Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Cogu kisi sezon oncesi bu fiksturde bu maca 0 puan yazmistir.3 puan alacaktik 1 puan aldik.Ndoye uzerinden hocaya sallamakta dogru degil o pozisyonlardan birini atsa ne Ndoye elestirildi ne de Ersun Hoca.
    Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• hocam Allahını seversen şu damdoy'da ne buluyorsun bize bir anlat .....yoksa kafayı yiyeceğiz....

Yorum

• oncelikle bu takım deplasmanlarda daha rahat oynuyor ve takım olarak fenerbahceden onde oldugumuz bir gercek....tek sorun takımın ileride ne yaptıgını bilmeyerek hareketlenmesi dogaclama oynaması....mac mac bakacak olursak bir puan stratejik olarak bir artı....

bazı maclarda one gecmek zordur, lehinize skor oyun sisteminizi bozar, bence takım onde oynayınca nasıl reaksiyon vermesi gerekir birazda bu düsünce ile maca odaklanmalı, hic bir suretle kontra cıkamıyoruz, aksine eksik yakalanıp pozisyon yiyoruz....

asıl iki hafta sonraki deplasmanda nasıl oynayacagız bunu net görecegiz....
        ıslak imza....

Yorum

• Takıma geleli bir sene olmuş 25-30m euro bonservis harcamisiz transferleri, fakat hala takım olma yolunda en ufak bi ilerleme yok. Ve bir Trabzonspor hocası çıkıp fb dilolugu yapmayacak arkadaş takım berabere kaldı diye sevinmeyecek. Yeter ya vallahi yeter azcık insan bazı sorunları kendinde arar hala takım olma yolunda ilerliyoruz ne demektir allah aşkına, ndoye kimki rodallega yi kesiyor hazırlık maçlarında rodallega çok güzel futbol oynuyordu neden kesik yedi çık açıkla bizene fenerin Vardar mücadelesinden.
          En son Bilal Karadeniz tarafından düzenlendi; 21.08.2017, 08:01.

Yorum

• Burak'ın sakatlığı tüm takımda olduğu gibi hocada da panik yarattı.Bu olmaması gereken bir şey.Oyun 0-0 devam ederken sakatlansaydı Hugo'yu sokardı muhtemelen ama herhalde bir an için basireti bağlandı.Aynı bağlanma, asisti yapıp sahada en tecrübeli oyuncudan daha çok soğukkanlı durabilen Yazıcı değişikliğinde de oldu.Ne yapalım, 20 senedir kazanamadığımız Fener deplasmanına denk geldi hepsi.

Herkesin eleştirisinde bir doğruluk payı var ama bir tek şuna katılmıyorum: "Şu Fener'i nasıl yenemiyoruz." Darı ambarında zannetmeyelim kendimizi.Her sene şu Fener diyoruz ama şu Fener hep ligi üzerimizde bitiriyor ne haber? Ne durumda olurlarsa olsunlar büyük maçları vermiyorlar bu kültüre sahipler.Ha, 20 senedir yenemiyoruz ama herhalde 20 defa penaltı almışlardır bu maçlarda.

Aldığı maçlardan sonra hep buraya gelip "bu maçı sen aldın" demiş biri olarak eleştiri hakkımın olduğunu düşünüyorum.Herhangi bir takım iki kez öne geçip de maçı veriyorsa bunun müsebbibi net hocadır.

Yorum

• Sistem olarak Ersun Yanal sisteminin tarafında duran biri olarak,

Dün yaptığın şey neydi hocam?

Takımın yöneticisi olarak kişisel kavgalarının takıma zarar vermesine nasıl müsaade edersin?

Hugo ile sıkıntın ne ise dışarda çöz (uzak dur) , ya da yerine adam al!
              Şu maç, hem de 0-1 önde iken Ndoye oyuna alınır mı?

Hata falan değil bu!
              Şahsi duygularınızı yönetim usülünüzün içine katmazsanız hem sonuç hem de vicdan olarak daha rahat edersiniz.

Bi zahmet...

Yorum

• damdoy, iyi top tutuyor diye alıyor eyvallah da, madem damdoy'u alıyorsun, onu istasyon olarak kullanman lazım. e o zaman yusuf'u da çıkarıp niye komple defansa çekiyorsun takımı? damdoy'a kontra top çıkıyor mecburen ama adamın hızı fm diliyle 20 üzerinden 4 falan. rezil rüsva görüntüler oluşuyor. rakip yarı sahada pres gücüyle top kapıyor ama ne kendisinin kaleye gidecek takatı var ne de önde olan başka bir adam. böyle maç planlaması mı olur hocam, kafanda senaryo da mı yapmıyorsun hiç.
                hadi rodallega'ya gıcık oldun, disiplin ayağına cezalandırıyorsun, bunu anlarım. ok. ama burak sakatlanınca al bari bongonda'yı koy forvete eğer böyle geriye yaslanacaksan. la yusuf erdoğan çapsızını koy ona bile razıyım, koşabiliyor en azından topsuz da olsa. damdoy'un oynamasını bir yere kadar anlarım ama damdoy'la kontra oynanmaya çalışılmasını anlayamam. taktik şablon ile oyuncular biraz örtüşmeli. böyle saçmalık olmaz.

Yorum

• yatacak yerin yok ersun yanal
                  TRABZONSPOR
                  iyi ki varsın Eren Bülbül...
                  İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• "disiplin" adına Roda ile girilen zıtlaşma....

Tüm takıma ders vermek adına Roda'dan faydalanmamak...

Bu bana M.Ekici olayını hatırlattı...

İyi, güzel...Ya netice? Başarı gelecek mi?

Bir de bu mazereti deneyelim...deneme tahtasıyız ya...
                    ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• Bu Damdoy ısrarın nedir Allah aşkına?

Bıkmadın mı?
                      Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Damdoy senin başını yer Hocam benden söylemesi.
                        Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Yorumların çoğu haklı. Ersun Hoca maçı taraftar kadar okuyamıyor. Bir maçlık da değil, oyuncu değişikliklerinde sürekli hatalar yapıyor. Oyuna aldığın oyuncu takımın stratejisini ve psikolojisini de etkiler. Şikeciler bu kadar saldırırken takımı geri yaslamanın hiç anlamı yok. Bu takımın el frenine ihtiyacı yok.

Yorum

• Bu adamı bu kadar eleştiren arkadaşlara soruyorum kim gelsin takımın başına ? yıllardan beri sürekli denenmedik teknik adam kalmadı.İstikrar diyoruz ama ilk fırsatta adamı gömüyoruz.
                            Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu adamı bu kadar eleştiren arkadaşlara soruyorum kim gelsin takımın başına ? yıllardan beri sürekli denenmedik teknik adam kalmadı.İstikrar diyoruz ama ilk fırsatta adamı gömüyoruz.
                              Kardeşim Ersun hoca gitsin demiyoruz, müsade edin de yaptığı yanlışları söyleyelim...

Ne yani Bu Damdoy fetişizmine sessiz mi kalalım?
                              En son İlker Yazıcıoğlu tarafından düzenlendi; 21.08.2017, 09:23.
                              Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• kendimi rakip takım hocasının yerine koyuyorum ,ts maçını izletsem yardımcı hocalarıma, neleri not alırdım acaba diye soruyorum kendime hiç bişey bulamıyorum . burağı zaten izlemesen de önlem aldırmak zorundasın onu geçtim . onun dışında tek bir önlem alınabileck yer yok .
                                yaptığımız tek şey orta saha da top kesmek rakibin oyununu da sertlik ile bozmak ,pas oyunu,kanat futbolu ,derinlemesine pas hiç biri yok .
                                hocanın yaptığı tek şey fizik kondisyon yüklemek sanırım , başkada bişey yok ,olmayak da bu gidişle. .
                                ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim