bu saatte hoca değiştirmek intihardır zaten. bu söz konusu bile olamaz. ancak bişeyler de eksik kanımca. her ne kadar kızmaya çalışsam da kızamıyorum bi türlü bu adama. gökhan ünal ve umut bulut un günahını yüklüyoruz sanki ona. sadece bir oyuncumuz 50 den fazla gol pozisyonuna giriyor beyler. sadece 10 gol. ne yapsın ersun. becerebilse alır 10 numarayı girer sahaya. inanıyorum bu adamın bu derece ehemmiiyet verdiğine bu takıma. ama bişeyler eksik. ama ne ??
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ersun Yanal | Teknik Direktör
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Neyse ki hoca defanstaki uyumsuzluğu görmüş büyük hatayıda görmüş görülmiyecek gibide değil hani.11 kişi defanstasın 2 kişi aynı topa çıkıyor.Artık önce defans sonra gol mantığı ile gidilecek.Hoş golcülerimizde de sıkıntı var takım patlama noktasına geldi.Asıl şimdi kenetlenin futbolcu arkadaşlara sesleniyorum.Hocamıza da söyleyecek laf çok ama söylemeye laf bırakmıyor.Artık hocamız yoğun disiplinle gol çalıştırması gerekiyor forveti bunun yanısıra sürekli golü düşünen orta saha forvet kurgusu gerekiyor.Sürekli baskı kuran top çalan takım oyunu gerekiyor.Kötü oynuyanların acilen oyundan alınması gerekiyor.Birde her takıma ayrı taktik olmalı.Çünkü kendi oyunumuzu kabul ettiremiyoruz.Birde yedeklerin oynamsı gerekir.En son endlessdeath tarafından düzenlendi; 22.03.2009, 00:31.
Yorum
-
Trabzonspor´un bugünlere gelmesinde Ersun Yanal´in her iki yönülüyle payinin oldugunu düsünüyorum.Ligin basinda yakalanan hava ve diger sampiyonluk adaylarinin malumunuz hali bizi öyle bir rüyanin icine soktuki biz bile olup bitene sasirdik ve uyanincada realiteyi
gördük.Ligin ilk yarisinda öyle veya böyle liderle ayni puanda bitiren takim bir anda ortadan yokoldu sanki ilk yarida oynayan takim baska bir takimdi.Karizma zaten Ankaragücü cizilmeye basladi ki Hocam hani bundan ders cikartacaktik ?Sana en cok kizdigim nokta su yenen takimde gismez mantigi ile hareket etmendir ki bana göre bu düsüncen yüzünden bir sene daha heba oldu.Haftalardir sahada olmayan formasini terletmeyen madam Gökhan´a nasil bukadar kiyak geciyorsun anlamis degilim.Song BJK macindan sonra acikca taktik anlayisini elestirdi ki bu sablonda mac sadece bizim defans ve rakip hucümu arasinda geciyoroldu ama sen gene birsey yapmadin.Hüseyin hizla eski form grafigine geri dönüyor onu bu süratle kimse durduramaz o bildik Hüseyin pek yakinda cinemalarda olacak yanina birde Selcuk eklendi gardimiz hepten düstü.Senin görevini sana yazacak kadar küstah degilim ama yedek futbolcularida seviyede tutup onlara madamlarin süründügü dönemlerde sans vermen gerekmiyormuydu ? Baris umutla bekledigimiz nadir yeteneklerden biri keza Milli Futbolcumuz R.Giray da öyle adamin ani sani kalmadi.Isaac neden alindi bilen varsa yazsin.
Hep Kulüp ve takimin yanlislardan ders cikarmasini düsünüyorsun ama senin halin ne olacak hocam senin ne kadar lüksün var orada ?En son AYDIN KANTEKIN tarafından düzenlendi; 22.03.2009, 00:33.Ne varsa Ay´da var Yildiz´da var Türke yanlız yine Türk´ten fayda var
Yorum
-
1- Valla hocam bugunki degisikliklerini hic begenmedim, yenik durumda Alanzinho cikiyor Yattara giriyor, ikisinide oynatsana???Kendin soyluyorsun Colmanin defansif yonu guclu oldugunu, ben demiyorum, madem oyle cikar Huseyini cek Colmani gobege Yattara sagda Alanzinho solda saldiralim antep kalesine???
2- Bugun takim dokuldu, ozellikle Antepde kaptan Bekirin kulvarini otoyolu yapti oyuncularimiz, mubarek sanki Brezilyali Cafu!!! Buna bir care bulamadin hocam, bu tehlikeyi sezmedinmi???Hep eksik yakalandik savunmamizda, orta saha ile defans blogunun arasi hep onlarindi....
Cok kotu oynadik coooooooooooook, istek olmali sampiyonluk icin, ilk maclardaki istek yok halbuki bu mactan once kaybedilmis hicbirsey yoktu, Allahtan Sivasla BJK berabere oynadi, hersey bitmis degil!!!!!!!!Bazi APTAL kafalara gore 4. buyuk olamadik, ama herzaman TEK ve en BUYUK olarak kaldik!!!!
Yorum
-
Hocam valla sana kızanlarda zerre futbol bilgisi olmadığına eminim. Takım Böyle oynarsa forvetler gol atamassa defans hatalar yaparsa ersun hoca ne yapsın.Sana ne şarkılar, ne siirler yeter TRABZONSPOR´um ismin cihana bedel !!!!
Sana taraftarindan tek bir söz : UGRUNDA ÖLÜRÜZ, BUNU BIL YETER!!!
Yorum
-
takımı sadece 13-14 adama mahkum ettin
gelecek vaat eden en azından potansiyelleri olduğuna inanılan onca transfere bir sefer olsun şans vermedin(hesapta gençlere önem veren hocasın)
barış memiş gibi üzerine titrenilse türkiyenin messisi olabilecek potansiyelde bir oyuncuyu resmen futboldan soğuttun(geçen sene takımda vasat üstü performans sergileyen nadir oyunculardan)
duran topların dağıtımı konusunda ibb maçında kendini inkar ettin colmanın sana olan inancı sanırsam o maçta kaybolmuştur daha sonrada çözümü evlatlığında buldunki sanırım ligdeki en düşük duran toptan gol bulma oranına sahibiz
oyunu okuma ve duruma göre plan değişikliğine gitme oyuna müdahale etme becerin hiç gelişmemiş hatta yok
selçuk hüseyin gökhan ve umut bu takımın değişmezleri değiller hatta son haftalardan sonra song da dahil buna bu takımda tek değişmez adam var ne kadar kötü de oynasa bunu bil
sisteminin yürümediğini neredeyse hüseyin sayesinde 2 li ortasahayla oynadığımızın farkına var bu nedenle colman her maç 10km koşuyo sanırsam selçuk etrafında fırıldak gibi dönmekten koşmaya fırsat bulamıyo o kadar
son olarak da ne olursa olsun bu takımı bu noktaya bi şekilde sen getirdin ancak bu sistemin buraya kadar gideceğini sanırsam anlamışsındır artık rötuş yapmanın hatta gerekirse köklü değişim yapmanın vaktinin geldiğinin farkına varmışsınızdır umarım
işiniz kolay değil basit bir takımın başında değilsiniz sadece futbolcuların değil sizin de %100 performans vermeniz gerekir
Yorum
-
Başından beri Ersun Yanal hakkındaki düşüncelerim hiç değişmedi ve gün geçtikçe de ben doğruluğunun gitgide su yüzüne çıktığını düşünüyorum. Ersun Yanal asla ama asla iyi bir teknik direktör değil, o sadece iyi bir KONDİSYONER. Onu diğer teknik direktörlerden ayıran tek özelliği oyunculara uyguladığı antrenman programı ve yemek düzenleri. Daum lu dönemde çok iyi top oynayan ve sakatsız sezon geçiren Fenerbahçenin de başarısının asıl payı olarak Daum un kondisyoneri Koch gösterilirdi. Çünkü o adam işini yapıyordu. Onun işi futbolcuları fiziki açıdan hazırlamaktı sadece.
Ersun Yanal ın ne iyi bir kadro kurabilen bir teknik direktör olduğuna, ne oyunu iyi okuyan bir teknik direktör olduğuna, ne de oyuncu piskolojisinden anlayan bir teknik direktör olduğuna inanmıyorum.
Eğer bir adam, sol kanadı yok diye sol kanat oyuncusu istiyorsa ve o sol kanat alındığı için sol kanat oyuncusuyla sağ kanat oyuncusunu dönüşümlü oynatıyorsa ve zaten tek kanatlı olan takıma eski kanat oyuncusundan daha verimsizini ekleyerek tekrardan tek kanat devam etmesi için 4 milyon euro harcatıyorsa
Eğer bir adam, takımının duran topları kullanıcısı hakkında söylediği sözleri her bir farklı duran toptaki tercihiyle inkar etmiş konumuna düşüyorsa
Eğer bir adam, çalıştırdığı takıma sadece profesyonelce yaklaşıyorsa, amatör bir ruhla çalıştırdığı takımına bağlanmıyorsa
Eğer bir adam, kör değneğini bellediği gibi kendine "Prens" ( selçuk ) yaratıp o adama takımda hak ettiğinden fazla sorumluluk ve yetki verip bir de o adama herkese gösterdiğinden fazla sabır gösteriyorsa
Eğer bir adam, çalıştırdığı kulübün en büyük yıldızıyla ( yattara ) kişisel inatlaşmalara giriyor ve bunu tercihlerine de yansıtıyorsa
Eğer bir adam, 2 aydır eli kırık olan bir kaleciyi ( tolga ) iyileşir iyileşmez 18 kişilik kadroya alıp, onun yerine ondan çok daha iyi olan bir kaleciyi ( onur ) kadro dışı bırakıyorsa
Eğer bir adam, ne kadar kötü oynarsa oynasın ( umut, selçuk ) kimi oyuncularına hak etmediği bir dokunulmazlık sağlıyorsa
Eğer bir adam, takım içinde yedeklerle as kadro arasında bir rekabet sağlayamıyorsa
Eğer bir adam, genç yeteneklere ( Barış ) şans veremeyecek kadar korkaksa
Eğer bir adam, hasta gerekçesiyle yedek bıraktığı bir futbolcusunu ( yattara ) yenik duruma düşünce "kurtarıcı" sıfatıyla daha 25. dk da ısınmaya yolluyorsa
ben bu adamla istikrar mistikrar istemiyorum kardeşim. İstikrar ile kötü olanda ısrarcı olmayı birbirinden ayırt etmemiz lazım.
Maçtaki şu sahne bile Trabzonspor un nasıl bir hızla o eski kasvetli günlerine döndüğünün en güzel göstergesiydi. Trabzonspor sahaya Yattarasız çıkıyor. Maçın hemen başlarında gol yiyor ve Yattara 25. dk da ısınmaya yollanıyor. Bu senaryo kimindi Trabzonspor da : ZİYA DOĞAN. Ben ki Ziya Doğan a en çok karşıt olan insanlardan biri olarak şunu soruyorum artık kendime "Bu ersun hocayla ziya hocanın ne farkı kaldı ???"En son İlker ToSun tarafından düzenlendi; 22.03.2009, 02:51.
Yorum
-
İlk olarak İlker TSN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşından beri Ersun Yanal hakkındaki düşüncelerim hiç değişmedi ve gün geçtikçe de ben doğruluğunun gitgide su yüzüne çıktığını düşünüyorum. Ersun Yanal asla ama asla iyi bir teknik direktör değil, o sadece iyi bir KONDİSYONER. Onu diğer teknik direktörlerden ayıran tek özelliği oyunculara uyguladığı antrenman programı ve yemek düzenleri. Daum lu dönemde çok iyi top oynayan ve sakatsız sezon geçiren Fenerbahçenin de başarısının asıl payı olarak Daum un kondisyoneri Koch gösterilirdi. Çünkü o adam işini yapıyordu. Onun işi futbolcuları fiziki açıdan hazırlamaktı sadece.
Ersun Yanal ın ne iyi bir kadro kurabilen bir teknik direktör olduğuna, ne oyunu iyi okuyan bir teknik direktör olduğuna, ne de oyuncu piskolojisinden anlayan bir teknik direktör olduğuna inanmıyorum.
Eğer bir adam, sol kanadı yok diye sol kanat oyuncusu istiyorsa ve o sol kanat alındığı için sol kanat oyuncusuyla sağ kanat oyuncusunu dönüşümlü oynatıyorsa ve zaten tek kanatlı olan takıma eski kanat oyuncusundan daha verimsizini ekleyerek tekrardan tek kanat devam etmesi için 4 milyon euro harcatıyorsa
Eğer bir adam, takımının duran topları kullanıcısı hakkında söylediği sözleri her bir farklı duran topta yalanlıyorsa
Eğer bir adam, çalıştırdığı takıma sadece profesyonelce yaklaşıyorsa, amatör bir ruhla çalıştırdığı takımına bağlanmıyorsa
Eğer bir adam, kör değneğini bellediği gibi kendine "Prens" ( selçuk ) yaratıp o adama takımda hak ettiğinden fazla sorumluluk ve yetki verip bir de o adama herkese gösterdiğinden fazla sabır gösteriyorsa
Eğer bir adam, çalıştırdığı kulübün en büyük yıldızıyla ( yattara ) kişisel inatlaşmalara giriyor ve bunu tercihlerine de yansıtıyorsa
Eğer bir adam, 2 aydır eli kırık olan bir kaleciyi ( tolga ) iyileşir iyileşmez 18 kişilik kadroya alıp, onun yerine ondan çok daha iyi olan bir kaleciyi ( onur ) kadro dışı bırakıyorsa
Eğer bir adam, ne kadar kötü oynarsa oynasın ( umut, selçuk ) kimi oyuncularına hak etmediği bir dokunulmazlık sağlıyorsa
Eğer bir adam, takım içinde yedeklerle as kadro arasında bir rekabet sağlayamıyorsa
Eğer bir adam, genç yeteneklere ( Barış ) şans veremeyecek kadar korkaksa
Eğer bir adam, hasta gerekçesiyle yedek bıraktığı bir futbolcusunu ( yattara ) yenik duruma düşünce "kurtarıcı" sıfatıyla daha 25. dk da ısınmaya yolluyorsa
ben bu adamla istikrar mistikrar istemiyorum kardeşim. İstikrar ile kötü olanda ısrarcı olmayı birbirinden ayırt etmemiz lazım.
Maçtaki şu sahne bile Trabzonspor un nasıl bir hızla o eski kasvetli günlerine döndüğünün en güzel göstergesiydi. Trabzonspor sahaya Yattarasız çıkıyor. Maçın hemen başlarında gol yiyor ve Yattara 25. dk da ısınmaya yollanıyor. Bu senaryo kimindi Trabzonspor da : ZİYA DOĞAN. Ben ki Ziya Doğan a en çok karşıt olan insanlardan biri olarak şunu soruyorum artık kendime "Bu ersun hocayla ziya hocanın ne farkı kaldı ???"
kardeş duygularima birebir tercuman olmuşşsun as futbolcularin yaninda ersun bey saolsun bi ceyhunu girayi barişi ve ısaacide bitiridi nasilda ötekiler kötüde oynasa hermac kadroda ellerine saglik guzel yazmişsinAmErİkAn DoLaRiNiN bİLe ÜsTüNdE öNcE OF sOnrA aMeRiKa YaZaR
Yorum
-
takımı sen yönetiyosun ne olup bittiğini sen biliyosun çöz şunu haftaya galibiyeti bizlere armağan et...#61 Ne oLurdu sanki 1 saat 61 dakika oLsa !
Sana gelmediğim gün bilki Trabzonspor'un maçı vardır gülüm..!!Bir sevdaysa hayatı anLamLı kıLan,En içten duyquLarımLa Trabzon uLan..Varsın o kız sarılmasın bana..Bordo-Mavi atkı yeter boynuma...
Yorum
-
Dün gece maçtan önce yazmıştım bu yazımı. Maalesef Ersun hoca ezberini bozmamakta kararlı. Antep gibi zor bir deplasmana dahi Gökhan Ünal ile çıkarak bir kişi eksik oynama riskini göze aldı. Aslında Umut'un da beceriksizlik açısından Gökhan'dan bir farkı yok ama rakibi ısırıyor diye ona fazla ses çıkarmıyoruz.İlk olarak yakup tekin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAntep maçında orta alanımızın rakibe direnmesi çok önemli. İlk golü atan Antep olduğu takdirde Antep'den fark yiyebiliriz. Ersun hoca kupada öne geçtiğimiz halde yenildiğimiz maçtan ders çıkardıysa ne âlâ. Yok eğer "eski tas eski hamam" devam edip Gökhan Ünal ve Tayfun'u oynatırsa iki kişi eksik oynayacağımıza emin olabilirsiniz. Antep takımını ciddiye alıp maça tek forvetle çıkmalı ve kontrollü oynamalıyız. Orta alanda kaptığımız toplarla Umut-Colman-Alenzinho'dan birisi mutlaka gol bulacaktır. Bundan sonraki dönem Ersun hoca aktristliği bırakıp takımı sahaya çift forvet sürmemeli. Maçlara da 1-0 olsun bizim olsun gözüyle bakmalıdır. Artık daha garanti bir futbola ihtiyacımız var. Tüm takımların üstün mücadele sergilediği şu dönemde, Trabzonsporun geriye düştüğü bir maçı kendi lehine çevirmesi çok zordur. Umarım Ersun hoca bu bilinçle haraket eder.
Antep maçını da kaybedersek bilin ki ilk dörde dahi giremeyeceğiz.
Ersun hoca Alenzinho'yu çıkarma ezberini de bozmamış. Maçın ikinci yarısında adeta ölü konumunda olan Selçuk'a göz yumarken Alenzinho'yu oyundan alması onun ne kadar da ezberci bir anlayışa sahip olduğunu gösteriyor. Kaliteli bir teknik adam her duruma aynı çözümü değil, durumun icabına göre çözüm getirmelidir. Fakat Ersun hoca da bu kaliteyi göremiyoruz. Trabzonspor için bu gerçekten üzücü bir durum.
Yorum
-
Vallahi kardeşim bizi çözmeyen takım kalmadı artık. Rakiplerin bizi analiz ettiği kadar Ersun hocanın rakip takımları analiz ettiğine inanmıyorum. Yukarıda da bahsettiğim gibi tutturmuş bir ezber gidiyor. Artık bu saatten sonra bu ezberini bozsa bile Trabzonsporun ilk dörde giremeyeceğinden emin olabilirsiniz.İlk olarak AYDIN KANTEKIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi sen kimsin ya medyum falanmi ne güzel yazmissin demekki futbol bu kadar basit ama bazilari anlamiyor,anlamamakta direniyor.Rakiplerde cözdü artik bizim takimi hep ayni sablon malesef bizim takimin yarisi hep rakipe calisiyor.Bakalim devre oldu ne olacak bu isin sonu.
Sloganımız Şu: Denizli-Konya-Antep. Ersun hocam sen bu şehri terket!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum