Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hocam sana güvenimiz tam. Sabredilirse başarıda gelecektir.
    Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Ersun hocam PFDK'ya sevk edilmiş.

bordomavi.net – Yapım aşamasında. Trabzonsporlular Birliği
      BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Bugün Asbaşkan Ahmet Çubukçu, Zeki, Okay ve Yusuf ile Beşikdüzü ne gelmişler. Sen adamsın adam, inşallah uzun yıllar bu takımın başında olursun hocam. Samimiyetine ve bu takımı, şehri sevdiğine her zaman inandım. Fırsat verirsek, yakasına yapışmazsak en az 3 sene verirsek başarılı olacaktır.
        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Hocanın daha eleştirilmesi ve yıpranmaması gerekiyor. Bu iş hoca ile olacak. Trabzonspor Türkiye'de çalışacağı en iyi hoca ile çalışıyor.

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bugün Asbaşkan Ahmet Çubukçu, Zeki, Okay ve Yusuf ile Beşikdüzü ne gelmişler. Sen adamsın adam, inşallah uzun yıllar bu takımın başında olursun hocam. Samimiyetine ve bu takımı, şehri sevdiğine her zaman inandım. Fırsat verirsek, yakasına yapışmazsak en az 3 sene verirsek başarılı olacaktır.
            katılıyorum, hocanın Trabzon merkezde daha fazla gözükmesini ne kadar da isterim

Yorum

• Ersun Hocaya nasıl 2 maç ceza verilir skandal resmen.Kör hakem alakasız bir faul verdi Zekinin pozisyonunda hoca da itiraz etti ne var bunda.Tribüne göderilmesi bile hataydı.Yönetim kesinlikle itiraz etmeli..
              #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Ersun Yanal yarın bir basın toplantısı yapıp "Bir gün hakemin birini sahanın ortasında tokatlasam ne olur ?" diye açıklama yapmalıdır. Daha önce bu açıklamaya hiçbir ceza verilmemiştir.
                BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• Şeref yoksunları..
                  I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Ersun hocadaki samimiyeti ve sahiplenmeyi bu yerlinin yerlisi dedikleri omurgasızlarda görmedim şahsen.Omurgasızlığı bursadan başlayıp istanbula doğru uzanan zat bu takımı senin kadar sahiplenmemiştir en azından ben öyle görüyorum.

Yorum

• Az vermişler hayret.
                      - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Aynı maçta Aykut Kocaman'ın hakeme ettiği küfürleri kamera yakaladı, ancak herhangi yaptırım yok tabi.
                        ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Aynı maçta Aykut Kocaman'ın hakeme ettiği küfürleri kamera yakaladı, ancak herhangi yaptırım yok tabi.
                          Bu ülkede Trabzonsporun antrenörü ile Sikecilerin bir adami bir mi ?

Yorum

• İlk olarak Gümüshaneli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu ülkede Trabzonsporun antrenörü ile Sikecilerin bir adami bir mi ?
                            Kaldı ki bizimkinin ne yaptığı da belli değil.. Hoca tribüne çıkarken küfür yok, hakaret yok hiçbir şey yok diyordu.
                            ( ゚д゚)

Yorum

• Kendisini cok severdim bu maca kadar artik senden bir swy olmayacagini bu macla anladim yazik ettin hocam

Yorum

• Ersun Yanal basardi fenere gitmeden once iyi para aldi yine bizden

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X