Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    kupayı kesin konya alır biz de boşuna tartışmışız oluruz.
    ersun hoca da geleceği görmüş.

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Her hocanın eksik yanları olduğu gibi Ersun Yanal'ın da var. Gel gelelim ki bunları kapatacak bir teknik kadrosu yok. Etrafındaki ekibinin takıma ne kattığını, Ersun Yanal'a ne kattığını bilmiyorum ve beni ikna etmiyor.

Bu sene;

-İyi bir kondisyoner (çok önemli)
      -Oyunu okuyabilen ve taktik zekası yüksek bir yardımcı hoca (çok önemli)
      -İyi bir kaleci antrenörü

ile kadronun güçlendirilmesi şart. Yoksa aynı sancılar devam eder.
      Harfiyen katlıyorum. Yardımcıyı pek taktığını sanmıyorum ama profesyonel ekibe kesinlikle takviye lazım. Alper Hoca dönmeli Miguel gibi bir isim bulmalıyız. Bursa, Bjk ve Hami döneminde kilit bir isimdi Miguel. Dakika 70'te kontak kapatan bir takımız ne yazık ki.
      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Harfiyen katlıyorum. Yardımcıyı pek taktığını sanmıyorum ama profesyonel ekibe kesinlikle takviye lazım. Alper Hoca dönmeli Miguel gibi bir isim bulmalıyız. Bursa, Bjk ve Hami döneminde kilit bir isimdi Miguel. Dakika 70'te kontak kapatan bir takımız ne yazık ki.
        Şb deyken kondisyoneri kimdi ? . 90 dakika ayakta kaliyorlardi o zaman ...

Yorum

• İlk olarak Ahmet Malkoçoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şb deyken kondisyoneri kimdi ? . 90 dakika ayakta kaliyorlardi o zaman ...

Alper Aşçı olarak gözüküyor. Bir göz atayım dedim googleda, forumlarında da yeni tekniklerle takımı uçuran adam diye konuşmuşlar, Aykut zamanından beri çalışan akademisyen (Doçent) biriymiş. Ersun Yanal'ın gidişiyle de ayrılmış.

Bizde ise;

"Gökhan KAĞITCIOĞLU
          Yardımcı Antrenör-Atletik Performans

Murat BEL
          Bireysel Performans Antrenörü" olarak gözüküyor.
          En son Erkin tarafından düzenlendi; 01.06.2017, 02:37.
          Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• İlk olarak Erkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            https://tr.wikipedia.org/wiki/Fenerb...2013-14_sezonu

Alper Aşçı olarak gözüküyor. Bir göz atayım dedim googleda, forumlarında da yeni tekniklerle takımı uçuran adam diye konuşmuşlar, Aykut zamanından beri çalışan akademisyen (Doçent) biriymiş. Ersun Yanal'ın gidişiyle de ayrılmış.

Bizde ise;

"Gökhan KAĞITCIOĞLU

Murat BEL
            Konuşup anlaşmak lazim . Bizimkiler yine dursun ama ustlerinde bu akademisyen yer alsin

Edit : forumu okudumda kotulemisler hep )
            En son Ahmet Malkoçoğlu tarafından düzenlendi; 01.06.2017, 03:13.

Yorum

• İlk olarak Erkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              https://tr.wikipedia.org/wiki/Fenerb...2013-14_sezonu

Bizde ise;

"Gökhan KAĞITCIOĞLU

Murat BEL
              Ersun'un gelişi ile ayrılmış haberlere göre.
              "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ersun'un gelişi ile ayrılmış haberlere göre.
                Doğrudur hocam, siteye göre o sezon o var diyor ama bir süre sonra gitmiş olabilir. Gerçi Ersun'un elindeki takımın öyle 90 dk presli oynamasında kendisinin etkisinin yanında, Aykut'un önceki dönemde verdiği fiziksel yüklemelerin etkisi de var.
                Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• Dün, Trabzon’a gelen Bakan Süleyman Soylu’lu havaalanında karşılayanlar arasında Muharrem Usta ve Ersun Yanal da vardı. İkili, Soylu’nu VİP salonunda karşıladı. Usta, uçağın kapısına kadar da gitti. Yanal ise VİP salonunda bekledi. Soylu, herkesle selamlaştıktan sonra VİP’e girdi Usta ve Yanal ile baş başa görüştü. Bu görüşmenin nedeni neydi…? Sonradan edindiğimiz bilgilere göre Yanal, Soylu’dan büorkasideki bir işlemi nedeni ile talepte bulundu. Tabi bu görüşme esnasında Soylu, Trabzonspor’u da sordu. Usta’dan kupalara gelen haciz konusunu dinledi. Soylu’nun, Yanal’a görüşme sonunda 50’inci yıl ile ilgili üzerinde ağır sorumluluk var, bütün Trabzon arkanda dediği de duyuldu.

OKU ve YORUMLA >>>http://www.61saat.com/politik-gugum/...7-h428852.html

61SAAT.COM
                  2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Sadri Şener döneminde, aynı şimdiki gibi, o dönemde de lig sonuna doğru anlamsız bir düşüş yaşamıştık ve bunun üzerine üçüncülük sözü yerine gelmesine rağmen görevine son verilmişti. Ardından da başta Şansal, Trabzonspor sabretse seviye atlardı, istikrar denilerek Ersun Yanal kahraman ilan edilirken Trabzonspor yerin dibine sokuldu. Şimdiki düşüşün ardından ise arkasında duruldu. Bakalım bu yol nereye çıkacak
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Yine verdi maçı, devam diyenler seneye pişman olacaklar. Takımın bu halinden memnunlarsa ayrı tabi

Yorum

• Bana biri oyuncu değişikliklerinin bu kadar geç ve kötü oluşunun sebebini açıklasın. Böyle birşey yok arkadaş. Ayıptır!
                        Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Her geçen gün sana olan inancımı kaybediyorum.

Senin derdin ne acaba?

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Silik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bana biri oyuncu değişikliklerinin bu kadar geç ve kötü oluşunun sebebini açıklasın. Böyle birşey yok arkadaş. Ayıptır!
                            Yedek kulübesi.Genç çocuk alsa başka bir mevzu döner.

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yedek kulübesi.Genç çocuk alsa başka bir mevzu döner.
                              Rize tarafinda aynı düşünceler mevcut şu an da. Şikeci, satılmış vs. diye damga vuruyorlar. Kulak mı asmak lazım?
                              Yedeklere oyuncu alıyorsun ama oynamıyorsun. Zeki, Aytaç ve Mustafa yetersiz ama taze kan olarakta oyuna almıyorsun.
                              Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Zeki Mustafa Aytaç'ı alsada linç yiyor almasada..
                                ( ゚д゚)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim