Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yavuz Hasan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ersun Yanal Trabzonsporu kafasında bitirmiş kendini kovdurup tazminat alma peşinde (!)
    Bende bunu yazanlari ariyordum burda
    Ersun hocanin umrunda degil Trabzonspor diyen arkadaslar hicmi bi insanin vücut dilinden anlamiyolar kötü olduğumuz maclarda yedek kukubesindeki stresli hallerive gollerden sonraki sevincleri burada başarıyı yakalamayi ne kadar onemsediginin en buyuk kanitidir.
    Ben Ersun hocayi hep beğendim bazende elestirdim ama suursuzca değil burda yanlış ama vardir baska bi bildiği diyecek kadar guveniyorum inaniyorum kendisine. Fenerden ayrilmasa hala araliksiz sampiyondu bence...
    HAMİ_41

Yorum

• Hocam çok daha güzel günler yaşayacağız beraber İnşallah.
      Hamiş

Yorum

• Motivasyon olarak eksik ve konsantre olmadığını düşündüğüm dönemler oldu. Değişiklik yanlışlıkları, hocanın formsuz olma dönemleri yaşadık.

Ama bir gerçek var ki takım sadece transfer ile bu duruma gelmez. Devre arası kampı çok iyi çalışılmış.

Takımdaki futbolcu sayısının 22'ye gerilemesi takımdaşlığı ve arkadaş ortamını pekiştirmiş.

Eski eleştirilerim sabit kalmak kaydıyla, yanıldığımız noktalar olabilir, can sıkacak bir laf ettiysek affola.

Güzel bir oyun oynattın, teşekkürler ve başarılar hocam.

Sen böyle hırslı ve hevesli ol, bu taraftar arkanda.
        "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• Adamsın hoca tam destek

Yorum

• ben ersun hocaya güvenimi hiçbir zaman katbetmedim ve hep destekledim ve bugünde hoca ve takımıile gurur duyuyorum şunu unutmayın bilgi birikim antreman metodları açısından ersun yanalın üstüne hoca tanımam buna şenol güneş te dahil.

Yorum

• hocam kanat oyunu yok kanat.. herkesi ortaya sokuyorsun.. olcay hadi neyse de... castillo cizgi de kalmali ve hücümda birebir pozisyonuna sokulmali. en etkili bu sekilde kullanabiliriz onu

Yorum

• en zor zamanalrda başkan sahip çıtk kendisine . teşekkürler muharrem başkan doğru ve mantıklı olanı yaptı.

ersun hocaya gelirsek sabredttiğimiz için asla pişman olmayacağız.

ersun hocanın büyük bir çıkışı olacak türkiyede inşallah bizle olur bu çıkış.

Yorum

• merkeze sağlam bir transfer yapılırsa kanat oyunuda genişler hem ortadan sızan hem merkezden yüklenen bir takım görünümüne kavuşuruz
                  ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    mac öncesi sonunda taraftar tribüne çağırdı. gitmedi.ısrarla çağırdı yine gitmedi.sanırım taraftara küs. ..
                    taraftar bugün seviyor yarın sövüyor. t.d'nin bu işlere girmemesi doğru.

Yorum

• Tarih yazilacaksa Ersun Yanal ile yazilacak
                      Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• Haluk Ayyildiz'in kose yazisindan bir kisim :

Ersun Yanal’a kızanlara sesleniyorum; sezon başındaki transferleri (Durica ve Bero hariç) o yapmadı ama “Yapmadım” da diyemedi. Bunu ben çok iyi biliyorum. Çok acımasızca eleştirildi. “İstifa etsin” diyenler şimdi ne diyecekler, doğrusu bunu ben de çok merak ediyorum. Şimdiki transferler tamamen onun eseridir. Mehmet Ekici’nin yerine yerleştirdiği Yusuf Yazıcı’ya bakın, büyüyor. Olcay, Mas, Pereria ve tekrar geri istediği Medjani takımın bir anda havasını değiştirdi. Demek ki işi ehline verdiğiniz de her şey bir anda ters-düz olabiliyormuş! İddialı olacak ama Ersun Hoca bu takımı seneye şampiyon yapabilir ve bu hayal satmak değildir.
                        Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• ersun hakkındaki fikrim 3 galibiyet ile değişmedi tabi.

sezon sonunda kovulmalı.net

vasat bir teknik adam.
                          TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            igor tudor elindeki kadrodan verim almasını biliyor.ligin en yaşlı takımına en çok koşan kompakt bir takım yarattı.vasat isimlerle hemde.

rıza çalımbay. gittiği her takımda fark yaratan geldiğini belli eden bir teknik adam.

bir teknik adamın geldiği takımda 3 ay çalışması fark yaratması için ideal bir zaman.ersun kaç ay oldu geleli.sezon başı hazırlık yaptı bide.neyi çalıştın sezon başında?
                            Renktaşım Ersun Yanal bu hocaların yaptıklarının çok daha iyisini, çok daha kötü kadrolarla 10-15 sene önce yapıyordu zaten

Varsa mantıklı bir gerekçeniz, yazın. Ha ilk yarı takım çok kötüydü, yaptıkları tutmadı diyorsun, doğru. Hatta yönetime 2 kez istifa verdiğini, yönetimin yerine hoca baktığını da biliyorum. Ancak yapılan transferlerle güzel ivme yakalamış bir takımın hocasına "sezon sonu kovulsun" demenin dikkat çekmek dışında bir amacını söyler misin ?
                            BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• İlk olarak oflubektas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Renktaşım Ersun Yanal bu hocaların yaptıklarının çok daha iyisini, çok daha kötü kadrolarla 10-15 sene önce yapıyordu zaten

Varsa mantıklı bir gerekçeniz, yazın. Ha ilk yarı takım çok kötüydü, yaptıkları tutmadı diyorsun, doğru. Hatta yönetime 2 kez istifa verdiğini, yönetimin yerine hoca baktığını da biliyorum. Ancak yapılan transferlerle güzel ivme yakalamış bir takımın hocasına "sezon sonu kovulsun" demenin dikkat çekmek dışında bir amacını söyler misin ?
                              hocam yapılan transferlerle ivme kazanıyorsa o zaman bende teknik adam olayım.eldeki kadrodan en iyisini üretmek hocanın görevi.

ben 6 ay önce yazdım neredeyse.ya arkadaş bir hazırlık maçında yazıcı ve ömür gayet iyi oynadılar.sezon başıydı.sonra o hazırlık maçından sonra iki isimde kızağa çekildi.

ersunun teknik taktiğinin dışında insan ilişkilerininde sıkıntılı olduğunu düşünüyorum.

ghilas o aşırtma vuruşu gol yapsa başka başka yorumlarda okuyor olurduk.

benim oyuncular sayfasında yazdıklarımın çoğu doğrulanıyor.oyuncu ve teknik adam konusunda yanılma payım oldukça düşüktür.

misal niye forvet de damdoy oynuyorda yusuf erdoğan oynamıyor son 2-3 hafta.ersunun vasat teknik adamlığının belirtilerinden biri daha.
                              TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                hocam yapılan transferlerle ivme kazanıyorsa o zaman bende teknik adam olayım.eldeki kadrodan en iyisini üretmek hocanın görevi.

benim oyuncular sayfasında yazdıklarımın çoğu doğrulanıyor.oyuncu ve teknik adam konusunda yanılma payım oldukça düşüktür.

misal niye forvet de damdoy oynuyorda yusuf erdoğan oynamıyor son 2-3 hafta.ersunun vasat teknik adamlığının belirtilerinden biri daha.
                                1) "Dahi anlamındaki "de" eki ayrı yazılır, ismin hali olan çekim eki "de" ise bitişik, yani yaptığınızın tam tersi.
                                2) Dam Doy yerine Yusuf Erdoğan'ı santrafor yapsanız Yusuf bile isyan eder.
                                3) "Vasat" kelimesinin anlamı "orta", "ortalama" dır, kötü değildir. Hatta İslam literatüründe "vasat olma", "vasat bir ümmet olma" övülen bir husustur.
                                BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim