Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hocayı da anlamak lazım istenilen futbolu oynatması için istediği takımı kurması gerekir.
    TRABZONSPOR
    iyi ki varsın Eren Bülbül...
    İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• pozitif sonuclar işleyis ve gelişimler ilerlemis toplum veya kurumsal karakterlerde tek bir kisinin elinde olamaz....bunu unutmamak gerekir....
      ıslak imza....

Yorum

• İlk olarak pazarkapılı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        pozitif sonuclar işleyis ve gelişimler ilerlemis toplum veya kurumsal karakterlerde tek bir kisinin elinde olamaz....bunu unutmamak gerekir....
        Kesinlikle! fakat bahsettiğiniz yerlerde de yönetici durumda olanların diğerlerine nazaran daha fazla sorumluluğu vardır ve başarısızlık durumunda gereğini yaparlar,ben ne yönetimden ne hocamızdan özeleştiri bile görmedim,gerçi ülkenin genel profiline bakınca fazla şey istiyormuşuz gibi geliyor☹️
        İyi bayramlar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
        Trabzonsporlu olmak bir yaşam biçimidir..

Yorum

• yarım kalan işi tamamla hocam

Yorum

• İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Muharrem Usta: "Ersun Yanal bu defa çok istekli, bunu net bir şekilde görebiliyorsunuz."

[ATTACH]14304[/ATTACH]

[ATTACH]14303[/ATTACH]
            Trabzonspor'u angarya gördüğü sürece başarılı olamayız
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Şu an hocamız nerede ?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Trabzonspor'u angarya gördüğü sürece başarılı olamayız
                Akın abi sen benim alıntılarıma pek cevap vermiyorsun ama ben de senin gibi düşünüyorum. Hoca, Trabzonsporu küçümsüyor.

Yorum

• İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Muharrem Usta: "Ersun Yanal bu defa çok istekli, bunu net bir şekilde görebiliyorsunuz."

Şimdi istekli göründü mü ?

Yorum

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Akın abi sen benim alıntılarıma pek cevap vermiyorsun ama ben de senin gibi düşünüyorum. Hoca, Trabzonsporu küçümsüyor.
                    Öyle dersen üzülürüm, sorulara cevap veriyorum, bazı tartışılacak konulara ama yoksa herkesin mesajını, fikrini, temennisini okuyup dikkate alıyorum Soner kardeşim, karşılıklı sohbete dönüşmesin diye ya da aynı fikirdeysek tekrar alıntılama yapmıyorum, o yüzden lütfen öyle düşünme.
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Yonetimi elestirdik bu zamana kadar, transfer maliyetleri,gec kalinmislik vs. ama artık iş hocada.

Trabzonun sahip oldugu imkanlara kiyasla gayet iyi bi kadro kuruldu.

Bu yil ki tek handikabimiz rakiplerin de aşırı güçlenmesi.

Bu konuda fark yaratacak isim Ersun Yanal'dir.

Guveniyoruz.
                      #Dik oyna

Yorum

• ee bi türkiye ziraat kupasını alırsın artık bu kadroyla
                        alırsın dimi?
                        7

Yorum

• Vallahi artık bahanesi yok. bu sene başarıdan başka hiç bir şey beklemiyoruz. Ligde minimum ilk 3 ve Turkiye kupasi gayet iyi hedefler.
                          Yok takim olma yolunda mesafe kat ediyoruz yok gelecek transferler falan, yok kardesim oynatacaksın takımı.

Yorum

• Çıkarken Durica-Hubocan-Kucka
                            Soldan Mas-Sosa-Castillo
                            Sağdan Olcay-Parreira-Yusuf

... Onlara küçük üçgenler kurdurun ve hızlı çıkın. Burak'ınızla süpriz dalışlar yapın ve göz kamaştırın

E hadi da !
                            BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• hocam bu sene sonunda takımı ilk 3'e sok yoksa da teknik direktörlüğü bırak!!

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                hocam bu sene sonunda takımı ilk 3'e sok yoksa da teknik direktörlüğü bırak!!
                                Abi zaten dediğin olmazsa Samet Aybaba-Yılmaz Vural-Sadi Tekelioğlu paketinden bir hocaya mecbur kalacağız. Ya da Usta bize "Hans Peter BRİEGELVARİ" bir şey düşünecek

Teknik direktörlüğü bırakmasını istediğin adam da fener kongresinde Ali Koç'un seçilmesi için istiareye yatacak
                                BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim