Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hoca, artik su takimin kornerlerden ve serbest vuruslardan tehlike yaratmasini nezaman seyredecez?
    Korner ve serbest vurusu kazandigimizda hic yerimden kipirdayamiyorum ki, bir kac mac ve bir kac gol var boyle pozisyonlarimizdan gerisi fasa fiso.

Yorum

• Ersun Hocayı belli bir noktadan sonra stres etkisi altına alıyo heralde.Ne yapacağını şaşırıyor ve yanlış hamleler yapıyor
      Bizde ki aşk mum ışığında göz göze değil; Meşaleler altında omuz omuzadır!!!

bordomaviii61

Yorum

• Güclünün yaninda durmak kolay mazlumun yaninda olmak ise bir hayli zor.Burda bugün elestiri yapan arkadaslari les kargalari diye lanse eden kisileri bizler yalaka olarak tanimsarsak onlarin seviyesine düseriz.Ersun hoca elestirilemez diye bir kanun yok hersey ortada Ankaragücü macindan beri süre gelen formsuzluk yanlis tercihler bizleri ne durumlara getirdi.Trabzonspor kirilma noktasina geldigini düsünüyorum Ersun hoca ile anlasma imzalamak isteniyorsa bir kez daha düsünülsün.Bu takimi buraya kadar getirip sonrada düsme potasindaki bir takima servis edip sunacak hoca bize ne kazandiracak.
        Ne varsa Ay´da var Yildiz´da var Türke yanlız yine Türk´ten fayda var

Yorum

• serkanı neden sağ bek oynatmıyor bence eski kadroya geri dönmemiz gerekir
          ...

Yorum

• Ersun Hoca'nın taktik anlayışı oyuncu tercihleri, oyuna müdahaleleri, oyuncu değişiklikleri eleştirilebilir. Nitekim ben de dâhil pek çok arkadaşımız eleştiriyor.

Hatta bunca zamandır bu takım niye doğru dürüst sakatlık yaşamadı diye de eleştirilebilir. Bunu Hoca'nın şansı diye yorumlayanlar olduğuna göre, sakatlık olmayışını top oynamayışımıza bağlayarak Hoca'ya veryansın edenler de çıkabilir.

Merak ettiğim şey Hoca'ya Yattara üzerinden yüklenmenin mantığı nedir?
            Bunu yapanlara tek bir şey soruyorum. Cevabını apar topar Ersun Hoca'ya yetiştireceğim:
            Yattara nasıl kazanılır?

Başka sorum yok Sayın Yargıç.

Yorum

• arkadaşlar belki çoğunuza saçma gelecek ama benim açımdan bize bu maçı kaybettiren tek neden ersun yanal dır.
              bana göre ersun yanal kişisel ilişkilerini mantığının önüne geçirdi ve bu maçı kaybetti.
              şöyle ki;
              ersun yanal yattaraya çok kızgın, hatta belki de şu dönem sevmiyor
              bu maç hüseyin yoktu yani yattara ( 2. kaptan ) sahaya kaptan olarak çıkacaktı,
              song ( 3. kaptan ) un sakatlık haberleri dolaştı haftarası, hatta büyük ihtimal oynamayacaktı
              ama ersun hoca yattaranın sahaya kaptan olarak çıkmasını istemedi,
              bu yüzden yattarayı bu maç yedek soyundurup song u maça çıkamayacak halde olmasına rağmen oynattı, onu kaptan yaptı ama song geldiğinden beri en kötü futbolunu dün oynadı, çok disiplinsiz oynadı.
              ve bu maç kaybedildi...

çok aşırı bir komplo gibi gelebilir ama benim aklıma gelen bu

Yorum

• Ya anlamiyorum bu adami ersun yanal sen nasil yatta rasiz baslarsin bu takim orta alan da yattara olmadan yapamiyo ama kafasina takmis sezon sonu yattara yi gondermeyi kompleksli bi adam herkes biliyo ki ts tarftari yattarayi cok seviyo ve bu admdda cekemiyo

Yorum

• İlk olarak Emre Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hoca 2 haftadır kötü. Ama hatalardan ders alan, kendisini sürekli geliştiren bir hocamız var. Hocamıza güveniyorum.
                  Vestel Manisa
                  Gençlerbirliği
                  Denizli
                  vs...

Ben Ersun Yanalın bu takımlarda düştüğü hataya tekrar düşmesini istemiyorum. Hatalarından ders almak bir yana ısrar eden bir hocamız var. Özellikle bazı oyunculara karşı sempatisi var. Selçuk yerine Colmanı, Tayfun yerine Serkanı oyundan çıkarmasından bunu anlayabilirsiniz.

3-4 haftadır tel tel dökülen orta sahayı gördükten sonra, çift forvet oynamamıza rağmen ligin az gol atan takımlarından biri olmamıza rağmen müdahale yok.

Ersun Hoca çok iyi bir antreman hocasıdır. Oyuncuların sakatlanmamaları ve kondüsyonlarından bunu anlayabiliriz. Ama kesinlikle oyuna müdahalede ve oyun okumada çok eksik.
                  ...

Yorum

• İlk olarak Mustafa Önal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ersun hoca gerçekten son haftalarada beni aşır derece yanıltmaya devam ediyor. biz destek oldukça o inadına yanlış yapmaya devam ediyor.

ersun hoca biz sana güveniyor ve inanıyoruz ama sana karşı ön yargılarını yıkmayanlara karşı biraz daha dik durmamıza engel olacak yanlışlarını gör bir an evvel.
                    bunun altına imzamı atarım...
                    GÜMÜŞ GENÇLİK!!!

Trabzonspor,bir duruştur,bir hayat biçimidir,bir kültürdür,isyandır,tavırdır...

Yorum

• ersun yanal şimdiye kadar kendisine yapılmış olan "yıldız oyunculara takar" "yıldızlara karşı kompleklidir" damgalarını bu maçla haklı çıkarmış oldu. bu senenin Vanspor u da Denizlispor oldu.

deplasmanda 10 maçta sadece 1 puan toplamış bir takıma, kendi evinde 2-0 yenilen bir takım şampiyon olamaz. kendimizi kandırmayalım.

Yorum

• Bu takım kaç yıldır bir arada oynuyor?
                        Bu takım birlikte kaç maç yaptı ve kadrosu diğerleri gibi geniş?
                        Bu ligde şampiyonluğa oynayan kaç takımın ilk onbirini bir çırpıda sayarsınız?
                        Bu takımın kaç oyuncusu hayatında şampiyonluk parolasıyla yola çıkıp müsabaka oynamış?
                        Bu takım 2. değilde 5.6. sırada olsaydı içinizde bu ateş ve heyecan olur muydu?
                        Bu takım düşe kalka da olsa 2. sırada bulunuyorsa bunu hangi hocayla yapmış?
                        Bu takımın başından Ersun hocayı aldığınızda kimi getireceksiniz?Yeni gelen hoca yanında sihirli değneğini de getirebilecek mi?
                        Bu takımın son 2-3 maçlık performansına göre ligin gidişatına karar vererek hocayı yerden yere vuranlar hayatlarında kaç kez takım yönetmiş sporcu psikolojisinden anlıyor?
                        Acımasız olmayın arkadaşlar...Biz zamanında kimlere katlandık...Şimdi bizi şampiyonluğa inandıran Ersun hoca'ya - kaldı ki böyle bir şeyi sezon başında bize söylememişti - haksızlık etmeyin işin kolayına kaçmayın...nasıl canımız sıkkın moralimiz bozuksa onlarında öyle emin olun....Devam sezon bitmedi..bu şampiyonluk maçı değildi...Kazaya kurban gittik...Ağlayarak değil destek olarak bu kazanın yaralarını sarabiliriz....Yola devam
                        Serhat KIRKAYAK kardeşimin dediği gibi "Bordoyla Mavi kefenim olsun,Trabzonum bu sene şampiyon olsun"

Yorum

• Testi kırıldıktan sonra yol gösteren çok olur misali biz de bir şeyler söyleyelim.
                          - Tek forvet neden sana bu kadar zor geliyor hocam. Kalabalık Denizli orta sahasına karşı bu kadar acz içinde kalmamızın sebebi sence neydi?
                          - Alan'i neresi için aldık neresi için kullanıyoruz? 3,9 verdik diye hazır olmadan oynatmak zorunda mısız?
                          - Isaac e bu kadar nasıl katlanabildin? Bu çocuk aylardır oynamadığı pozisyonda oynamak zorunda kaldığı için elli defa ofsayta düştü.
                          - dk 60 hücumdayız ve kendi sahamızda 2 ye 1 yakalanıyoruz. Bu kadar telaş niye? Set hücumunu neden uygulayamadık?

Son söz: Hatalarından ders alan birisisin. Sana güveniyoruz. Bu işi bizden iyi bildiğini elbette biliyoruz. Başarılar.
                          Bir gün mutlaka yeniden...

Yorum

• söylüyorlardı bi malubiyette görürsün taraftarı diyorlardı dayok diyordum yanılıyorsunuz.
                            yanılan benmişim aslında...a
                            adamın haysiyetsizliği mi kişiliği mi komplekslerimi kaldı
                            ayıp gerçekten ayıp ediyorsunuz...
                            biz yattara'yı çok seviyoruz da yattara bizi okadar seviyor mu?
                            bir de poetricus çok güzel sormuş bu yattara nasıl kazanılır??
                            bilen birisi varsa çıkıp desin
                            ilk defa bu adam zamanında bu kadar forma şansı buldu...
                            belki de sürekli forma bulup çok para almamasının sebebi şuanki tablonun tahmin edilmesiydi...
                            velhasıl kelam arkandayız hocam
                            sen bildiğin inandığın yolda yürü

Yorum

• Ersun Yanal en dogrusunu yapti Alanzinho konusunda .. yokza daha nasil kazandirilacak Alanzinho bu takima ? ama onu Denizlispor macinda hep sag tarafta gördüm, bunu anlayamadim.

Yorum

• Ersun Hocam lütfen ideal 11biri bozma.......
                                bak kac hafta böyle basarili olduk...
                                neden istanbula gidince taktik degisdiriyorsun...
                                hep ayni taktigi oynat...

Slyva

Serkan Song Egemen Cale

Hüseyin

Yattara Selcuk Colman

Umut

Gökhan

inanin bana bu takim böyle oynasaydi cokdan rahat söyliyorum 7-8 puan öndeydik.....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X