Bence ersun Hocaya daha fazla prim tanımalıyız son haftalardaki puan kayıplarının galatasaray maçı hariç hepsi futbolcuların ciddiyetsizliği midir formsuzluğu mudur ondan dolayı oldu gökhan ın umut un 6 pastan kaçırdğı gollerden dolayı ersun hocayı suçlamak haksızlık olur. Hüseyin ligin en fazla top kesen adamı , o olmadığı zaman kontraataklardan yediğimz golleri gördük . mesela denizli maçı. fakat selçuk un yerine bi kaç hafta barış memiş denenmeli bence ersun hoca bu konuda cesur olmalı biraz en azından bi şey kaybetmez selçuk zaten 15 maçtır etkisiz eleman . ve de tek forvetle oynamalı kanatlarda yattar alanzinho 2lisi olmalı diye düşünüyorum . Gönlüm ersun hocayla uzun ve başarılı bi döenm geçirmekten yana .
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ersun Yanal | Teknik Direktör
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
gördüğüm kadarıyla ersun hoca sabit fikirlidir.haftaya gene aynı kadroyla çıkacagından eminim.bir milan sistemi tutturmuş gidiyor ve ondan dönemiyor.hocam ne var sanki hüseyini oynatmasan ortanın ortası sadece selçuk ve colman olsa alan ile yattara aynı anda oynasa.tayfun degilde sağ bekte serkan,kalede tolga degilde onur olsa.♥Umut Bulut♥
Yorum
-
bence kesinlikle harika bi tesbit katılıyorummİlk olarak ismetcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence ersun Hocaya daha fazla prim tanımalıyız son haftalardaki puan kayıplarının galatasaray maçı hariç hepsi futbolcuların ciddiyetsizliği midir formsuzluğu mudur ondan dolayı oldu gökhan ın umut un 6 pastan kaçırdğı gollerden dolayı ersun hocayı suçlamak haksızlık olur. Hüseyin ligin en fazla top kesen adamı , o olmadığı zaman kontraataklardan yediğimz golleri gördük . mesela denizli maçı. fakat selçuk un yerine bi kaç hafta barış memiş denenmeli bence ersun hoca bu konuda cesur olmalı biraz en azından bi şey kaybetmez selçuk zaten 15 maçtır etkisiz eleman . ve de tek forvetle oynamalı kanatlarda yattar alanzinho 2lisi olmalı diye düşünüyorum . Gönlüm ersun hocayla uzun ve başarılı bi döenm geçirmekten yana .
Yorum
-
Sezon sonunda intertotoya gittik mi görürüm be seni..İlk olarak Lancet_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesonuçlara göre o kadar güzel asıyosunuz yada göklere çıkartıyosunuz ki hocayı pes gerçekten...kimse hikaye anlatmasın arkadaş...takım 2.yarı denizli ve antep maçlarında gerçekten kötüydü..konya maçında kötü mü oynadık..gs maçında kötü mü oynadık..bırakın bu işleri ya...yok papy yok göksu yok barış...bugün papy 11 başlasaydı...şu anda bu sayfada antep gibi bi deplasmanda papy ile başlanır mı hocam ya yazacak olanlar komiktir ki yok papy oynasın yok göksu oynasın diyor...koyalım göksuyu koyalım papyi 2 maç sonra yuhlayın onları da bitirin daha kariyerleri başlamadan adamları...hocaya eleştiri yapılır ben de yapıyorum ama hocayı istifaya çağırmak gerçekten ayıp arkadaş..yazık ki bu taraftar topluluğu hocaları yönetimleri gönderiyor..
İNADINA ERSUN YANAL ULAN!!!
#15 Ferhat ÖZTORUN
Yorum
-
Ah hocam güzel hocam,
Derdime derman hocam,
Kalbim derin yaralı,
Merhemi getir hocam,
*-*
Nazar ettiler nazar,
Sakatlık oyun bozar,
Elmacık kemiği sakat,
Kalede Tolga sarkar,
*-*
Song istikrarı bozdu,
Selçuk biraz uyudu,
Gökhan evlere şenlik,
Umut Gökhan'a uydu,
*-*
Kahroldum ölüyorum,
Doğruyu söylüyorum,
Kısa boylumu gördüm,
Sol kanat'dır diyorum,
*-*
Sağda oynatma onu,
Biraz öğren huyunu,
Sol kaydır sen onu,
Göstersin oyununu,
*-*
Ah hocam güzel hocam,
Son soruyu soracam,
Tolgayı sahada gördüm,
Kel saçımı yolacam.BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPOR
Yorum
-
katlıyorum ve daha bilinçli olmasını diliyorum bende +selçuk var onun yerine barışı düşünebilirİlk olarak Cx_TURKiYE_Cx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyeter artık hocam lütfen yeter
1- tayfunu kurtarıcı olarak almak neyin nesi
2-son 4-5 haftadır songun yorgunluğundan dolayı hep yediğim gollerde onun hatası var
3-alanzinho - yattara oynamaz diye fifadan yasak varda bizmi bilmiyoruz
4- illede hem gökhan hem umut ikiside sahada olmak zorunda mı ? biri yedek kalsa daha iyi olur sene başından beri belli oluyorki anlaşamıyorlarrrrr.
hocam şampiyonluğun gelmeside gitmeside senin ellerinde hadi göster kendini lütfennnnnn...
Yorum
-
aslında şu dünyada eleştirilmeyen hiçbir kimse yok acabah diyorum biz haksızmıyız ama mantıken biraz düşündükmü haklı gibi geliyoruz nasıl iş anlamadımElektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
-
Elestirmek veya tartismak kesinlikle yanlis birsey degildir. Hicbirimiz cünkü mükemmel degiliz, hepimizin hatasi var. Ama bunu seviyeli yapmaliyiz. Burada elestiri sinirlarini cogu zaman asiyoruz, bence en büyük sorun burda.İlk olarak ugr61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaslında şu dünyada eleştirilmeyen hiçbir kimse yok acabah diyorum biz haksızmıyız ama mantıken biraz düşündükmü haklı gibi geliyoruz nasıl iş anlamadım"Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur..."
Yorum
-
takım olarak pası düşünmeliyiz hepimiz izlemiştir dünkü ispanya-Türkiye maçını ispanyollar hep pas ,ayağa pas pek doldurma görmedim.Atakları kaleciden başlıyordu.Bizde Türkiye olarak öyle paslı oynadığı dakikalarda çok güzel oynadı.Kısacası Trabzonsporumuzun oyun anlayışını doldur-boşalt değilde pasa dayandırılması gerektiğini düşünüyorum......
Yorum
-
futbol basit bi oyundur,cruyff demiş,adamın bi bildiği. vardır diye düşünürekten biim takımında basit oynamasını istiyorum,pas at basit olsun belki estetikte olmayabilir ama yerine %100 ulaşsın de mi?şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Yorum
-
oyuncularda hırs yoksa hoca ne yapsın sivasa bakın şampiyon olmak için canlarını feda edecekler sanki ama bizimkiler çok önemsemiyor bence ersun hoca iyi ama aklımda kalan sorular var alanzinho - yattara neden birlikte oynamıyor ve neden her hafta aynı 11 le çıkıyor neden onurun önü kapanıyor neden genç oyuncular harcanıyor oynatmayacaksan kirala harcama çocukları....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum