Diyor ki illa forumun trol açığını kapatmalıyım, trolsüz bir forum düşünülemez zaten!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ersun Yanal | Teknik Direktör
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Sen de bu Nevzat Aydın'a toz kondurmuyorsun maşallahİlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNevzat Aydın'ın ofisinde günlerce game of thrones izlediler demek ki.
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Maaş veriyor bana ondan.İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen de bu Nevzat Aydın'a toz kondurmuyorsun maşallah
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiBordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
Valla o dediğini yapsan ancak bu kadar olur herhaldeİlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaaş veriyor bana ondan.

Yorum
-
Keşke imzan sadece imzada kalmasaİlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla o dediğini yapsan ancak bu kadar olur herhalde

BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
Yorum
-
Ben kullanmıyorun ama keşke sen az da olsa kullansanİlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKeşke imzan sadece imzada kalmasa
Hade selametle Nevzat başgana selamlar..
Yorum
-
Cevap vermek yerine alakasız şeyler yazmayı bıraksan beynimi kullanmama gerek olacak ama şu ana kadar verdiğin alakasız cevaplara bakarsak, israf olur maalesefİlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen kullanmıyorun ama keşke sen az da olsa kullansan
Hade selametle Nevzat başgana selamlar..
BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
Yorum
-
Asıl sen cevap vermiyorsun nevzat aydinla iliskini soruyorum sen bana imzana bak diyorsunİlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCevap vermek yerine alakasız şeyler yazmayı bıraksan beynimi kullanmama gerek olacak ama şu ana kadar verdiğin alakasız cevaplara bakarsak, israf olur maalesef

Yorum
-
Colman'ın Ersun Yanal tarafından getirilip getirilmediği konuşulurken, kamuoyunun da gördüğü üzere Nevzat Aydın'ın ofisinde günlerce futbolcu izlendiği sana söylenince, karşılığında Nevzat Aydın ile ilişkim olup olmadığını sormak gerçekten müthiş bir beyin kullanımı. Ama ilkokul seviyesinde...İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAsıl sen cevap vermiyorsun nevzat aydinla iliskini soruyorum sen bana imzana bak diyorsun
Sen trollüğe devam et, alırsın gereken cevapları üyelerden
Yorum
-
Iyi o zaman görüsürüz sen de nevzat beyi pohpohlamaya devam et..İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleColman'ın Ersun Yanal tarafından getirilip getirilmediği konuşulurken, kamuoyunun da gördüğü üzere Nevzat Aydın'ın ofisinde günlerce futbolcu izlendiği sana söylenince, karşılığında Nevzat Aydın ile ilişkim olup olmadığını sormak gerçekten müthiş bir beyin kullanımı. Ama ilkokul seviyesinde...
Sen trollüğe devam et, alırsın gereken cevapları üyelerden
Yorum
-
İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIyi o zaman görüsürüz sen de nevzat beyi pohpohlamaya devam et..
Yorum
-
Sana da [emoji122]İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum