Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Bilall61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hocam gs'yi değerlendirmek için çok erken.
    Adam olacak çocuk b*kundan belli olur
    Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
    Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Başkan ersuna sıkı sıkıya sarılmış arkasındaymış.

Yorum

• Ersun efendi iyi bir çalıştırıcıdır

Teknik taktik anlamda kesinlikle koca bir sıfırdır

Yorum

• öncelik tatil trabzonspor değil...

Ersun hocanın Trabzonsporun başına daha rahat tatil yapabilmek amacıyla geldiği çok net ortaya çıktı. Basındaki haberlere göre futbolculara üç gün izin verilmiş arkadaşlar! Yani sen nerede eksiğin varsa ekstra çalışma yapıp bu eksikliği gidereceğine kalkıyorsun üç gün tatil veriyorsun. Bu, kaybeden takıma ödül vermektir ve "kaybetmende problem yok" demektir. Olacak iş değil. Takımı sezon öncesi doğru düzgün hazırlamadığı gibi şimdi de kalkmış galip gelmiş gibi tatil yapacak. Yazıklar olsun!!!

Ersun Yanal ile bu sezonda hüsrana uğrayacağız. Artık taraftarlar olarak bu adamı Bodrumda rahat tatil yapması için istifaya davet edelim. Takım üç haftada 6 gol yedi ayıptır ya. Ortada futbol adına doğru düzgün bir şey de yok. Bu başarısız sonuçtan sonra üç gün tatil yapmak, Trabzonspor camiası ile dalga geçmektir.

Yorum

• Ersun Yanal gitti mi kim gelecek??? Zaten para yok..
            Para olsa transfer yaparlar..

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
            1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• 17. haftaya kadar süresi olmalı, dün her zaman yaşanabilecek bir mağlubiyet yaşandı ama taraftarin güzel futbol beklentisi hakli olarak var ve bunu karsilamadi. Istedigi transferler var ama yonetim hala bu istegine cevap vermedi... şaka gibi.

Maç sonrasi konusmalarini dinliyorum ve genelde ayni şeyleri tekrarlamakla birlikte dediklerinden pek bir şey anlamıyorum, sahiplenme meselesini bazen ben de hissediyorum ama mizaci zaten boyle birisi. Ama istediği kadro kurulmasa dahi aciklama yapip gerekirse oynanan oyundan dem vurup sert konusup bunu oyuncuya hissetirmek zorunda.

Yorum

• Geçen sene bu zamanlarda neden geldi diye isyan ediyorduk hatta istifasını istiyorduk hain olduk. Şimdi biri çıkıp desinki adam geldi şunu şunu yaptı bak takım o konuda iyi ama oyuncu transferi sıkıntısından hoca ne yapsın susalım.

Bu adamın Trabzonspor zerre umrunda değil bu takımda başarılı olup olmamak zerre umrunda değil geldiği ilk günde de böyleydi şuanda da öyle halen daha ısrarla sabır gidere kim gelsin diyip durun. Şu anda vasat üstü herhangi bir hoca bunun yanında futbol filozofu olur bizim için yeterki şu takımı dert etsin kendine. Her iddasına girerim ersun yanal denen adam tekrar fenerbahçesinin başına geçeceği güne kadar zaman geçiriyor şuanda. Takımla şehirle topçuyla falan alakası yok ama 1 sene sonra geçer ama 10 sene sonra geçer onu bilmem ama adamın derdi çalıştırdığı takımı başarılı yapmak değil bir daha fenerbahçeye ne zaman hoca olacağım

Yorum

• Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                  Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• EY yi en çok eleştiren biri olarak...

" transferler akılları karıştırıyor" sözü asıl sıkıntıyı gösteriyor...

Bu durumda EY den çok yönetimin eksikliği var...

para kimde?

( daha önce 1-2 gün önce değinmiştim transferler Okay, Yusuf başta olmak üzere gücümüzü emdi 2 aydır...)
                    ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• 1 tam futbol sezonu ve 2 yaz kampı takımın başındaydı. Geldiğinden beri sadece bonservis için harcanan 24 milyon € var ortada. Puan olarak sonuçlara bakıyorsun, rezalet durumda. Oynanan oyun olarak bakıyorsun rezalet oynuyoruz. Ama hocamız hala daha ''Gelişmekte olan bir takımız.'' diyip duruyor. Gelişmekte falan değiliz arkadaş, senin oynattığın futbol kaos futbolu saha da kaosdan başka hiç bir şey yok ne gelişmesinden bahsediyorsun.

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

fenerliler istiyorsa hoca iyidir biz anlamayız biz gerizekalıyız onlar fenerli fenerli istiyorsa ne yaparsak yapalım tutalım hocayı.
                        Allahım bu eziklikten kurtar bu taraftarı.
                        sözüm size değil [MENTION=47842]SixtyOne_61[/MENTION] bahsettiğim kafada bir sürü taraftarımız var

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          fenerliler istiyorsa hoca iyidir biz anlamayız biz gerizekalıyız onlar fenerli fenerli istiyorsa ne yaparsak yapalım tutalım hocayı.
                          Allahım bu eziklikten kurtar bu taraftarı.
                          sözüm size değil @SixtyOne_61 bahsettiğim kafada bir sürü taraftarımız var
                          yoo ben de artık sevdiği ve sevildiği yere gitmesinden yanayım fakat çok geç kaldık bu sezon da elimizden gidecek ona yanıyorum artık.

bize bir şey katamadığı ortada fakat sezon başı hazırlık ve transfer ile kadro yapılanması süreci de geçti artık, yeni bir ismin de en azından bu sezon için fazla bir şey katabileceğini sanmıyorum. Çok üst düzey bir taktik deha - elindekilerden en iyi yararlanabilecek birkaç isim dışında, tabi o isimleri de bu zamanda, Trabzon'a getirmek imkansız gibi...büyük bir ikilemde kaldım...
                          Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• fenerliler ersunu niye istiyor baktılar Trabzon taraftarı şikayetçi fırsat bu fırsat dediler eee bizim taraftar da fblilerin eline malzeme verdi biz kendi iç sorunlarımızı çözemiyoruz farkındaysanız transferi halledemedik şimdi bir de teknik adam çıktı başımıza sakin olmak lazım öfke arada çok azı iyi bir şeydir dengeler ama fazlası takımımıza zarar verir

duygularınızı kontrol ve dengeli kullanmayı öğrenmeniz gerekiyor yoksa düzen bozulur ve takım batar

Yorum

• yapsın benim için sakıncası yok ama dördüncü ve beşinci hafta takımı oynatamassa o zaman hesabını sorarız bakalım takıma tatil verince ne gibi etkisi olacak tatil takıma iyi geliyorsa bunu sahada göreceğiz bunu ben şöyle yorumlarım sizin kafanız gidik kafanızı dinleyin gelin demektir eğer art niyetli düşünürsek kadro transfer işi uzadı beklemedeyiz demektir bir yorumlama daha olur futbolcuların maaşları verilmiyor derim bunu düşündüm bugün.ya maaş sorunu var ya da transferler sıkıntılı ya da takımda huzursuz bir kaç topçu var.ya da ersun bizden ayrılmak istiyor sebep yönetimin politikaları bilemedim
                              İlk olarak Steril61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ersun hocanın Trabzonsporun başına daha rahat tatil yapabilmek amacıyla geldiği çok net ortaya çıktı. Basındaki haberlere göre futbolculara üç gün izin verilmiş arkadaşlar! Yani sen nerede eksiğin varsa ekstra çalışma yapıp bu eksikliği gidereceğine kalkıyorsun üç gün tatil veriyorsun. Bu, kaybeden takıma ödül vermektir ve "kaybetmende problem yok" demektir. Olacak iş değil. Takımı sezon öncesi doğru düzgün hazırlamadığı gibi şimdi de kalkmış galip gelmiş gibi tatil yapacak. Yazıklar olsun!!!

Ersun Yanal ile bu sezonda hüsrana uğrayacağız. Artık taraftarlar olarak bu adamı Bodrumda rahat tatil yapması için istifaya davet edelim. Takım üç haftada 6 gol yedi ayıptır ya. Ortada futbol adına doğru düzgün bir şey de yok. Bu başarısız sonuçtan sonra üç gün tatil yapmak, Trabzonspor camiası ile dalga geçmektir.
                              En son erenslash tarafından düzenlendi; 28.08.2017, 17:33.

Yorum

• Bir sportif direktör lazım takıma , o zaman hem ersun hoca rahatlayacak hem de işbilmez yöneticiler geri duracaktır

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim