Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• tayfun dururken serkanı,isaac dururken colmanı çıkarmak şuursuzca yapılan hamleler gibi geliyor bana

Yorum

• Les kargalari yine cikti ortaya..
      "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• ersun hoca gerçekten son haftalarada beni aşır derece yanıltmaya devam ediyor. biz destek oldukça o inadına yanlış yapmaya devam ediyor.

ersun hoca biz sana güveniyor ve inanıyoruz ama sana karşı ön yargılarını yıkmayanlara karşı biraz daha dik durmamıza engel olacak yanlışlarını gör bir an evvel.
        öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
        MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
        BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• takım sahada tel tel dökülürken kimse kimseden 3 maymunu oynamasını istemesin.bugun Hoca kötümüydü? evet kötüydü.

Yorum

• Hocanın artık dönüp aynaya bakması lazım.

2 haftadır dökülüyor takım.

Yoksa Polyanna'ya devam.
            Özkan SÜMER

Yorum

• Bugün maçın kaybedilmesinin en büyük faktörü Ersun hocanın oyuncu tercihleriydi bana göre.Oyuna müdahelede sürekli sıkıntı yaşıyor hoca.Bir çözüm üretemiyor şu aşamada.Oyuncuların da isteksiz oluşu buna tuz biber ekiyor.
              Colmandante

Yorum

• Ersun Hocayı nasıl övüyorsak yeri geldiği zamanda yereceğiz.

2 haftadır oyuna müdahale anlamında çok eksik kalıyor. 1-0 gerideyken Ceyhunun bize ne gibi bir katkısı olabilirdi. Hadi oyuna alacaktın çıkarılması gereken oyuncu Serkanmıydı yoksa 2. yarı yürüyerek hatta yürümeye bile üşendiğinden orta sahadan orta yapmaya pas atmaya çalışan Tayfunmuydu.

Oyunda pek bir etkinlik gösteremeyen Alanzinho yerine mücadele eden koşan tek pasta oyuncuları pozisyona sokabilecek yada atak başlatabilecek Colmanı çıkartmak doğrumuydu sizce.

Hadi Alanzinhoyu çıkartmak istemedin, manevi oğlun olarak yaklaşık 10 haftadır formsuz olan Selçuğu çıkartmak daha doğru olmazmıydı Colmanın yerine.

Hiçbir kanat organizasyonu olmayan bir oyunda sürekli ortadan kapanmış bir takıma gol atmak mümkünmüydü., Bu şartlar atında Alanzinhonun kenara daha yakın oynaması gerekmezmiydi, yada zaten üzerimize pek gelmeyen takıma karşı 3 lü savunmaya dönüp Tayfun (Serkan) ve Cale daha ofansif oynatılamazmıydı.

Benim maç başındaki görüşüm tek forvet sahaya çıkmamızdı, sebepte orta sahamızın haftalardır çok formsuz olması, orta saha daha kalabalık tutulsa daha iyi olur gibi geliyordu ama sene başından beri aynı taktikle oynayıp sistemi bozmamaya çalışmış olabilir. Arada değişiklik fayda getirebilir.
                ...

Yorum

• malesef son üç haftadır yapılan oyuncu değişiklikleri bizi olumlu etkileyecek diye beklerken tam aksine olumsuz etkiliyor.bu aralar malesef formsuzsun hocam

Yorum

• 3 haftadir formzuz buluyorum...

Kadro yanlis !

Yattara varsa oynar bugün yine isaaci ve yeni elen alanzinho yu gördükden sonra tartismaya gerek yok...hadi yedek...

Devre arasi Tayfun cikar serkan sag gecer yattara oyuna dahil olur...Colman-Selcuk orta sahada oynr olur biter..

5-10 dk sonra baris girer alanzinho cikar...

3. isimide hca nasil stere öyle yapabilir gökü mü giriyor baskas mi bilemem...

ama hocamiza güveiyorum 5 yillk mukavele beklyiorum...
                    ...TRABZONSPOR...
                    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• afyon yutmuş gibi sahanın kenarında duruyor ya çıldırıyorum.

Yorum

• Ne zaman geride olduğumuz bir maçda devreyi beklemeden oyuncu değiştircek merak ediyorum.Oyuna müdaheleleri oldukça kötü serkan çıkar ceyhun girer bu hamleyi hala çözemedim.
                        uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• Hocam yaktin bizi hocam yaktin.
                          Seni herzaman desteklemisimdir ama yeri geldiginde elestiri yapmam lazim.
                          Cok yalnis kadro ile sahaya ciktin hocam!!
                          4 tane cuce adam ile orta sahayi kurdun hicbir hava topunu alamadik.
                          Song orta saha ya kadar gelip kafa topuna cikiyor!!
                          Hocam gelecek mac bizim icin daha da zor olacak!!!!

Yorum

• Hoca 2 haftadır kötü. Ama hatalardan ders alan, kendisini sürekli geliştiren bir hocamız var. Hocamıza güveniyorum.

Yorum

• İlk olarak Emre Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hoca 2 haftadır kötü. Ama hatalardan ders alan, kendisini sürekli geliştiren bir hocamız var. Hocamıza güveniyorum.
                              Bende tam tersini iddia ediyorum, hatalarinda direnen bir hocamiz var. Eminim Antalya bize nasil oynamasi gerektigini coktan biliyordur, bu maci izledikten sonra. Defansi ortadan kalabaliklastir, kontraataklarda gol ara. Bu kadar basit.

Ersun Hoca Yattara´yi kazanmak icin hicbirsey yapmiyor, yapmakta istemiyor. Takim kanat oyuncusu olmadan oynuyor, bu durumda nasil gol atacaksin, yeni bir sistem bu?

Yorum

• bursa maçına colmanla başlamadık...40. dk. ya kadar saçma sapan bi top oynadık...40.dk da colman girdi oyuna ağırlık koyduk..karşı alana yıktık..pozisyon üretmeye başladık..bugün colman çıkana kadar iyi oynamasak da oyunu karşı tarafa yıkabiliyorduk..pozisyona girebiliyorduk..colman çıktı..pozisyon bulmayı bırak oyunu dahi karşı alana yıkamadık...umarım colman bi daha hiç bi şekilde çıkmaz..ne kadar kötü olursa olsun fayda sağlıyor bugün çok açık gözüktü...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X