Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• tony-serkan-song-egemen-cale-huseyin-selcuk-colman-yattara-umut-gokhan
    ideal 11 budur degişmemeli!!
    degişmek zorunda kalırsa stopere giray gecebilir, onliberoya papy, hucuma goksu barış, ileriyede alanzinho isaac(sadece yedek olurlar bu takımda)
    tayfunun falan yeri yok burda ferhat çökmüş tayfunun aldıgı sansı alsa su an cok daha iyi durumda olurdu! neyse hoca bugun herşeyi anlamıstır diye umuyorum.

Yorum

• Ersun Hocayla bu is yürümez. Bugünkü saha cikan ilk onbiri gördükten sonra, Ersun hocanin hata yapmaya inat ettigini acikca söyleyebilirim. Yattara´yi kesinlikle takimda istemiyor, ama mecburen ilk 18 aliyor. Yattara´da bence bunun farkinda ve hic oynamiyor, bende olsam oynamaz. Takimin ikinci kaptani kim? Yattara. Bugün ilk onbirde oynasa kaptanlik pazunandi onda olacakti. Ama hocam ne yapti, yanina oturdu ki, morali düzelmezsin. Mac sirasinda dedim ki Yattara ancak ikinci golden sonra ya da son 15 dk oyuna sokar.
      Ersun Hocanin bazi gözdeleri var onlardan vazgecemiyor. Bunlar Selcuk, Umut, Tayfun ve artik bir bunlara alanzinho geliyor. Görünen o ki Yattara´ya karsi Alanzinho´yu almislar, bu asikar... Merak ediyorum hocamiz sahaya cikan futbolculara ne taktik verdi. Denizliyi defansin ortasindan delmeye calisin sanirim. Zaten bu takimdan baska birsey yapilmasi da mümkün degil, cünkü sahada orta yapabilecek bir futbolcu yoktu. Denizlinin 22 numaralari futbolcunun Bordo mavi balonlari patlamasi o kadar bana dokundu ki anlatamam. Cünkü futbol olarakta bizim balonumuz patladi malesef.

Yorum

• İlk olarak İlker TSN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        hiçbir oyuncusunu verimli şekilde kullanmayı bilmiyor
        Simdiye kadar futbolcularimizin hepsi verimsizdi degilmi??

İlk olarak İlker TSN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        oyunu okumayı bilmiyor
        Eminim sen ondan cok daha iyi okuyorsundur!!!

yanlış değişiklikler yapıyor
        Bugün herkes kötüydü bir, kimi cikartsa ayni. Onun disinda oyuncu imkanlarimiz nasilsa, futbolcularin sahadaki performansi nasilsa, hoca ona göre degistiriyor!

yanlış kadro çıkartıyor
        Mactan sonra yapilacak en basit elestiriyi yapiyorsun.

Biliyorum kizginsin, kizginlikla yaziyorsun bunlari ama bir anda herseyi sorgulayip kötülemek kimseye yarar getirmez!!
        "Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur..."

Yorum

Mesut Bakkal a sağlam kıyak geçtin hocam,, helal sana

Sanırım Ersun hocanın öğrencisiydi.

Yanılıyor olabilirim.
          ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak el_conquistador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Simdiye kadar futbolcularimizin hepsi verimsizdi degilmi??

Eminim sen ondan cok daha iyi okuyorsundur!!!

Bugün herkes kötüydü bir, kimi cikartsa ayni. Onun disinda oyuncu imkanlarimiz nasilsa, futbolcularin sahadaki performansi nasilsa, hoca ona göre degistiriyor!

Mactan sonra yapilacak en basit elestiriyi yapiyorsun.

Biliyorum kizginsin, kizginlikla yaziyorsun bunlari ama bir anda herseyi sorgulayip kötülemek kimseye yarar getirmez!!
            maçta sonra yazıyorsun derken, bu lafı kime dediğine dikkat et, ben kadrolar açıklandığında geçmiş olsun ziya doğanın trabzonsporuna dönüyoruz diye yazdım...
            "yattara" başlıklı forumda ve saat 14:04 te !!! yani maç başlamadan

yattara, colman, alanzinho, barış hiçbirini verimli kullanımıyo
            evet oyunu ondan daha iyi okuyorum kendimce var mı bir itirazın, ersun yanal ne zaman doğru değişiklik yapmış
            ısaac i 90 dk sahada tutan adam oyunu okuyamıyor demektir
            En son İlker ToSun tarafından düzenlendi; 21.02.2009, 17:45.

Yorum

• oyuncu değişikliğini hep yanlış yapıyor oyunu okuyamıyor arkadaş hiç laf anlatma bize gerçekleri görün artık...

Yorum

maçta sonra yazıyorsun derken, bu lafı kime dediğine dikkat et, ben kadrolar açıklandığında geçmiş olsun ziya doğanın trabzonsporuna dönüyoruz diye yazdım...
                "yattara" başlıklı forumda ve saat 14:04 te !!! yani maç başlamadan

yattara, colman, alanzinho, barış hiçbirini verimli kullanımıyo
                evet oyunu ondan daha iyi okuyorum kendimce var mı bir itirazın, ersun yanal ne zaman doğru değişiklik yapmış
                ısaac i 90 dk sahada tutan adam oyunu okuyamıyor demektir
                O zaman kulübe is müracaatini yap teknik direktörlük icin!

Futboldan anlamak ile, futbolu bilmek arasinda büyük derecede fark vardir, bunu unutma!
                "Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur..."

Yorum

• ya aragones bile senden daha aktif...yaslanma şu demire artık...

Yorum

• Bugünkü Trabzonspor'u gördükten sonra aklıma gelen ilk şey şuydu: "Eyvah, Hoca'nın bilgisayarını hackerler ele geçirmiş!"

Ersun Hoca iki haftadır "ders almaktan" bahsediyordu. Aldığımız ders Denislispor'un ilk deplasman galibiyeti oldu. Bundan sonra ders falan istemem Hocam, biz ezberimize dönelim olur mu?

Isaac'ı neden 90 dakika sahada tuttuğunu soracaktım ki aklıma Tayfun ve Gökhan'ı neden tuttuğu geldi.

Ne diyelim?
                    "Habu bize ders olsun!"
                    En son poetricus tarafından düzenlendi; 21.02.2009, 18:36.

Yorum

• lanet olsun sizin gibi taraftara
                      yok ziya doğan dönemi ben daha iyi okurum
                      bi gidin allah aşkına takım iyiyken neredeydiniz

Yorum

• İlk olarak el_conquistador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        O zaman kulübe is müracaatini yap teknik direktörlük icin!

Futboldan anlamak ile, futbolu bilmek arasinda büyük derecede fark vardir, bunu unutma!
                        ben de ortaokulda okurken teknik direktör eleştirenlere bu çıkışı yapıyordum ama değişti zamanla, büyüdük
                        En son İlker ToSun tarafından düzenlendi; 21.02.2009, 18:39.

Yorum

• Alanzinho solda yattara sağda ilerde gökhan tek forvet bu iş bu kadar zormu ersun yalan fantazi yapacak zaman değil...
                          Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• İlk olarak otuken55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            lanet olsun sizin gibi taraftara
                            yok ziya doğan dönemi ben daha iyi okurum
                            bi gidin allah aşkına takım iyiyken neredeydiniz
                            benim son sözlerimi andırarak bir lanet olsun demişin bir de iyiyken neredeydiniz demişsin,

birincisi burda çıkıp insanların hepsine böyle hakaret etme hakkın yok, buranın adabına göre konuş

ikincisi ben iyi günde de burda eleştiriyordum, o yüzden senle kaç defa atışmadık mı zaten

Yorum

ben de ortaokulda okurken teknik direktör eleştirenlere bu çıkışı yapıyordum ama değişti zamanla, düşünüp eleştirmeyi öğrendim
                              dön hemşerim ortaokula allahını seversen dön...
                              geçen seneki döküntüden sonra bu takım bize reva değil
                              5_6. takımlara layığız biz...
                              şu ligdeki en pasif en uyuşuk en kakalak taraftarlarız...
                              bjk seyircisi gs seyircisi kocaeli bursa seyircisi hocayı eleştirir gönderir bile ama biziim hakkımız değil
                              önce bir kendi görevini icra et...

Yorum

• bu hafta dersine hiç çalışmamış..
                                coolman COLMAN....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim