Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Üstümüzde bulunan her takımın kadrosu bizden iyi, eski, oturmuş ve kaliteli mi? Ligin tepesindeki namağlup Başakşehir kaç oyuncusunu alıp Trabzonspor'da oynatırsın Hocam?
    Görüşüne saygı duyarım ve birçok noktada da katılıyorum. Fakat bu cümleye şerh düşeceğim izninle hocam:

Mossoro, Visca, genç Cengiz Ünder, bu yaşında bile EmreB, Attamah, sakatlanmazsa Mustafa Pektemek, Mahmut Tekdemir ve Yalçın bizde banko oynar.

Yorum

• Lig'in herhalde en ruhsuz takimi bizde. Adana dahi daha istekli oynuyor.
      *
      * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak merdeme tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Görüşüne saygı duyarım ve birçok noktada da katılıyorum. Fakat bu cümleye şerh düşeceğim izninle hocam:

Mossoro, Visca, genç Cengiz Ünder, bu yaşında bile EmreB, Attamah, sakatlanmazsa Mustafa Pektemek, Mahmut Tekdemir ve Yalçın bizde banko oynar.
        Mevki mevki değerlendirdiğin zaman belki 3-4 adam sayarız beraberce. Gerisi?

Onur-Volkan= Onur

Zeki-Uğur= Zeki

Durica-Epureanu =Durica

Uğur-Yalçın= Kafa kafaya

Ferhat-Akbaş= "

Okay-Attamah= Okay

Onazi-Mahmut= Mahmut

Emre-Mehmet= Emre

Bero-Visca= Visca

Castillo-Mossoro= Castillo

N'Doye-Suk-Muhammet-Ramil (yorum yok)

Ayrıca bir de şu konu var;

Başakşehir'in kadrosu hemen hemen aynı geçen yıl ile... Ersun Yanal'ın tercihleri ortada.
        En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 28.11.2016, 15:59.
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

• Christian Streich
          Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!

Yorum

• Sahaiçi organizasyon adına birşey görebilen öne çıksın.

Eksik kalan takıma karşı bile sayısal avantajı kullanamayan, hücum varyasyonu üretemeyen, set oyununu beceremeyen takım var.

Hani Bursaspor gibi güzel oyun olmaz ama puan tablosunda kabul edilebilir seviye olursun. Fakat o da yok.

Yahu 12 haftada 1 puan ortalama ne demek. Trabzon'dan sıradan biri takımın başında olsa bundan daha kötüsü olmazdı.

Bu tükenmişliği yaşamamızda oyun anlayışının, sistemsizliğin yanında kadro tercihleri de bizi mahvetti.

Oyuncuların doğru yerde kullanılmaması, yanlış oyuncu tercihleri vs... bu acziyetin oluşmasında rol oynayan diğer faktör oldu.

Ersun Yanal tazminatsız bırakıp gitmez gibi. Yönetimden bir hamle olmadığı sürece. Hakları için son ana kadar direnç gösterecektir.

Bu yönetim de vizyonsuz olduğu için takıma ufuk açacak, sınıf atlatacak antrenör bulamaz. Takımı Hami, Şenol, Ersun, Şota gibi kısır döngü ile yönetir.

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Mevki mevki değerlendirdiğin zaman belki 3-4 adam sayarız beraberce. Gerisi?

Onur-Volkan= Onur

Zeki-Uğur= Zeki

Durica-Epureanu =Durica

Uğur-Yalçın= Kafa kafaya

Ferhat-Akbaş= "

Okay-Attamah= Okay

Onazi-Mahmut= Mahmut

Emre-Mehmet= Emre

Bero-Visca= Visca

Castillo-Mossoro= Castillo

N'Doye-Suk-Muhammet-Ramil (yorum yok)

Ayrıca bir de şu konu var;

Başakşehir'in kadrosu hemen hemen aynı geçen yıl ile... Ersun Yanal'ın tercihleri ortada.
              Mossoro hariç katılıyorum ama mevkisi gereği daha etkili oluyor Mossoro belki forvet arkası oynayabilise castillo da o kadar efektif olur. Yalçın Uğur'a göre daha cesur ve daha iyi pozisyon alıyor açık oyunda. Tabi Eprianu ile uyumu bunda çok etkili.
              En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 28.11.2016, 21:56.
              "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• adamların taraftarı yok en güzeli o. kafalarina göre takılıyorlar. yalçın ne ya diyen kimse yok.

Yorum

• Sezona kim 2 kanat hücumcusu 2 bek ve 1 ofansif orta saha oyuncusu ile başlamamıza sebep olduysa sorumluluğun büyük kısmı ona aittir.

Ersun Hoca devre arasına kadar idare ederim dediyse yönetime G.Birliği maçında saha kenarındaki çıldırmaları boşunadır. Güray'dan, Zeki'den, Uğur'dan, Aytaç'tan ve son maç harici Akbaş'tan, Yumlu'dan ne verim alabileceğin aşağı yukarı ortadadır.

Ha eğer ki "hoca, devre arasına kadar idare et" denildiyse kendisine ve kendisinin istediği tipte 4 oyuncu takıma monte edilirse, hocanın aklı gerçekten buradaysa (ki G.Birliği maçını canlı izledim, ben çok tezcanlıyımdır maç izlerken, benden çok çıldırdı saha kenarında) kalsın ve çıkarsın bizi bu durumdan.

Yok hoca kendi tasarrufları ile bu kadronun bu seviyede kalmasına sebebiyet verdiyse(ki bunu düşünmek istemiyorum) zaten ısrarcı olmanın bir anlamı kalmıyor.

Tüm bunların haricinde yine G.Birliği maçı özelinde gerçekten 3-4 kritik top kaybı yapmış olmasına rağmen İbanez'de devre arasına kadar ısrar edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Kesinlikle ama kesinlikle hücumda Akbaş'ı 5'e katlar, fiziği biraz güçsüz ancak 1-2 maç sonra Akbaş kadar savunma yapabilecek duruma gelir bana göre.

Rica ediyorum Güray bir daha bu takımın formasını giymesin. 2. Mustafa Keçeli. Evet attığı şut gol olabilirdi gerçekten ancak ilk yarı ceza sahasına girerken düşürüldüğü pozisyon ve şutu dışında bırakın etkili oynamamayı takıma zararı dahi oldu. Sağ bekine yardıma hiç gelmedi, sağ bek bindirdiği zaman çizgide yerinde bile değildi çoğu zaman ne yapacağını dahi bilmiyordu, bir kere çalım denemedi bir kere dikine gidemedi, sürekli yana ve geriye paslarla oyunu yavaşlattı. Beğenmediğimiz Yusuf(kendini geliştiremediği için çok kızıyorum ona hala) ne mal olduğu 2 senede anca anlaşılabilen Erkan'dan da Güray'dan da çok daha etkili. Güray son örnek olsun artık ve şu ligden yerli oyuncu transferi rafa kalksın.

Abdülkadir için erken olabilir belki evet ama Yusuf Yazıcı'nın şu yoklukta artık rotasyonda da olsa forma giymesi lazım. Yine G. Birliği maçı özelinde konuşuyorum, Muhammed'in yerine ya da Güray'ın yerine girse daha etkili olacağı kesindi bana göre. Tabi ki oynamadan bir oyuncu konuşmak kolay diyebilirsiniz ancak şans bulmalı bu yoklukta bana göre.

Muhammed acilen kiralık verilmeli devre arası, mutlaka oynayabileceği bir takıma!

Tüm bunlar şahsi fikrimdir ve tek doğrular değildir elbette; ancak benim gözlemlediğim kadarıyla bu hamlelerin yapılması gelecek adına taraftara daha olumlu sinyaller verilmesine ve puan kayıpları olsa da takımın taraftar tarafından daha çok sahiplenilmesine vesile olacaktır diye düşünüyorum. Lütfen toparlayalım artık hocam! Lütfen toparlayalım yoksa Hacıosmanoğlu - Hekimoğlu - Tekelioğlu- Bulak- Lemi Çelik zihniyetinin devralması yakındır bayrağı...
                  "Tanrı futbolu havadan oynamamızı isteseydi çimleri oraya koyardı"

Brian Clough

Yorum

• Ersun Yanal kalmalı.sonuna kadar israr edilmeli.Ersun Hoca her zaman başarmıştır.Devre arası transfer yetkisi hoca ya verilmeli.Bıktık artık sürekli hoca değişikliğinden.gelen emin olun Ersun Hocadan daha iyi olmayacak.

Yorum

• Hocanın çıkıp geniş bir basın toplantısı düzenlemesi gerekiyor.

Neler olduğunu, neler olmadığını, nelerin olmasını beklediğini vb. konularda açıklamalar ve
                      soru-cevap bölümü ile tüm taraftarları teskin edebilecek, kafaları arındırabilecek açıklayıcı geniş bir basın toplantısı şart artık bence.

Kabuğuna çekildikçe dedikodular, spekülasyonlar artacaktır ve daha fazla yıpranacaktır.
                      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Eger gercekten forvet oncelik istediyse teknik direktorlugunden suphe duymaya baslayacam

Yorum

• İlk olarak Hunk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Eger gercekten forvet oncelik istediyse teknik direktorlugunden suphe duymaya baslayacam
                          Bende öncelikle forvet isterdim. Bisim takımda bekleyerek gol arayan forvetler var. Biz zaten zor posisyon buluyoruz bizim forvetimiz ekmeğini taştan çıkartacak karıştıracak ortalığı. Ndoye gibi değil zenci gibi zenci lazım bize

Yorum

• 12 Maç :
                            %25 G
                            %25 B
                            %50 M

Maç Başına puan : 1.0
                            Maç Başına gol : 0.58
                            En Golcüler Yusuf E. (2) Ogenyi Onazi(2)
                            "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Ersun hocanın sisteminde kilit 3 mevki var.
                              Sağbek,solbek ve önlibero ... Maalasef 3ü de bizde yok.
                              Oyunuda kanatlardan açamadığımız için mecburen doldur boşalta başlıyoruz..Maç maç düşünüp,takımların zaaflarına uygun taktikle çıkmalıyız maçlara...En azından bu sezon..
                              Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Ersun hoca ana kurgu olarak oturtmak istedigi yapiyi izlioruz sahada; net bir sekilde...
                                Ancak felsefesi oturmus takimlar ana kurgusuyla mac kazanabilir, emekleme donemindeki takimlarin bu kaba yapiyla mac kazanmasi ancak mac icerisinde herseyin onceden ongorulebilir oldugu sekliyle olmasi gerekiyor.bu olmadigi icin takim mental olarak kiriliyor hemen....
                                Takim ana kurguyla mac kazanmasi icin onunde uzun bir yol war, ersun hoca sunu atlamamali takimlar detaylarda da mac kazanabilir, kucuk hatalarlada mac alabilir.....
                                Ersun hocanin sahaya surdugu dusunce uzun vadede takimi yukarilara en yukarilara cikaracak dusuncedir ama bunun icin birazda detaylarda mac kazanmayi da dusunmeli ve takimina ogretmeli....
                                En son pazarkapılı tarafından düzenlendi; 30.11.2016, 08:52.
                                ıslak imza....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim