Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Oyuna etki sıfır hatta kazanacağımız maçı kazanamamamızı sağlıyor adam..
    I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak GULER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      .
      Ne istifasi mi? Bu adamla basari gelmeyecek. Ben inanmiyorum. Bu durumda istifa gayet mantikli. Her sey istikrar degil maalesef.
      2. Haftadan istifa he mi? Mantıklı geliyor mı bu?
      MCMLXVII

Yorum

• İlk olarak İlkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        2. Haftadan istifa he mi? Mantıklı geliyor mı bu?
        Basari gelmeyecekse ki ben gelecegine inanmiyorum biran once gitmesi mantikli evet. Ne kadar basit degil mi?

Yorum

Basari gelmeyecekse ki ben gelecegine inanmiyorum biran once gitmesi mantikli evet. Ne kadar basit degil mi?
          Daha basidini söyleyeyim. Antrenörlük kursuna git, belgeni al gel de antrenörlük görelim be kral.
          MCMLXVII

Yorum

• Arkadaşlar, abartmayalım...

Herkes ayı düşünmeyebilir ama lütfen farklı görüşleri tukaka etmeyelim,gerek yok...

Daha sakin lütfen...
            Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Arkadaşlar, abartmayalım...

Herkes ayı düşünmeyebilir ama lütfen farklı görüşleri tukaka etmeyelim,gerek yok...

Daha sakin lütfen...
              Hocam, farklı görüşlere elbet saygım vardır ancak takımın işleyişine çark sokacak görüşe her zaman karşı dururum.

Biz istikrar diyoruz adamlar olmaz gitsin diyor. 2. Haftada diyor.

Yapıcı eleştirilere asla lafımız olamaz.
              MCMLXVII

Yorum

• Tafatari ağlarda bilmez teknik patronumuz..
                Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

.
                  Ne istifasi mi? Bu adamla basari gelmeyecek. Ben inanmiyorum. Bu durumda istifa gayet mantikli. Her sey istikrar degil maalesef.
                  Ersun Yanal'ın bu takımı şampiyon yapabileceğine ben de inanmıyorum ama takım biraz havasını bulursa 2. veya 3.lüğe oynatabilir. Yoksa mevcut kadroyla GS ve BJK ile yarışma şansımız çok yok. Benim gözümde hocanın etkisi en fazla % 10-20 arasındadır her şey kadroda biter. GS bu sene şampiyon olursa ya da kıl payı kaçırırsa teknik direktörlüğün o kadar atfedildiği kadar büyük bir şey olmadığı bir kez daha tescillenir. İsmail Kartal FB'ye 74 puan aldırdı. ucu ucuna şampiyonluğu kaçırdılar. Keza aynı sezon Hamza Hoca da şampiyon yaptı. Madem bu kadar büyük hocalar bütün kulüplerin kendileri için sıraya girmesi lazımdı. Ersun Hoca'nın tek büyük yanlışı sürekli biz gelişmekte olan bir takımız, sabır istiyoruz şeklinde bahane sunarak taraftarı oyalamasıdır. GS 11-12 sezonunda pat diye 7 oyuncu transfer edip nasıl şampiyon oldu? Keza bu sene 9 yeni oyuncuyla nasıl havalarının değiştiği de ortada. Ha bir de Ersun Hoca gitsin diyoruz da yerine alternatif sunamıyoruz. Yabancı isimler zikrediliyor ama Trabzonspor'a yabancı hoca falan olmaz bunu defalarca gördük...
                  Trabzon bir sevda,
                  Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Fb maçında ne kadar vasat bir td olduğunu bir kez daha gösterdi.

Yorum

• Forza Ersun. Forza Başkan.
                      Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                      Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Hoca eleştirirken bi duracaksın, adam yıllarını bu işe vermiş. En kıytırık takımlarda başarıdan başarıya koşmuş. Sözleşmesi bir yana, fenerli bile olsa, hatta hedefi feneri çalıştırmak bile olsa bu maçı kazanmayı çok istemiştir.

Yalnız yaptığı ve yapmadığı oyuncu değişikliği, 1-0'dan sonraki taktik değişimi ile maçın içine etmiştir.

Böyle bir feneri ne zaman yakalarız ?
                        En son oflubektas tarafından düzenlendi; 22.08.2017, 18:46.
                        BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• Aynen öyle.. Hele son 15 dakikada Ersun Yenal maçı kaybetmek için ne lazımsa yaptı.. Bu kadar aptalca bir oyunla adeta "Gol yeme"ye çırpınacağına, "Gol atmak" için oyunu deneseydi, sahadan 3 puanla ayrılırdı Trabzon.. Hatta fark atardı. Burak'ın sakatlanması talihsizlik, ama yerine Rodallega yerine takımı on kişi oynatan N'Doye'yi almak ve onun ilerde hiç bir işe yaramadığını görmemek, nasıl bir Hocalık oluyor?. Ersun'un kafasından "Oynamak" asla geçmiyor. Düşündüğü tek şey "Oynatmamak!." Kafası bu olduğu için taktiği de bu.. "Topu kaptırır kaptırmaz rakibi indir. Kontratak yapamasın. Savunma yerini alsın!." Bu çirkin taktiği önleyecek kişi maçın hakemi.. FIFA 8 yıldır bağırıyor.. "Taktik faullere hoşgörülü olmayın. Uyarı.. Sarı.. Kırmızı.. Milyarla seyirci faul değil, futbol seyretmek istiyor.." Benim eski hakemlerimizin yere göğe koyamadıkları, övgü yarışına girdikleri Ali Palabıyık, hakem olsaydı gerçekten Trabzon maçı sekiz kişi bitirir, ya da adam gibi top oynamaya mecbur olurdu. Bu medya ve bu Merkez Hakem Kurulu ile kaliteli, zevkli futbol izleme şansımız çok az.. Çünkü Ersun bu kafadaki tek hoca(!) değil.. Süper Lig'de bir Ersun Ekolü var.. "İlk fırsatta indir ki, futbol oynanmasın" ekolü.. Ve de görevinin "Futbol oynatmak" olduğunu bilmeyen profesyonel(!) hakemler!.

Hıncal Uluç

Yorum

• Tek mantıklı açıklaması yönetime mesaj vermek
                            Geldik, Gidiyoruz...

Yorum

• İlk olarak İsmail Sezgin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Tek mantıklı açıklaması yönetime mesaj vermek
                              Olur mu öyle şey? Ben anlamiyorum bu tip senaryolari. Acayip seviyor taraftar. Siz çevrenizle böyle mi diyalog kuruyorsunuz? Sürekli bir yerlere mesaj mi veriyorsunuz? Bir sorunu olsa gider konuşur yönetimle. Gayet stresliydi, oyuncular da heyecanliydi. skoru koruma kaygisiyla hamleler denedi ve yanliş yapti bu kadar basit. Maçi kazanma heyecani skoru koruma isteği, yari alanini terk etmeme refleksi getirir, ayaklar gitmez, tedirginlik olur, normal bunlar.

Çocuk oyuncaği değil ki bu, maçin ortasinda bir yerlere mesaj göndersin.

Yorum

• Bir tarafta Abdullah Avcı bir tarafta Ersun Yanal. İbret alınması lazım.

Adam iki senedir iyi olacağız, şöyle olacağız diye uyutuyor koskoca kulübü. Bu yönde bir adım var mı, yok.

Maç içinde göstermelik 2-3 tek topa ve kurulan üçgenlere tav olan bir TS taraftarı... Neymiş 4 puan almışız niye bu kadar karamsarmışız. Size de hak veriyorum, 6 7 gol yediğimiz dönemlerden geçtik, beğeni çıtasını böyle dip seviyelere düşürmek zorunda bırakıldık.

Bari doğru transferleri yapın, o da yok, ama sorsan umut var hocaya göre. İskelet kadro dediğin adamlar da öyle ahım şahım adamlar değil, harbi saftirik zannediyorlar taraftarı. Bunlara ölümü gösterdik şimdi sıtma ile hayatlarına devam etmeye seslerini çıkarmazlar modunda takılan bir yönetim ve hoca.

Neyse hep aynı şeyleri yazmak istemiyorum, geriye bir ihtimal kaldı; hücum gücü yüksek merkez ortasaha ile ofansif ortasaha alırlarsa belki bir şeyler olur. Aksi halde yine var elde sıfır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X