Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak İlker TSN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Mesut Bakkal a sağlam kıyak geçtin hocam,, helal sana
    geçiniz kardeşim...
    bu nasıl bir eleştiridir
    bırakın kılıçdaroğlu benim ayaklarını...
    gelelim elindeki malzeme kısmına...
    adamın kewell ı yedek bırakm lüksü varken senin elinde formsuz yattara idmansız alan var...
    hiç barış fln demeyin bana görüyoruz akranı arda ile farkını hazır değil akrdeşim toy açık ve seçik toy...
    diğer seçeneklere gelecek olursak ceyhun diyeceksiniz bjk takımında aynı bölgede üst düzey 2 futbolcusu var ernst ve cisse ve uğur incemanları ve serddar kurtuluşlkarı var
    ısaac dediğimizi de gördük 3 kızkardeşlerde böyle oynasa neler olurdu
    nondayla nobreyle semihle kıyaslasana ısaac ı
    yani şöyle ki şampiyonluk yolundaki rakiplerimizin hiçbirinden kaliteli kadromuz yok
    e hacettepeden kaliteli olması da çok alışılmadık bir şey değil
    yanlış kadro çıkartıyor

verimlilik:cale-colman-egemen-song-umut-serkan
    Yanlış değişiklik:kusura bakma keşke barış yerine eto yu serkan yerine viera yı alsaydı
    ya

kısacası büyütmeyin gözünüzde bizim topçuları...

Yorum

• Korner'de iki forvet bizim taraf'da olursa ve onlarin basinda bi tek Cale olursa, ben bu kisinin tekinik direktörlük annayisindan süpelenmeye baslarim.

Yorum

• İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Alanzinho solda yattara sağda ilerde gökhan tek forvet bu iş bu kadar zormu ersun yalan fantazi yapacak zaman değil...
        arkadaşım yorumuna katılıyorum. tek forvet ve kanatlar böyle olmalı. hatta bence orta sahanın diğer isimleri ceyhun, colman, selçuk olmalı. gerçi selçuk bu performansı ile ilk onbir de oynamamalı

Yorum

• alanzinhoyu sol kanat haricinde heryerde oynattı ve ısaac yerine colmanı çıkartarak felaket bir hata yaptı bugün sınıfta kaldın ersun hoca
          Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• BUGÜNKÜ ersun yanal için insafsızlık değil,
            çünkü bugün benim gözümde tam anlamıyla sınıfta kaldı, kendi bilgisine ve kariyerine ihanet ettiği bir maçı yaşadık bence ve de bana kalırsa mağlubiyetin tek sorumlusu odur.

Yorum

• alanzinhoda yattarada bi umut etmez
              [T][S]

Yorum

• İlk olarak ugr61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                alanzinhoyu sol kanat haricinde heryerde oynattı ve ısaac yerine colmanı çıkartarak felaket bir hata yaptı bugün sınıfta kaldın ersun hoca
                cevabı basit
                4 3 1 2 bu taktiği bozmak istemedi
                bizim başarımızın sırrı da bu çok eşelemeye gerek yok...
                alanzinho da bir sol kanat oyuncusu değil izlediğimiz kadarıyla...
                sol iç oynayabilir ihtiyaca göre ama asli olarak iç elemanı...
                dolayısıyla yusufu almış olsaydık da yattara'nın mevkiin de oynayacaktı...
                3lü koşan ortasaha(suat emre okan)kurmak istedi aptalca bir gol yiyene kadar iyi işledi...sağlık olsun.
                ama emin olduğum birşey var ki gökhan tek 2 hücumcu arkasında oynasa da çok fazla tablonun değişmeyeceğinden eminim...

Yorum

• Ersun hocam bugün çok üzdün bizi,
                  çıkardığın kadro ve yaptığın değişiklikler tam bir hayal kırıklığı, fiyasko
                  inşallah bu maç bize şampiyonluk yolunda erken bir uyarı olur da aynı hataları yinelemeyiz

ayrıca ısaac e nasıl 90 dk dayandın çok merak ediyorum

Yorum

• Evet kötü oynadik, fakat sansimiz da yoktu.
                    Ilk yarida kötü oynadigimiz maclari da bir sekilde kazaniyorduk.
                    O maclarda da sansimiz tutmuyordu bazen ama yine de kazaniyorduk.
                    Iki gol yedik, birisi Tayfun'un bencilliginden %100 gol sansi gitti, pesine gol yedik.
                    Digerinde de Gökhan karsi karsiya kacidir ve pesine gol yedik.
                    Denizli'nin baska atagi da yok zaten.
                    Bu mac iyi oynamadik kesinlikle ama macin hakki maglubiyet degildi en azindan.
                    Umarim futbolcular haftaya zorlu Antalya macinda kendilerini affettirirler.
                    "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
                    "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
                    Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• hoca sana çok kızıyordum niye umutla hüseyini takımdan kesmemekte inat ediyorsun diye ama bu gün anladım...
                      sana lafım yok...
                      çıkıp kendin oynayacak değilsin ya...
                      şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• yine diyorum
                        Ersun Hocayla olmaz bu işler.
                        Kondisyonel açıdan oluyor sadece, adam gibi takım görmek istiyorum.
                        Maçı okuma sıfır!!!!!!!!!!!!
                        Şu B.Memiş bu takımda oynamazmı ya da Faty Papy Ceyhunun yerine !!!!!!!!!

Hayal kurmayalım. Şampiyon olursak onun sayesinde değil, birliktelilik sayesinde olur.
                        En son Serhat ŞAHİN tarafından düzenlendi; 21.02.2009, 20:48.
                        "Futbol basittir zor olan futbolu basit oynamaktır" demiş Johan Cruyff
                        Trabzonspor da Türkiye gibidir. İkisi de bağımsız değil malesef.
                        Rabbim TÜRKÜ korusun!

Yorum

• Ersun hocaya güveniyorum.

Yorum

• güveniyorum ama zor ..
                            ersun hoca zorrr!
                            [ille d' 7]

Yorum

• Sonsuza kadar Ersun Yanal..

Ancak gerçekten bugün kritik hatalar yaptın hocam.Serkanı çıkarmak ceyhunu almak tayfunu kesmemek.Yattaranın oyuna geç dahil olması.Colmanı kesmek..
                              Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• aslında durumdan vaziefe çıkarıp, kelle isteyen akbabalara inat ersunla sözleşme yenilemenin tam zamanı. allaha şükür bu takıma ve hocaya güvenenler halen daha çoğunlukta.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim