hoca sene sonu takımdaki vitaminsizleri kovar 10 futbolcu transferi ister en az.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ersun Yanal | Teknik Direktör
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Her şey iyi güzel de, yanalın ilk gelişinde oynadığımız oyun da rezaletti. Sıkıntıdan patlıyorduk, golü yedikten sonra bile kıpırdanmakta güçlük çekiyorduk, (bknz içerdeki denizli, konya, ibb maçları; deplasmandaki sivas faciası) gelmesini hiç istemedim çünkü Trabzonsporu sevmeyen biri olduğunu düşünüyorum, bizden ayrıldıktan sonraki röportajlarında samimiyetsiz konuşmaları dikkatimi çekmişti, duygu problemi var, bu çok net ama en kötü hali bile vahit hocadan 500 kat iyidir. Ben başkan olsam tercihimi yanaldan yapmazdım ama madem yapıldı, bu sene min. 4.lük hedefiyle sonuna kadar devam etmeli. Beceremezse seneye bekletmenin anlamı yok. Trabzonu sahiplenecek hocalara şans verilmeli.
İlk gelişinde grup maçlarında 2 grup alttan adanademire yenilerek elendiğimizi hatırladım. Bu da ayrı bir skandaldır, hoca götürür bu maçlar.OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)
Yorum
-
DEEP BLUE
Hocanın ilk gelişinde, frenci Ziya'nın kadrosunu verdik adama. 8 maç filan üstüste yenildik. Gelen vurdu giden vurdu. İkinci sezon kendi oyun şablonuna uygun oyuncularla neler yaptığını gördük... Ki, elinde 13 oyucu vardı. Diğerleri okeye dördüncüydü...
O zaman da Sivas maçından sonra ipi çekildi. Aklıma gelince gülüyorum. İçerdeki İBB, Konya ve Denizli maçlarında Hülagü ve partneri, boş kaleye atamadıklarını aysalardı neler olurdu acaba.... Defans oynamak nisbeten kolaydır. Burada bile anlatırken ne kolay söylüyor arkadaşlar.. Çanakkale geçilmez yapalım, gömülü oynayalım, kalenin önüne yığılalım filan... Hücumcu takım yaratmak ise zordur... Süreç ister, atletik ve teknik oyuncu ister, birlikte oynama alışkanlığı ister... Elindeki yarısı sakat ve cezalı kadroyla 5 defa taktik idman yapamamış adama vurmak en kolayı... İyi... Vuralım gitsin o zaman... Sonra da Trabzonspor'u benimseyecek(!) bir Trabzon'lu buluruz nasılsa... Ki, benim adayım Ogün efendidir... Gelsin de, Gölcükspor'la çok sevdiği Trabzonspor arasındaki farkı görsün. Biz de boyunu görelim tabi...
Yorum
-
Mert iyi yazmış güzel yazmış da bir grubu unutmuş. Ersun Hoca'yı eleştirenleri futbolu bilmemekle itham eden ve hocayı aşırı şekilde savunan grup eksik kalmış.
Kadro onundur değildir tartışmasına girmeyeceğim ki zaten çok abes bir savunma biçimi, zira Ersun hoca imzayı atarken kadronun kimlerden kurulu olduğunu çok iyi biliyordu artı devre arasında istediği takviyeleri yapma imkanı vardı. Hem kaldı ki Ersun hoca gs maçından sonra kadroyu övmüş ve bu takımla göze hoş gelen bir futbol oynayacağız tarzı bir açıklama yapmıştı.
(Şimdi avatarıma bakıp bu Vahidci takımın başarısızlığını istiyor tarzı düşünecek olanlar hiç cevap yazmasın, zaten maç başlıklarında bu tür yorumlar okuyunca sinir oluyorum. Rezil futbol oynuyoruz, maç esnasında veya sonunda eleştirince 'Aha Vahidçiler geldi' vb. yorumlar forumun seviyesini aşırı düşürüyor. Kaldı ki Vahid hocanın taktik anlayışını eleştirmedim değil.)
Takviye demişken Ersun hoca'nın Erkan transferi hariç başarılı bir transferini görmüyorum. Aytaç Kara'yı beğeniyorum fakat şu aşamada bu parayı edecek bir futbolcu değil, yani kısmen başarılı bir transfer. Yatabare, Sefa nasıl fiyaskoysa az kalsın Tolgay da fiyasko listesine yazılacaktı. Uğur aynı şekilde gereksiz bir hamle, özellikle de yabancı kuralının kalkmasından sonra. Devre arasında öncelik yıldız bir ön libero olması gerekirken Erkan ve Tolgay için vaktinden fazla zaman harcandı. Ön liberoyu alıp, Erkan artı Hakan ile transferi kapatmalıydık.
Özet geçmek gerekirse Ersun hoca takımın başında 21. maçına çıktı, son 5-6 maç hariç takım tam kadroydu neredeyse fakat gs, Gençlerbirliği, Metalist ve kısmen Avni Aker'deki sivas maçı hariç takım iyi oyun sergileyemedi ve hiçbir ilerleme de kaydedemedi. Ersun hocaya sabredilmeli fakat şu aşamada körü körüne savunanlar mantıklı argümanlar göstermeli.
Yorum
-
Körü körüne savunulsa bile ki bence değil.Kısa zamanda anormal sayıda t.d.değişikliği ve buna bağlı olarak yapılabilecek oyuncu takviyelerinin takıma ne kazandır-dığını-acağını da birilerinin açıklaması gerekir.
Takıma bilinçsizce yapılan transferlerin cezasını gelecek olan yeni t.d.'e yükleyemezsiniz.
Devre arası alınan tüm oyuncular gerekli ve hatta isabetli transferlerdir.Zamanla göreceğiz katkı sağlamadığını düşündüklerimizi de.
Sezon sonu,t.d.'ün oyun şablonuna göre istediği transferler de inşallah bu defa kampa yetiştirilirse ve üstüne,bazı arkadaşlar gibi 5 demiyorum ama 1 tam sezon verilirse hocaya yeter diyorum.Çünkü o sezon sonunda zaten kimse hocayı tartışmayacaktır.
Aksi takdirde daha çok t.d. eskitiriz.En son halil ibo tarafından düzenlendi; 20.02.2015, 20:12.Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
Yorum
-
Napoli düzeyindeki takımlara karşı tempolu, hızlı oynamak yanlıştır.
Hele ki orta alanda Constant, Mehmet ve Aytaç'tan mahrum kaldığın maçta oyunu forse etmeye çalışmak intihardı.
Nitekim fizik olarak hücum ve defansı aynı anda kaldıramamamız.
Buna paralel topun olduğu yerlerde kalabalık olmamak sonumuzu hazırladı.
Oysa ki Napoli maçından önce verdiğim orta saha oyuncuları ile çıkılsaydı bir nebze de olsa umutlanabilirdik(Özer,Salih,Fatih,Soner,Erkan)
Bu maç doğrultusunda Ersun hoca'yı eleştirmek haksızlık ama oyun planını biraz fazla cüretkar bulduğumu da söylemeden geçemem.
Yorum
-
Yakup Aslan, "Hocamızın da futbolcuların da performansı vasatı aşamadı, hocamıza bunların sebebini soracağız" gibisinden bir şey demiş yerel basına.
Hiçbir işe hayırları yok, bir de gereksiz açıklama yapıyorlar. Ersun hoca böyle adamlarla uzun süre çalışmaz, onun da başını yeriz en kısa zamanda.yattara tribününde maç izlemiş çocuk
Yorum
-
bu adam ne zaman konuşsa ben geriliyorum.neden futbol? belli ki pek ilgin yok, bulaşma işte. bu adamın basın sözcüsü olduğu bir yönetim kesinlikle istifa etmelidir.başka sebebe gerek yok.İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYakup Aslan, "Hocamızın da futbolcuların da performansı vasatı aşamadı, hocamıza bunların sebebini soracağız" gibisinden bir şey demiş yerel basına.
Hiçbir işe hayırları yok, bir de gereksiz açıklama yapıyorlar. Ersun hoca böyle adamlarla uzun süre çalışmaz, onun da başını yeriz en kısa zamanda.
Yorum
-
O kadar istifa eden yöneticiden sonra kala kala Yakup Aslan gibileri kalmış demek. Basın sözcümüz böyleyse popüler olmayan herhangi bir yoneticimizin nasıl olabileceği hakkında tahminler yapmak güç olmasa gerek.İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu adam ne zaman konuşsa ben geriliyorum.neden futbol? belli ki pek ilgin yok, bulaşma işte. bu adamın basın sözcüsü olduğu bir yönetim kesinlikle istifa etmelidir.başka sebebe gerek yok.
Yorum
-
Dün kadroya açıklandığında skorun böyle olacağını tahmin etmiştim.Ersun Hoca gene harakiri yaptı kimse kusura bakmasın.Napoli'ye karşı direnç gösterecek şekilde olmalıydı.İlk yarı yüreyerek ortasaha geçip 3 kere geldiler sonuç 3-0.Yazık oldu, inşallah seneye de Avrupa'da oluruz. Avrupa kupasının havası çok başka.
Yorum
-
Savunmayı orta sahada kurmak gibi fantezisi var hocanın. 1-0 öndesin savunma orta sahada, 0-1 geridesin savunma yine orta sahada. Bu biraz panik futbol oluyor. Geçmişte pek böyle fantezisi yoktu diye hatırlıyorum. Dün yediğimiz ikinci golde kaptırılan bir top -savunmanın orta sahada olması ve seri paslaşan takımın anında cezayı kesmesi. Sen Türkiye liginde dahi bu mantelite ile kendi sahanda ikişer üçer dörder gol yerken, Napoli senin güzünün yaşına bakar mı hiç? Zaten kadroda birçok as oyuncu yok. 1-0 geride dahi olsan biraz daha kontrolü futbol tercih edillebilirdi.. Bir anda allahını seven ileriye gitsin mantığı İBB'ye- Antep'e karşı işlemediki Napoli'ye işlesin. Beraberlik yederli derken 4 tane çaktı gitti adamlar.
Hocam sen yinede deplasmandaki maça kontrollü çık. Bu takıma gol yemeden 5 atamayız. Bari berabere bitirelim. Savunma yap. Yani ne bilim Hakan'ı da düşün hani.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum