Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hocam, bizi orman çalı çırpısı yemiş de, bir türlü sıçamayan tavşan formatlı oyun düzeninden kurtarıp, aksiyon dolu, heyecan ve zevk dolu oyunlara ulaştırdığın için teşekkürler... Bir kaç takviyeyle neler yapabileceğini biliyor ve seni seviyoruz...

Yorum

• Adamakıllı bir önlibero ilaç gibi gelir bize.Hocam umarım aramaya başlamışsındır.
      Orta sahada takımın ahengini,temposunu ayarlayacak bir üstad şart oğlu şart...
      Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• devre arası yapacağı 2-3 transferle daha iyi bir Trabzonspor izlettireceğini düşünüyorum...
        TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• Kadroyu tanımaya, kafasındaki oyun sistemini en uygun şekilde bu kadroya uyarlamaya çalışıyor. Bu süre zarfında -haliyle- bocalıyoruz. Bence bu sezon Avrupa'da tekrar olmak dışında bir hedefi yok, olmamalı da...

Bizim şanssızlığımız tüm bunların ligin ortasına denk gelmesi.

Bizim şanssızlığımız aslında mevcut yönetim.
          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
          Ayağa KALK!

Yorum

• hocanın daumun ilk dönemlerindeki gibi maçı ilk 20 daikakada bitirmek. bunun için sağlam bir defans ve orta saha kurgusu şart .bunu yaparsak takım uçar.
            hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Hoca bjk macindan beri cok yanlislar yapiyor..

Artik toparlanma zamani...
              ...TRABZONSPOR...
              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Ersun Yanal | Teknik Direktör

Vahidin oyun kurgusu ve felsefesine uygun futbolcularla zorlanmasi gayet normal, kendi oyun felsefesi zira bambaska, stoper ve orta sahaya kendi sistemine uygun futbolcular alip devre arasi kampini verimli gecirirse 6s macinin galibiyet sonrasindaki havayi yakalariz.

Sent from my iPhone using Tapatalk
                No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Ersun Yanalın Türk Futboluna Kazandırdığı Futbolcular

DENİZLİSPOR
                  Ümit Bozkurt-Beşiktaş
                  Bülent Akın-Galatasaray
                  Yusuf Şimşek-Fenerbahçe

ANKARAGÜCÜ
                  Adem Dursun-Beşiktaş
                  Augustine-Trabzon
                  Niyazi-Beşiktaş
                  Ramazan Özalp-Trabzon
                  Umut Bulut-Trabzon/G.Saray
                  Emre Güngör-Galatasaray
                  GENÇLERBİRLİĞİ
                  Filip Deams-M.Gladbach
                  Ahmet Hassan-Beşiktaş
                  Thomas-Bohum
                  Youla-Beşiktaş
                  Deniz Barış-Fenerbahçe
                  Okan Koç-Beşiktaş
                  Serkan Balcı-F.Bahçe/Trabzon
                  Veysel Cihan-Beşiktaş
                  Ali Tandoğan-Beşiktaş
                  Skoko-Wigan Atletic
                  MANİSASPOR
                  Hakan Balta-Galatasaray
                  Caner Erkin-CSKA Moskova/
                  G.Saray / F.Bahçe
                  Uğur İnceman-Beşiktaş
                  Sezer Öztürk-Eskişehir-
                  Fenerbahçe-Beşiktaş
                  Yiğit Gökoğlan-G.Saray
                  Arda Turan (Kiralık)-
                  Galatasaray / A.Madrid
                  Holosko-Beşiktaş
                  Ufuk-Galatasaray
                  Selçuk İnan-
                  Trabzonspor/Galatasaray
                  Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• TS sports code gamebreaker plus analiz programi ve wyscout 4 scout programi aldi.Ayrica Ersun Hoca 1 kisi analist olarak aldi.

Yorum

• 1 yerli stoper (aykut demir in yanına) birde çok koşan ayağı iyi bir CM (tolgay arslan olabilir) transfer yaptırmalı.

medjani ve belkelam in gelecek sene bu takımda oynayacağını sanmıyorum.bu yabancı kısıtlamasında alınmaları hata idi.

kaleci artı dört defanstan sadece bosi yabancı kontenjanında yer kaplamalı.
                      TEKKEBALL

Yorum

• Cardozoyu gole odakli degil hocam, golden bir önceki adim olarak kullanmaliyiz.
                        No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• salih ten sağbek olmayacağını bu maçta görmüştür artık.salih ya stoper yada DM oynar aga.

yada salih umut bulut tarzında ileride pres yapan boş koşular yapan rakip defansı yıpratan bir santrafor olarak değerlendirilebilir.kafa vuruşları çok iyidir.sakaryasporda bir sezonda ileri çıkışlarda 9 golü bulmuş idi.
                          TEKKEBALL

Yorum

• Ersun Yanal uzun yıllar hocamız olmalı bunu bılır bunu soylerım
                            Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kadroyu tanımaya, kafasındaki oyun sistemini en uygun şekilde bu kadroya uyarlamaya çalışıyor. Bu süre zarfında -haliyle- bocalıyoruz. Bence bu sezon Avrupa'da tekrar olmak dışında bir hedefi yok, olmamalı da...

Bizim şanssızlığımız tüm bunların ligin ortasına denk gelmesi.

Bizim şanssızlığımız aslında mevcut yönetim.

Tamamen katılıyorum.Adam her oyuncuyu her yerde deniyor.Çok fazla takmıyor skoru şuan.Muhakkakta sonuçlar çıkarıyordur.Aklındaki asıl takımı ancak 2. yarı görebileceğiz.

Bir yandan da yenilsek veya berabere kalsak bile tamamen adrenalin dolu bir maç izliyoruz.Sıkılmak hiç yok

Benim tek beğenmediğim ve özellikle gidermesini beklediğim şey, Beşiktaş maçındaki gibi geriye düştüğümüzde ki kabullenmişlik.
                              En son sason tarafından düzenlendi; 25.12.2014, 23:07.

Yorum

• Ikıncı yarı cok buyuk fırtınalar koparacak bu takım.
                                Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim