Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 2008 de geliş sürecini net hatırlamıyorum ama gidişini denizli ve konya maçlarından sonra bende istemiştim. Giray sana hakkını helal etmediginde onu haklı bulup sana sovmuştum . Gecen sezon ise gelisini istemedim bazı sebebnlerden ötürü ancak gidişini hiç istemedim güzel bir ayrılık olmadı . Ve bu sezon yine beraberiz bu sefer gelisini dört gözle bekliyordum hoş geldin hocam Allah yar ve yardımcı olsun

Yorum

• inşallah yöneticiler işine burunlarını sokmazlar...

Yorum

• İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ersun denen herifin genel ahlakı ve iş ahlakından bahsediyorum..

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        Ersun dediğin adam Trabzonspor'un teknik direktörü. Özel hayatını sorgulamak kimsenin haddine değil, işini yaptığı sürece hiç de sorun değil. Aziz Yıldırım gibi konuşmayın.

Yorum

Ersun denen herifin genel ahlakı ve iş ahlakından bahsediyorum..

Ne ahlaksızlığını gördün adamın? Söyle de bizde bilelim. Adamın götü soğumadı daha uçaktan ineli, yaptığınız yoruma bak. Tövbe yarabbim ya.
          Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• Daha büyük sürüm için resme tıklayın 

İsim: 9LRzr5.jpg 
Görüntülenme: 1 
Boyut: 41.1 KB 
Kimlik: 11205486Daha büyük sürüm için resme tıklayın 

İsim: VYAO9n.jpg 
Görüntülenme: 1 
Boyut: 42.4 KB 
Kimlik: 11205485

Herşeyi ile dağlar kadar fark var.
            Bir yazılımcı atasözü derki "Çalışıyorsa Elleme".

Yorum

• Başarılar hocam tam destek arkanızdayız
              #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• vira bismillah deyip yeni bir yol yapmanın vakti geldi zira gidecek yolumuz kalmamıştı ekip fazlasıyla umut veriyor inşallah göründüğü gibi olur her şey
                sadece aşk bizimkisi

Yorum

• İlk olarak Hamdi Kalaycı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  [ATTACH=CONFIG]9323[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]9322[/ATTACH]

Herşeyi ile dağlar kadar fark var.
                  Görmek istediğini görüyorsun..

Yorum

• İlk olarak OFLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ne ahlaksızlığını gördün adamın? Söyle de bizde bilelim. Adamın götü soğumadı daha uçaktan ineli, yaptığınız yoruma bak. Tövbe yarabbim ya.
                    Antrenmana çıkmayan cezalı menajer ile birlikte komisyon yiyen ben miydim sayın OFLU

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ersun dediğin adam Trabzonspor'un teknik direktörü. Özel hayatını sorgulamak kimsenin haddine değil, işini yaptığı sürece hiç de sorun değil. Aziz Yıldırım gibi konuşmayın.
                      Ben iş ahlakı diyorum sen özel hayat diyo banane ersun kime atlarsa atlasın İş ahlakı diyorum işş anlamıyor musun?

Yorum

Ben iş ahlakı diyorum sen özel hayat diyo banane ersun kime atlarsa atlasın İş ahlakı diyorum işş anlamıyor musun?

Ne varmış iş ahkakında? Belgelerle kanıtlar mısın kimle ne yapmış? Öyle sallamakla olmuyor malesef.

Yorum

Ne varmış iş ahkakında? Belgelerle kanıtlar mısın kimle ne yapmış? Öyle sallamakla olmuyor malesef.
                          Tapelerde Selçuğu fenere pazarlaması mesela?
                          Şuan hala daha cezalı olan Sahtekar Menajer Metin Korkmaz ile Trabzonspor'un anasını belleyenler arasına adını altın harflerle yazdıran ersundan bahsediyorum..Gecen sene haftada tek antrenmana katılan ersundan..

Yorum

Tapelerde Selçuğu fenere pazarlaması mesela?
                            Şuan hala daha cezalı olan Sahtekar Menajer Metin Korkmaz ile Trabzonspor'un anasını belleyenler arasına adını altın harflerle yazdıran ersundan bahsediyorum..Gecen sene haftada tek antrenmana katılan ersundan..

Hey allahım ya artık size laf anlatmayacağım nasıl düşünüyorsanız düşünün

Yorum

Tapelerde Selçuğu ...
                              artik bu konulari kapatip yeni sayfa acmanin vakti

icimizde hatasiz yok
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Hey allahım ya artık size laf anlatmayacağım nasıl düşünüyorsanız düşünün
                                Noldu cevap veremeyince Allah'a havale mi ediyorsun?

En son Furkan S. tarafından düzenlendi; 25.05.2016, 18:28.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim