Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Antrenman videolarını izliyorum, haberleri okuyorum ve heyecanlanmadan edemiyorum. Bir Ersun Yanal'a bakıyorum bir de Hami hocaya, Sadi hocaya ve hatta Şota'ya. O zamanlar ben bu teknik direktörlerin ne bir taktik verdiğini ne de bir oyun planı üzerinde çalıştığını gördüm (Hadi Şota'yı bir kenara bırakalım, o dönem çok çalkantılı oldu, rahat çalışma imkanı bulamadı diyelim).

Antrenman videolarında sürekli bunları saha kenarında gezinirken görüyorduk, elleri cebinde. Ha tabi hakkını vermek lazım, Hami Yusuf'la Ekici'yle frikik yarışı yapıyordu, gazozuna.

Biz 6 ayı teknik direktörsüz geçirmişiz. Şimdiki çalışmayı, tempoyu ve disiplini izledikçe daha iyi anlıyorum bunu. Ayrıca kimse de öyle "Oyuncular dandikti" filan demesin. Ersun Yanal bir kamp dönemi sonrası sadece bu oyuncularla bile oynasa ilk 5-6'ya oynayacak bir takım yaratabilir, daha önce Gençlerbirliği'nde de bunu yapmıştı. Düzenli, istikrarlı bir yönetimle çalıştığı takdirde bu ligde başaramayacağı iş yok. Umarım her şey güzel gider.
    yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sanırım değil, onlar kişisel twitter hesabından yazdığı şeyler, burayı bağlamaz.
      Cezasının sebebi uzun süredir takındığı tavır ve saldırgan üslubu ile alakalıdır tahminim.

B) Düzenleyici Kurallar

13) Forumda, diğer site forumlarında veya daha farklı platformlarda, genelde Trabzonspor camiası ve özelde BMN sitesi aleyhinde yazılar yazdığı ve BMN sitesinin varoluş amacına ters faaliyetlerde bulunduğu ve BMN yöneticileri üzerinden BMN'ye zarar vermeye çalıştığı belirlenen üyeler, BMN forum yöneticilerinin oy çokluğu ile aldığı karar doğrultusunda “itiraz hakkı bulunmaksızın” forumdan süresiz uzaklaştırılır.
      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Ersun hocanın dunku açıklamalarını iyi okumak lazım.. Bu senenin anahtarı birlik, beraberlik ve sabır

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sanırım değil, onlar kişisel twitter hesabından yazdığı şeyler, burayı bağlamaz.
          Cezasının sebebi uzun süredir takındığı tavır ve saldırgan üslubu ile alakalıdır tahminim.
          Olay bu.
          BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Olay bu.
            1-2 tane daha böyle tip var. Onlarda temizlenirse forum daha kullanılır hale gelecek.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
            Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              1-2 tane daha böyle tip var. Onlarda temizlenirse forum daha kullanılır hale gelecek.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              Muhtemelen takip ediliyorlardır, endişen olmasın canım

Yorum

• Hocam bir ara çapkınlığa cikalim beraber 😂😂

General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                https://twitter.com/cemcaglaryavuz
                Beşirli/TRABZON

Yorum

• Ersun Yanal'ın teknik direktörümüz olması düşüncesi durup durup mutlu ediyor beni. Güven veriyor. Yıllardır tecrübesiz yetersiz ve ego sahibi hocalardan sonra takımın başında ne yaptığını bilen birisini görmek çok güzelmiş. Umarım değerini biliriz bu sefer...
                  İnadına Trabzonspor !

Yorum

• Bir tarafta Ersun Yanal'ın bilgisayarı bilimsel çalışma tekniklerini düşünüyorum....

Diğer tarafta Mustafa Yumlu Zeki Yavru'yu düşünüyorum... Bir türlü kafamda ikisi bir araya gelmiyor.....birleşmiyor....
                    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bir tarafta Ersun Yanal'ın bilgisayarı bilimsel çalışma tekniklerini düşünüyorum....

Diğer tarafta Mustafa Yumlu Zeki Yavru'yu düşünüyorum... Bir türlü kafamda ikisi bir araya gelmiyor.....birleşmiyor....
                      Ferrari alıp tüp takmak, Windows 98'e GTA 5 yüklemeye çalışmak gibi bir şey

Yorum

• Hoca'nın ekibinde eski yardımcılarından sadece Volkan Kazak var. Diğer yardımcıları performans antrenörü.. Bu takım seve seve koşacak demektir..

Yorum

• Yap şeklini hocam

Yorum

• Bu adamin kiymetini bilmemiz lazim..2 sene takimin basinda dursun da ne olursa olsun..

Yorum

• hocam hoşgeldin takımı istikrarlı bir hale getirmen önemli olan bu.diğeri önemli olan futbolcu kazandırman da önemli gidersen en kaz değil topçu olsun manasında demek istiyorun.benim sevdiğim teknik adamsın hucüm oynatmayı seviyorsun
                              https://www.saltanatmt2.com.tr/
                              https://www.youtube.com/watch?v=rcffADw6la0
                              https://www.youtube.com/channel/UCGC...OQyFlgQ/videos

Yorum

• hoca hazırlık falan diyor ama aklında yarışmak var çok net. puan barajı düşük seyrederse 5, 6 puan arkadan takip edebiliriz üst sıraları.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim