Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu takımı iyisiyle kötüsüyle buralara getiren kemik bir 11'i var. Bu takımdan sadece 2 futbolcunun cezalı olması, bütün bir oyun düzenini değiştirmeyi gerektiriyormuydu bu tartışılır.

Klasik 11'imiz bu şekilde.

Slyva

Serkan Song Egemen Cale

Hüseyin

Yattara Selcuk Colman

Umut

Gökhan

Burada fanteziye kaçmanın alemi varmıydı bilmiyorum. Yattara'yı takımdan kesmek ve onun yerine belkide sağ kanatta hiç oynamamış olan Alanzinhoyu onun mevkisinde oynatmak. Hüseyin'in mevkisinde Serkan'ı oynatmak. Sol açıkta sezon başında oynayacak oyuncu bulamazken Alanzinho'yu orada değerlendirmekten kaçınmak. Bunlara hiç gerek yoktu belkide.

Oyun düzenini bozmadan aynı düzenle eksiklikleri giderme yoluna gidilseydi ve bu şekilde bir düzen ve 11'le başlasaydık belkide 45 puanın sevincini yaşıyor olabilirdik.

Slyva

Serkan Song Egemen Cale

Hüseyin (ceyhun)

Yattara Selcuk Colman

Umut (Isaac)

Gökhan

Burada "Ceyhun ne oynadıki veya Isaac kötüydü" denebilir. Fakat 1-0'dan sonra Ceyhun'u farklı değerlendirme yoluna gitti mecburen. Belki ilk 11'de oynasaydı bu kadar savunmadan kopuk bir futbol oynamazdı.

Allahtan bu mağlubiyet zamanlama açısından çokta kötü bir dönemde gelmedi. Hala çok büyük bir avantajımız var. Maceraya atılmaz umarım hocamız.

Diğer önemli nokta ise Denizlispor'un da Beşiktaş'ın oynadığı taktik ile sahaya çıkmış olmasıydı. Ersun hoca buna mutlaka bir çare düşünmeli. Orta sahaya sıkı pres yapılınca takım olarak bitiyoruz. selçuk ve Colman baskı altında top çıkaramıyor. Büyük ihtimalle Antalyaspor'da aynı silahla bizi vurmayı deneyecektir.
    En son erol_izm tarafından düzenlendi; 23.02.2009, 15:12.
    Get up, stand up: dont give up the fight!

Yorum

• hocam bu taraftarın yüde 90 nı arkanızda. aykırı seslere aldırış etmeyiniz size güveniyor ve de seviyoruz.
      taraf

Yorum

• hocam öğrenmek istediğim sadece şunlar(bilen birileri cevaplarsa sevinirim)

1-neden colman ortasaha oyuncusu olduğu halde sol kanatta oynatılırken sol kanat oyuncusu alan ortasahada oynatılıyor.
        2-neden istisnasız her maçta ortasahayı kalabalıklaştırma adına kanatsız (denizli maçına kadar sol kanatsız denizli macında da sağ kanatsız )oynamaya mahkum ediliyoruz
        3-neden tayfun gibi bir adam attığı bir gol dışında (sayesinde hem gecen sene hemde bu sene yediğimiz gollere rağmen)hiçbir yeteneği olmadığı halde oynatılmakta ısrar ediliyor ve serkan sağ bekte başarılı olmasına rağmen oynatılmıyor
        4-neden ferhat denilen futbol fukarası adam hala bu takımın kadrosunda
        5-neden ideal 11 olayını ve sistemi bu kadar saplantılı bir hale getiriyoruz , zaman zaman da olsa yenilikler yapmaktan çekiniyoruz
        6-neden umuttan sol kanat hüseyinden önlibero colmandan sol kanatvari alanzinyodan sol kanat dışında bişeyler olmasını bekliyoruz.
        7-neden colman gibi pas atan selçuk gibi şut atan adamları daha efektif kullanamıyoruz
        8-neden zaman zaman (çogunlukla mağlup giden maçların son 15 dakikasında) denenmiş ve başarılı olmuş olduğu halde 2 kanat(alan,yattara) 2 de önlibero (selçuk,colman) ile klasik 4-4-2 oynamıyoruz
        9-neden ersun hocamız sistemi,ilk 11,oyuncu değişiklikler ve birtakım futbolcular (hüseyin,tayfun )konusunda bu kadar sabit fikirli

herşeye rağmen başarısız değiliz ama başarılıyız demek için de elimizde herhangi bir veri yok.
        Umut Bulut

Yorum

• Alanzinho neden sağ kanatta ve ortada hapsedildi? Bunu anlamıyorum. Yani adamın verilen görevi beceremediği de ortada..

Bu eleştiri sadece. Hiç sevmem ben oyuncuların kullandıkları ayaklarına göre ters kanatta oynatılmalarını.
          A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• İlk olarak Muhammet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Alanzinho neden sağ kanatta ve ortada hapsedildi? Bunu anlamıyorum. Yani adamın verilen görevi beceremediği de ortada..

Bu eleştiri sadece. Hiç sevmem ben oyuncuların kullandıkları ayaklarına göre ters kanatta oynatılmalarını.
            İşte sorunda burda başlıyor.Biz burda 1-2 ay kaç defa söyledik sol açık eksik sol açık yok diye.Aynı şeyleri Ersun hoca TV başında söyledi sol açık eksiğimiz var diye.Artık istediğimiz bir sol açığa sahibiz.Denizli maçı tam bizim istediğimiz maçtı sağ tarafta Yattara sol tarafta Alanzinho izleceğiz derken bi bakıyoruz Yattara yedek.Benim de tek kızdığım nokta bu Sol açık için aldığımız adamı sağ açıkta oynatıyoruz.Artık İKİ KANATLA uçacağız derken bir bakıyoruz Ersun hoca takımın bir kanatını kırıyor.

Yorum

• Hocam ben de duran topları artık öyle gelişigüzel kullanmayalım diyorum. Hücum bölgesinin yarı sahasından kaleye doğru şişirceğimize kanatlara pas olarak kullanalım, oyunu yarı alana yıkmaya devam edelim. Kanatlardan da sıfıra doğru inmeye çalışıp ortalayalım. Duran toplar üzerinde daha yaratıcı çalışmalar yapmamız lazım.
              TRABZONSPOR'lu doğduk, öyle öleceğiz...
              Ahmet FıraTSerdar BAHAR

Yorum

• Selcuk un mac ortasinda Hoca ya donupte, Hocam nasil kullanalim bu serbest vurusu demesine guldum dogrusu...

Takim iyi fakat yeni, tecrube lazim. En onemli konu bu Hocam.

Besiktas macinda yedigimiz o baski tecrubesizlikten. Bu hafta Denizli nin, bir Kocaeli nin yaptigini biz gecen hafta Besiktas a yapabilmeliydik. Kontradan ikinciyi atip caylarimizi koyup keyfimize bakmaliydik.

Ama tecrube, tecrube, tecrube. Song, Sylvia ve Huseyin bunu takima verebilmeli...
                Yine Yeni Yeniden

Yorum

• İlk olarak The Legend tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  valla hoca uzun süredir bu takımın başında ve ben takımda ne bir organize gelişen atak ne de bir serbest vuruş organizasyonu görmedim. bunları görmek için daha ne kadar bekleyeceğiz bilemiyorum.
                  aynen katılıyorum kardeşim...

Yorum

• İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Alanzinho nokta transfer degildi. Transfer doneminin son haftasinda yapilmis bir transfer gunu kurtarmak icin yapilmaz. Alanzinho Sampiyonlar Liginde ve onumuzdeki sezon yararlanmak icin alinan bir oyuncu.
                    sorun da burada işte, Alanzinho gibi 1 sene izlenmiş bir adamın nokta transfer olması gerekiyordu!
                    Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                    İşte BMN!*

Yorum

• İlk olarak Mirac ÇİFTÇİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      sorun da burada işte, Alanzinho gibi 1 sene izlenmiş bir adamın nokta transfer olması gerekiyordu!
                      bencede sorun burda
                      muhabbete atlamak gibi olmasın kusura bakmayın ama ...
                      adamı daha 90 dk izledik okadar uzun süre izlenen adamın nokta olacağına inanıyorum hala...
                      şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• "Kontratak futbolu modern futboldur"

Alman Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından 1. FC Köln'ün teknik direktörü Christoph Daum, kontrataklarla geleceğin futbolunu oynadıklarını söyledi. Defansta çok iyi durduklarını ve hızla ileriye doğru atak yaptıklarını belirterek, ''Bunu sürekli çalışıyoruz. Kontratak futbolu modern futboldur. Bu geleceğin futboludur'' dedi.

Forvet oyuncuların defansa da yardım etmek zorunda olduklarını ifade eden Daum, Şampiyonlar Ligi'nde de takımların bir forvetle oynadıklarını ve dünyanın en iyi takımları olduklarını ifade etti.

Daum, Hertha BSC Berlin'in de bu şekilde oynadığını ve bu nedenle puan cetvelinde üst sıralarda bulunduklarını savundu.

Bayern Münih, Bayer 04 Leverkusen ve TSG 1899 Hoffenheim'ın ofansif oynamalarının futbola yaradığını kaydeden Daum, ancak bunun gelecek yıllarda başarılı olup olmayacağının beklenip görülmesi gerektiğini sözlerine ekledi.

Ersun Yanal Trabzonspor'da hangi sistem ile oynatıyor ?
                        @tsmustafakemal
                        "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

Sorun da burada işte, Alanzinho gibi 1 sene izlenmiş bir adamın nokta transfer olması gerekiyordu!
                          Nokta transfer oldu zaten.
                          Trabzon'umuzun hikmetinden sula olunmaz beşik uleması adama yaftayı yapıştırıp noktayı koydular.

Yorum

• Ersun hoca zafer işareti yapıyor.
                            ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Ersundur Agacuğum.

Ey gidi agacuğum,
                              Batırma takacuğum,
                              Eyi kur sen takımı
                              Ağurdur şakacuğum.
                              *-*
                              Çok güvenirim sağa,
                              Hiç bakayısın bağa,
                              Eyi kur sen takımı,
                              Hasretim Şampiyonluğa,
                              *-*
                              Aha geldim yanına,
                              Deplesman zamanına,
                              Eyi kur sen takımı,
                              Yakıştır sen şanına,
                              *-*
                              Hebimiz destekciyiz,
                              Trabzon bekçisiyiz,
                              Eyi kur sen takımı,
                              Liderin takipcisiyiz,
                              *-*
                              Fener Sivasa atar,
                              Sivas fitule bakar,
                              Eyi kur sen takımı,
                              Gökhan golleri atar,
                              *-*
                              Sivas takılı kalur,
                              Puanlar eşit olur,
                              Eyi kur sen takımı,
                              Hoptek neşeli olur,
                              *-*
                              Ersun'dur agacuğum,
                              Batırma takacuğum,
                              Eyi kur sen takımı
                              Ağurdur şakacuğum!!!.
                              BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPOR

Yorum

Takımımızın eksiği ne idi? Gol atamamak? Bu da forvetler dışındaki oyuncularımızın gol özellikli olmayışı içeri giremeyişi? Bizde hem sol oynayabilen hemde dikine oynayıp ceza sahasına girebilen alanzinhoyu aldık. Norveçte 25 maç 9 gol iyi bir istatistik. Ancak lütfen sabır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X