Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor hocası olduğunu idrak etmekte sıkıntılar yaşıyor bu adam !

Tapatalk kullanarak gönderildi

Yorum

• Bence hocayi elestirmek yerine hocayi damdoy ve rodellega'ya mahkum eden yonetimi elestirelim.
      Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• Ersun Yanal'ı bu takımın başında tutan tek argüman "yerine kim gelsin ?"

Bu soru dışında hiçbir şekilde takımda kalması için sebep yoktur.

16 maçta 18 puan topladın. Gümüşhane, Kızılcabölük'e falan elendin kadro kötü alternatif yok vs hadi bunu yedik.
        Arkadaş aynı kadroyu nerdeyse dün akşam sahaya sürüyordun birkaç değişiklik hakkın daha olsa.
        Bu kadar transfer senin egon tatmin olsun diye mi yapıldı.
        Özkan SÜMER

Yorum

• Yerine kim gelsin diye diye koca takımı adamın elinde oyuncak ettiniz. Dünkü maçtan sonra halen daha ersunu savunan biri varsa art niyet ararım ben veyada sıfır futbol bilgisi. 20. dakikadan itibaren takımı 10 kişi bıraktı sırf egosu yüzünden yetmedi göz göre göre bogonda mıdır nedir onu alması topu ileri taşıması gerekirken golü yiyene kadar bekledi sonrada rahatladı. Çok günaha soktun beni dün akşam Allaha havale ediyorum seni ersun

Yorum

• Son 3 Fbahçe maçında gereksiz bir saygi duyma çabası içinde olmasindan rahatsızlık duyuyorum.

Yorum

• Mustafa Reşit Akçay kompakt futbol tekerlemesi bu da takım olma yolunda tekerlemesi. Domdoy tercihin kötü niyetli bir hareketti.

Yorum

• İlk olarak OrkHun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                damdoy, iyi top tutuyor diye alıyor eyvallah da, madem damdoy'u alıyorsun, onu istasyon olarak kullanman lazım. e o zaman yusuf'u da çıkarıp niye komple defansa çekiyorsun takımı? damdoy'a kontra top çıkıyor mecburen ama adamın hızı fm diliyle 20 üzerinden 4 falan. rezil rüsva görüntüler oluşuyor. rakip yarı sahada pres gücüyle top kapıyor ama ne kendisinin kaleye gidecek takatı var ne de önde olan başka bir adam. böyle maç planlaması mı olur hocam, kafanda senaryo da mı yapmıyorsun hiç.
                hadi rodallega'ya gıcık oldun, disiplin ayağına cezalandırıyorsun, bunu anlarım. ok. ama burak sakatlanınca al bari bongonda'yı koy forvete eğer böyle geriye yaslanacaksan. la yusuf erdoğan çapsızını koy ona bile razıyım, koşabiliyor en azından topsuz da olsa. damdoy'un oynamasını bir yere kadar anlarım ama damdoy'la kontra oynanmaya çalışılmasını anlayamam. taktik şablon ile oyuncular biraz örtüşmeli. böyle saçmalık olmaz.
                Önemli bir nokta...

Burak ile olan sistemimizden hiçbir fark olmadan biraz daha geriye çekilip aynısını N'doye ile denedik... Eğer böyle olmasa daha farklı bir şeyler denesek anlarım. Ama N'doye pas yapan ya da top tutan forvetten ziyade hep araya kaçmaya çalışan kişi oldu.

Oysa Rodallega orada olsa rakip defans ve ortasaha bu kadar rahat olamaz, hızlı oyuncu tehdidi sebebiyle tedirgin davranırdı. Belki o kontra atak gole de dönüşürdü.
                "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• Esun yanal hakkındaki "içimize yerleştirilen kripto fenerli, " gibi komplo teorilerine bu maçtan sonra inanmaya başladım. Yaptıktıklarını oyun sahası içine bakarak izah etmek oldukça güç.
                  Seni ölüme de götürse doğruluktan sakın ayrılma.
                  Hz. Ömer.

Yorum

• Gördüğüm en büyük 2. fenerli. Birincisini hepimiz biliyoruz zaten.
                    "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• ( farklı bakış)

Arsen Wenger -" Sezon sonu yönetim benden şampiyonluk beklemez, gelirin giderden fazla olup olmadığına bakar".

Dünkü maçın ana konusu, birhafta boyu konuşulanı 20 yıldır TS nin rakibini yenememesi üzerine kuruluydu ki bu hal benim üzerimde iğrenç bir duygu bırakıyorsa birçoğumuzda bırakıyordur.

Dün akşam bu zincirin kırılması, tarih yazılması adı bir fırsattı...ama " biz" naptık küçük düşünüp yenilmemek istedik..

Diğer taraftan 650 ( tff) kaybettik... Roda' nın 4 maçlık ( aylık) ücreti. Yarım devre şans verilmedi halbu ki...

1yıl sonra aynı psikolojik şartlarda 3 puan ve 1.5 trilyonluk maça çıkcaz...
                      ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• Aslinda hocayi kovmanin tam zamani cunku severiz boyle kaos ortamlarini.Boyle sezonu heba edecek bir atraksiyon lazim bize 2 macta 4 puan alinmisken.
                        Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• Ersun Yanal'a rağmen berabere kaldık dün. Maçı resmen hediye edecekti. Damdoy yüzünden 70 dk 10 kişi oynadık. Bongonda'yı almak için golü yemeyi bekledi. Ben Ersun hocanın iyi niyetli olduğundan şüphe duymaya başladım artık...

Yorum

• Yusuf Erdoğan, gidecek derken kalıyor. Onazi, kulübü paramı ödemiyorlar diye medyaya satıp ayrılacakken kalıyor. N'Doye 1.7 alıyor, son senesi diye satamıyorsun, faydalı da olmuyor. Rodallega'nın adı kalmış yadigar, trip atıp duruyor. Kadroyu indirememişsin, şişmiş, örneğin Batuhan hala kadroda, Sefa, Aykut, Ibanez gönderememişsin, Uğur gibi, Akbaş gibi stoperlere bel bağlamışsın, rakip teknik direktör Trabzonspor'a saydırıp duruyor, senin teknik direktörün ise karşılık olarak, antipatik olurum, ilerde ne olur diye etliye sütlüye karışmıyor, teknik anlamda müdahaleleri yetersiz...
                            En son Travelair tarafından düzenlendi; 21.08.2017, 10:58.
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• 2 maçta değil 6 puan Ersun'un kara gözüne kara kaşına tff bir 6 puan daha verse bile pek birşey olacağı yok.

4-6 arası gidip geleceğiz.

Yorum

• Kadro yetersiz. Oyuncular sahada gerekli rahatliği gösterseydi ona göre rahat hamle yapardi. Ama hucumda top tutamayan bir takim var. Dolayisiyla kendi sahasini daha iyi savunacak oyuncu tercihi yapmak normal.

Daha iyi bir başlangiç bekliyordum oyun olarak ama çok ciddi atletizm sorunu çekiyoruz. Bazi oyuncular hazir değil. Takimin hareket kabiliyeti düşük. Her geçen gün daha iyiye gideriz, kötü halimiz bu. Ama kritik üç eksik var. Bunlarin tamamlanmasi şart.

Özellikle sissoko gibi çok yönlü atletik bir oyuncu takimin üzerindeki ağirliği atmasina yardimci olur. Burak bu durumu ne kadar değiştiriyorsa, ikinci atletik bir oyuncu bu etkiyi iyice artirir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim