Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gümüşhane, Kızılcabölük, 18 maç 16 puan konusunda ne kadar eleştirip yerden yere vurduysak bugün geldiğimiz durumda da hakkını vermeliyiz.

Aytaç dışında.
    Özkan SÜMER

Yorum

• ben ersun yanalın her zaman iyi bir hoca olduğunu biliyordum ve fikrim hiç değişmedi ilk yarı kadromuz gerçekten kötüydü düşünsenize sağbek zeki sol bek mustafa orta sahan ekici forvetin suk bu kadroya morınho gelse ne yapar şimdi kadro oturdu seneye daha iyi olacak unutmayalım ersun yanal bu ülkenin en iyi hocasıdır.

Yorum

• Gümüşhane ye yenilirkende söyledim şimdide söylüyorum inadına Ersun Yanal
        HAMİ_41

Yorum

• deplasman puan tablosunda ilk 3'teyiz. iç saha tablosunda 12. yiz. bu ersun yanal için garip bir durum. deplasman ritmini bu seviyede tutarsak akyazı ile birlikte çok rahat şampiyonluk yarışında oluruz. alışkanlık kazanmak önemli.

Yorum

• Sonuna kadar arkandayız hocam

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ben ersun yanalın her zaman iyi bir hoca olduğunu biliyordum ve fikrim hiç değişmedi ilk yarı kadromuz gerçekten kötüydü düşünsenize sağbek zeki sol bek mustafa orta sahan ekici forvetin suk bu kadroya morınho gelse ne yapar şimdi kadro oturdu seneye daha iyi olacak unutmayalım ersun yanal bu ülkenin en iyi hocasıdır.
              :d :d :d
              Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
              Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• 5 yıl mukavele imzalatıp, alt yapı teslim edilmeli,uzun vadeli düşünülmeli artık...
                Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• bu kadar sıkıntıda klübü, takımı iyi idare etmiş. bizi zor duruma düşürecek açıklamalar yapmadı, işine baktı. şu başlığı geriye doğru okuyan nasıl günler geçirdiğimizi anlar. suskun kalmak, alttan almak, sabır demek kolay değildi.

ne olursa olsun bu tartışmalar, enerjik yapı iyidir. bu kaybolur belli kişiler yükselir, tartışmalar biterse sonu aziz yıldırım tarzı yöneticiliğe evrilebilir, muhalefet kalmaz. fazla özgüvenden klüpler battı.

Yorum

• Hocam sen işine odaklanmaya devam et. Takma tepedekileri.
                    "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Bu maclar cok faydali oluyordur. Ersun hocanin takimlari ic saha takimlaridir. Kacirdikca strese giren degil son dakikalar geldikce rakibi strese sokan son dakika golleri atan takimlar yapar. Deplasma maclari daha buyuk sorun hala daha, ic saha maclarini hallederiz. Ozellikle her mac dolu ve etkili bir taraftar lazim. Aliskanliklari degistirmek gerekiyor, maca ve pozisyonlara odaklanmak gerekiyor. Hakem kartsiz mac tamamaladi boyle rahat olmamali.

iljk defa kendi takimiyla kampa gidip takima mudahale etme sansi olacak. Bu bakimdan heyecanliyim. ilk gelisinde takimi tamamen degistirmisti. O zamandan daha farkli olacaktir. Cok yuksek enerji ve ozguven gostermemiz gerekiyor camia olarak. inanmayan golge etmesin, ucuzluk yapmasin. Sezon basladiginda akla degil birliktelige ihtiyac olacak. Zaten sistem, kadro, giren cikan hersey belli olacak fazla degisiklik gormeyiz, icatlar cikarmaz hoca.
                      En son artvints tarafından düzenlendi; 29.04.2017, 22:37.

Yorum

• N'Doye forvet arkası, Olcay solda, Yusuf'un yeri bile belli değil. Maça böyle başlıyorsun. Takımın tüm dengesi bozuluyor. İleri de topu tutamıyorsun, baskıyı kuramıyorsun. Takımı sahaya düzgün yayamamaktan dolayı yanlış oyuncu yanlış yerde oynadığı için hücum denemelerin başarısız oluyor, onunda sonucu topu rakibe verip onları oynatman oluyor. İlk yarı da bunu net gördük. İkinci yarı da sadece 60-75 arası top oynadık. Kalan süre de ne idiği belirsiz şekilde dağınık şekilde hücum yapmaya çalıştı takım.

Takım bir de sürekli uzun oynayıp duruyor. Benim hayalimde ki Trabzonspor böyle oynamıyor.

Dün ki maçın beraberliğinin en büyük sorumlusu Ersun Yanal'dır. Bedavadan 2 puan bıraktık.
                        En son bordomavi1 tarafından düzenlendi; 30.04.2017, 12:11.

Yorum

• İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          N'Doye forvet arkası, Olcay solda, Yusuf'un yeri bile belli değil. Maça böyle başlıyorsun. Takımın tüm dengesi bozuluyor. İleri de topu tutamıyorsun, baskıyı kuramıyorsun. Takımı sahaya düzgün yayamamaktan dolayı yanlış oyuncu yanlış yerde oynadığı için hücum denemelerin başarısız oluyor, onunda sonucu topu rakibe verip onları oynatman oluyor. İlk yarı da bunu net gördük. İkinci yarı da sadece 60-75 arası top oynadık. Kalan süre de ne idiği belirsiz şekilde dağınık şekilde hücum yapmaya çalıştı takım.

Takım bir de sürekli uzun oynayıp duruyor. Benim hayalimde ki Trabzonspor böyle oynamıyor.

Dün ki maçın beraberliğinin en büyük sorumlusu Ersun Yanal'dır. Bedavadan 2 puan bıraktık.
                          aynı sistemle 3 puan aldık antalya'dan. bu futbolcular oynuyorsa başka türlü dizilim olmaz. gayet çok kullanılan bir 4 4 2. rakibin önde baskısının etkisi daha büyük. genel olarak topu hızlı rakip yarı alana getirmekte sorunlarımız var. ayrıca yusuf en uygun pozisyonu sağ kanattan içeri girerek buldu. eski düzen daha iyi olabilirdi ama o düzende de alanya maçında benzer senaryoyu yaşamıştık.

uzun vurma konusuna katılıyorum. kenarlara çıkıp oyunu enine genişletmek boyuna daraltmak gerekiyor ama futbolcularda prese karşı bir uyuşukluk var. ısrarla pas yapmıyorlar. hocanın oyun anlayışı etkili oluyor muhakkak ama kalite de eksik.

Yorum

• İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            N'Doye forvet arkası, Olcay solda, Yusuf'un yeri bile belli değil. Maça böyle başlıyorsun. Takımın tüm dengesi bozuluyor. İleri de topu tutamıyorsun, baskıyı kuramıyorsun. Takımı sahaya düzgün yayamamaktan dolayı yanlış oyuncu yanlış yerde oynadığı için hücum denemelerin başarısız oluyor, onunda sonucu topu rakibe verip onları oynatman oluyor. İlk yarı da bunu net gördük. İkinci yarı da sadece 60-75 arası top oynadık. Kalan süre de ne idiği belirsiz şekilde dağınık şekilde hücum yapmaya çalıştı takım.

aynı sistemle 3 puan aldık antalya'dan. bu futbolcular oynuyorsa başka türlü dizilim olmaz. gayet çok kullanılan bir 4 4 2. rakibin önde baskısının etkisi daha büyük. genel olarak topu hızlı rakip yarı alana getirmekte sorunlarımız var. ayrıca yusuf en uygun pozisyonu sağ kanattan içeri girerek buldu. eski düzen daha iyi olabilirdi ama o düzende de alanya maçında benzer senaryoyu yaşamıştık.

uzun vurma konusuna katılıyorum. kenarlara çıkıp oyunu enine genişletmek boyuna daraltmak gerekiyor ama futbolcularda prese karşı bir uyuşukluk var. ısrarla pas yapmıyorlar. hocanın oyun anlayışı etkili oluyor muhakkak ama kalite de eksik.

Yorum

• hocam
                              a plan belli, b plan castillo

c plan yok

biraz risk yapip bero ilk 11, rodallega yedek baslasa c planimizda olurdu

ara sira bir kozumuzu kolda saklayalim bence
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

antalya maçını izleyemedim ama sanırım orda da benzer bir oyun varmış. castillo'nun sol da yusuf'un OOF, olcay'ın sağ da oynadığı zaman takım daha derli toplu daha düzenli daha akışkan oynuyor, sahaya çok daha iyi yayılıyoruz. yusuf'un sağ da yerini bulduğunu düşünmüyorum aksine çok düşüyor performansı. forvet arkasında büyük bir iştahla hem kendi için hem takımı için golü kovalıyordu.

ben uzun vurma işinin çok değişeceğini sanmıyorum. hocanın yapısında var çünkü bu. fb de şampiyon olurken de çok uzun oynuyorlardı. caner orta saha çizgisini geçince ceza sahasına şişiriyordu. o şenol hocanın takımındaki pas yaparak rakibi yoran takımı hiç bir zaman göremiycez bence. tabi şuan görmek istesek de ortasaha da ki oyuncularımızın aşırı heyecanından zor görürüz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim