2008 de geliş sürecini net hatırlamıyorum ama gidişini denizli ve konya maçlarından sonra bende istemiştim. Giray sana hakkını helal etmediginde onu haklı bulup sana sovmuştum . Gecen sezon ise gelisini istemedim bazı sebebnlerden ötürü ancak gidişini hiç istemedim güzel bir ayrılık olmadı . Ve bu sezon yine beraberiz bu sefer gelisini dört gözle bekliyordum hoş geldin hocam Allah yar ve yardımcı olsun
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ersun Yanal | Teknik Direktör
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Ersun dediğin adam Trabzonspor'un teknik direktörü. Özel hayatını sorgulamak kimsenin haddine değil, işini yaptığı sürece hiç de sorun değil. Aziz Yıldırım gibi konuşmayın.İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErsun denen herifin genel ahlakı ve iş ahlakından bahsediyorum..
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Ne ahlaksızlığını gördün adamın? Söyle de bizde bilelim. Adamın götü soğumadı daha uçaktan ineli, yaptığınız yoruma bak. Tövbe yarabbim ya.İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErsun denen herifin genel ahlakı ve iş ahlakından bahsediyorum..
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTeşekkürler ADMIN!!!
Yorum
-
Görmek istediğini görüyorsun..İlk olarak Hamdi Kalaycı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH=CONFIG]9323[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]9322[/ATTACH]
Herşeyi ile dağlar kadar fark var.
Yorum
-
Antrenmana çıkmayan cezalı menajer ile birlikte komisyon yiyen ben miydim sayın OFLUİlk olarak OFLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe ahlaksızlığını gördün adamın? Söyle de bizde bilelim. Adamın götü soğumadı daha uçaktan ineli, yaptığınız yoruma bak. Tövbe yarabbim ya.
Yorum
-
Ben iş ahlakı diyorum sen özel hayat diyo banane ersun kime atlarsa atlasın İş ahlakı diyorum işş anlamıyor musun?İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErsun dediğin adam Trabzonspor'un teknik direktörü. Özel hayatını sorgulamak kimsenin haddine değil, işini yaptığı sürece hiç de sorun değil. Aziz Yıldırım gibi konuşmayın.
Yorum
-
Ne varmış iş ahkakında? Belgelerle kanıtlar mısın kimle ne yapmış? Öyle sallamakla olmuyor malesef.İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen iş ahlakı diyorum sen özel hayat diyo banane ersun kime atlarsa atlasın İş ahlakı diyorum işş anlamıyor musun?
Yorum
-
Tapelerde Selçuğu fenere pazarlaması mesela?İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe varmış iş ahkakında? Belgelerle kanıtlar mısın kimle ne yapmış? Öyle sallamakla olmuyor malesef.
Şuan hala daha cezalı olan Sahtekar Menajer Metin Korkmaz ile Trabzonspor'un anasını belleyenler arasına adını altın harflerle yazdıran ersundan bahsediyorum..Gecen sene haftada tek antrenmana katılan ersundan..
Yorum
-
Hey allahım ya artık size laf anlatmayacağım nasıl düşünüyorsanız düşününİlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTapelerde Selçuğu fenere pazarlaması mesela?
Şuan hala daha cezalı olan Sahtekar Menajer Metin Korkmaz ile Trabzonspor'un anasını belleyenler arasına adını altın harflerle yazdıran ersundan bahsediyorum..Gecen sene haftada tek antrenmana katılan ersundan..
Yorum
-
artik bu konulari kapatip yeni sayfa acmanin vaktiİlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTapelerde Selçuğu ...
icimizde hatasiz yok"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Noldu cevap veremeyince Allah'a havale mi ediyorsun?İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHey allahım ya artık size laf anlatmayacağım nasıl düşünüyorsanız düşünün

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiEn son Furkan S. tarafından düzenlendi; 25.05.2016, 18:28.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum