yiyeceksin, hem de Trabzonspor 30 küsür senedir şampiyon olamıyor diyeceksin, hem de her fırsattaTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUtanmadan para isteyebilecek mi bakalım.
elbette parasının tamamını almadan gitmez ...Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
Biri der Trabzonspor 30 küsür senedir şampiyon olamıyor lafını ilk kez duydum, başkası der hala istifa etmedi bu kadar karaktersiz miydi bu (3-4lük Alanya maçından sonra bile istifa etmeyen adam için deniyor bu) ....
Abiler kardeşler lag mi var yoksa bizi mi yiyorsunuz ?
yok cidden çözemediyseniz, iki beri durun da gelecekten de etmeyin bizi.
Yorum
-
İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunu yıllarca savunanlara, gelmesini isteyenlere hakkımı helal etmiycem. Siz de benim sevincimin çalınmasını ortak oldunuz.
Yorum
-
İlk olarak turgut kasap tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardeşim ben ilk geldiği dönemden beri söylüyorum bu adam memleketin en vasıfsız hocası diye ama bizi dinliyen yok trabzon halkı futboldan anlıyormuş allahtan anlıyorlar ya anlamasalardı ne olacaktı tek çare yanal gelişmeye devam dünkü skorda yanalcılara gelsin saygılar efendim.
Yorum
-
Yanılmak ayıp bir şey değil,ancak iki senedir tek bildiği istifa,yok ersun hoca mı vs. falan olanların kimseden hesap soracak hali olduğunu düşünmüyorum.Sanırsın mantıklı bir yorum yaptı hak helal etmiyor.
Bu arada 20 yaşındaki Uğurcan'a bile edilen küfürleri gördükten sonra çok şaşırmıyorum ama az bir duralım.Elazığ maçı sonrası Şenol Hoca'ya edilen hakaretleri de hatırlıyorum,gerek yok.
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHem kulübün ekmeğini yiyeceksin, hem de Trabzonspor 30 küsür senedir şampiyon olamıyor diyeceksin, hem de her fırsatta# Fırtınam bu yolda hep seninle !
Yorum
-
Ersun Yanal | Teknik Direktör
Yapılan yanlıştan erken dönülmesini istemekte bir yanlış görmüyorum. Bence yanlış olan, yanlışda ısrarcı olmaktı. Sonuç da neyin doğru neyin yanlış olduğunu da gördük
En başından beri yabancı hoca fikrindeydim. Mantıklı olup olmadığını yönetimler sayesinde göremedik.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum