hocayı da anlamak lazım istenilen futbolu oynatması için istediği takımı kurması gerekir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ersun Yanal | Teknik Direktör
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Kesinlikle! fakat bahsettiğiniz yerlerde de yönetici durumda olanların diğerlerine nazaran daha fazla sorumluluğu vardır ve başarısızlık durumunda gereğini yaparlar,ben ne yönetimden ne hocamızdan özeleştiri bile görmedim,gerçi ülkenin genel profiline bakınca fazla şey istiyormuşuz gibi geliyor☹️İlk olarak pazarkapılı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepozitif sonuclar işleyis ve gelişimler ilerlemis toplum veya kurumsal karakterlerde tek bir kisinin elinde olamaz....bunu unutmamak gerekir....
İyi bayramlar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiTrabzonsporlu olmak bir yaşam biçimidir..
Yorum
-
Trabzonspor'u angarya gördüğü sürece başarılı olamayızİlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMuharrem Usta: "Ersun Yanal bu defa çok istekli, bunu net bir şekilde görebiliyorsunuz."
[ATTACH]14304[/ATTACH]
[ATTACH]14303[/ATTACH]Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Akın abi sen benim alıntılarıma pek cevap vermiyorsun ama ben de senin gibi düşünüyorum. Hoca, Trabzonsporu küçümsüyor.İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor'u angarya gördüğü sürece başarılı olamayız
Yorum
-
İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMuharrem Usta: "Ersun Yanal bu defa çok istekli, bunu net bir şekilde görebiliyorsunuz."

Şimdi istekli göründü mü ?
Yorum
-
Öyle dersen üzülürüm, sorulara cevap veriyorum, bazı tartışılacak konulara ama yoksa herkesin mesajını, fikrini, temennisini okuyup dikkate alıyorum Soner kardeşim, karşılıklı sohbete dönüşmesin diye ya da aynı fikirdeysek tekrar alıntılama yapmıyorum, o yüzden lütfen öyle düşünme.İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAkın abi sen benim alıntılarıma pek cevap vermiyorsun ama ben de senin gibi düşünüyorum. Hoca, Trabzonsporu küçümsüyor.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Yonetimi elestirdik bu zamana kadar, transfer maliyetleri,gec kalinmislik vs. ama artık iş hocada.
Trabzonun sahip oldugu imkanlara kiyasla gayet iyi bi kadro kuruldu.
Bu yil ki tek handikabimiz rakiplerin de aşırı güçlenmesi.
Bu konuda fark yaratacak isim Ersun Yanal'dir.
Guveniyoruz.#Dik oyna
Yorum
-
Abi zaten dediğin olmazsa Samet Aybaba-Yılmaz Vural-Sadi Tekelioğlu paketinden bir hocaya mecbur kalacağız. Ya da Usta bize "Hans Peter BRİEGELVARİ" bir şey düşünecekİlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehocam bu sene sonunda takımı ilk 3'e sok yoksa da teknik direktörlüğü bırak!!
Teknik direktörlüğü bırakmasını istediğin adam da fener kongresinde Ali Koç'un seçilmesi için istiareye yatacak
BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum