Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hocam!
    Çok güvendiğim ve de çok inandığım bir teknik direktörsün.
    Trabzonspor'un başında uzun yıllar kalmanı ve bu büyük camia ile büyük başarılar yakalamanı istiyorum.
    Sende olan bilgi, birikim, program ve çalışma azminin de bu hedeflere rahatlıkla varabileceğini düşünüyorum.
    Lakin, hatasız da değilsin hocam.
    Ama bunu gelişmeye ve eleştiriye açık yönünle kapatabilirsin.
    Tolga ısrarından vazgeçmen, hem seni hem de bizi rahatlatacaktır.
    Kurduğun bu iyi takım ve oynattığın iyi futbol o zaman daha fazla meyve verecektir.

Bazıları ilk 6 hafta sonunda sükut-u hayal'e uğradı ama.
    Artık onların eline bir fırsat verdik.
    Kafalarına futbolun gerçekliklerini vurma zamanı bir daha geldi.

Ersun Hocam!
    Umuyoruz ki, bu şanssız yenilgi, dersi çok ve gelişmenin önünü açan bir yenilgi de olur.
    Meramımızı anlıyorsunuz hocam.

Çatlak seslere kulak asmayın, doğru eleştirileri iyi değerlendirin ve ilerleyin.
    Size güveniyoruz....

Yorum

• Bu hafta ve bundan sonraki haftalar Tolga Zengini ilk 18 görürsem Ersun Yanalın tavizler vermeye başladığını düşüneceğim.

Yorum

• Ersun Hoca son 3 macta ofansif futbolu tercih etmistir. Sonuc 7 gol yememiz ve 3mactan sadece ikisini yenmemiz oldu. Sadece diyorum cunki yendigimiz iki mactada Sans faktörü bizim yanimizdaydi. (Antalya macinda son dakkikalrada bekmedigmiz anda Gökhanin gölü, Konya macinda 2tane direkten dönen toplari).
        Gs macinda da döküldük.

Bana göre ilk maclarimiz bana daha cok keyif veriyordu. Öyle güzel kapaniyorduk, ve pres yapiyorduk ki ilk 3 macta kalemizi bulan sut yoktu (bjk maci dahil). Havalanmaya baslamistim, öyle bi takim kurduk ki bize kimse öyle kolay kolay gol atamaz ve kimse yenemez. Cok savasan bi takimiz. Bence bu sistemle devam etmemiz gerekiyordu. Hem defansimiz iyi gözüküyordu bu maclarda hem orta sahamiz hemde forvetimiz. Bjk macini düsünüyorum, kendi evimizde oynamiza ragmen baya kapanmistik ama üstün taraf olan bizdik ve golü de atabilirdik eger serkan daha becerikli olsaydi. Atamadik bir puan ile kaldik. Yenemiyorsan yenilmiceksin felsefesiyle.
        Gs macinda da öyle ciksaydik maca eminimki yenen taraf biz olucaktik.

Tabiki bizde Ziya dogan yüzünden defans futbol dendigi zaman migdemiz bulaniyor. Ama futbolun gercekleri bunlar. Defans yapmadan kazanamazsin. (Gs ilk maclarinda Defansi hic düsünmüyordu ve okadar kaliteli hucum gücü olmasina ragmen cok puanlar verdi. Kalelerine her gelen atak neredeyse gol ile sonuclandi, simdi bakiyorum ders cikarmislar ve defansi saglam tutup, kaliteli hucum futbolcularinlan sonuca gidiyorlar)

Yorum

• adil ol hoca ne bu ısaac oynatmıyorsun
          colmana sabır diyosunuz yabancı diye hani barısa sabır barıs bundan 5 yas ufak bu cocugu oynat ayıp ama

Yorum

• isaac hocanın mağduru oldu isaacı kesmek ile inanılmaz saçmalık yaptın hocam .

Yorum

• Merhaba ,

Hocam a sonuna kadar güveniyorum . Tony le başlayarak yine doğruyu yapmışsın hocam Bardak dolu ama boş kısmına bakmayı adet edinmiş renkdaşlarım ne yapıp edip buluyorlar bişeyler . Valla ne denir ? Onlarada kocaman bir

Gese maçı normal standartla devam edip maç 3 - 0 lehimize sonuçlansaydı forumun sizinle ilgili kısmı çok sıkıcı olacaktı

Galibiyeti maç sonunda beraber kutlayalım Hocam . Biz burdayız . Olurda malup olursak gelin beraber üzülelim . Eleştiriler getirelim . Ama maç başlamadan değil ! Bu size karşı ön yargılı olmadığımızı gösterir . Bazı futbolculara ön yargılı olduğunuzu düşündüğünü belirten renkdaşlarıma karşı .

Saygılarımla

Yorum

• hocam 55 ısaac al colmanı yada yattarayı çıkart
                sonra adnan al colmanı çıkartırsan beli sonra yattarayı çıkartcan

eminim senden boyle degişiklikler bekliyorum acıkcası benim yuzumu kara çıkarma

Yorum

• Hocam isaac ile yattara neden beraber oynamıyor oynatılmıyor sürekli bu değişiklik ile karşılaşmayız umarım.İsaac in umut aut.
                  Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Takimda en formsuz isim herhalde. Umarim toparlanirsin hoca...

Yorum

• herkesin sorusu bendende olsun hocam yattara ile isaac aynı anda oynamaz diye bir kaide varda bizmi bilmiyoruz yada umutun isaac ten iyi bir yönü ?

Yorum

• Kendi kendini yakacan Ersun Hoca....

Yanlış yapıyorsun... Adam gibi yönet takımı eğer bizden de gidersen kariyerin için pek iyi olmayacak senin...
                        "Futbol basittir zor olan futbolu basit oynamaktır" demiş Johan Cruyff
                        Trabzonspor da Türkiye gibidir. İkisi de bağımsız değil malesef.
                        Rabbim TÜRKÜ korusun!

Yorum

• Merhaba ,

Yazılanları okuyorum ve hayretler içerisindeyim !

Biri demiş ki ; Gökhan kesilsin , Isaac - Yattara - Umut la çıkılsın ! Diğeri ; Umut kesilsin , Gökhan - Yattara - Isaac oynasın ! Diğeri ; Isaac - Umut - Gökhan oynasın ! Vs.vs.vs . İşin ilginç yanı bunu söyleyenlerinin tamamı Hoca sırf kendi istediği 11 le maç a başlamazsa Ersun Hocamı silmeye kararlı Hay Allah iyiliğinizi versin Şakacılar sizi

Peki biz ne diyoruz ? Hocam sen ne yaparsan yap bu taraftara yaranamassın ! Çünkü sen , ortak bir karara varamamış , kendi içinde bile çelişkili bir taraftarın takımını yönetiyorsun . O zaman en güzeli sen bildiğini yap , bizde seni alkışlamaya devam edelim

Bence bu maç milattır . Beraber e giden bir maçta tüm öz evlatçıları sinirinden yerinden oynatacak değişikliği ( Hüseyin - Ceyhun ) yaptın . Bu senin cesaretini gösteriyor ve seni ayakta alkışlıyorum Maçtan önce ne demiştik ; Tolga nın oynatılmaması başlangıç ve süreç böyle devam etmeli . Trabzon kütüklüler yerine hak edenler sahada olmalı ! Ne oldu Hüseyin olmayınca takım biter diyenler ? Birçok Hüseyinsiz maç göstermedi mi bu zamana kadar onsuz oynayabildiğimizi ? Tıpkı bu maçtaki gibi ... Ama sorsan bu maçı galip kapatamama nedenimizi bile buna ( Hüseyinin olmamasına ) bağlayan 2 haneli rakamlara ulaşacak taraftarımız vardır

Hocamıza itafla , ( Şampiyonlukta iddalı 2 takımla oynamış , bu takımlar birbirleriyle oynamamış ve yeni kurulan bir takım olmasına rağmen lig 2.ve 1. arasında 1 puan olan Trabzonspor gerçeği varken ) '' kredisini tüketiyor '' diyen taraftara birde bende yorum ; Siz Trabzonspor un kredisini bu mantıklı yıllardır tüketiyorsunuz ! Bırakında varsın birazda başkaları tüketsin ( Gerçi böyle bir durum yokya hadi oldu diyelim ) Hep bana mantığı Trabzonspor luya yakışmıyor Efendiler !

Elinsaf yahu elinsaf !!!

Saygılarımla

Yorum

• Camia da desteğe en fazla ihtiyacı olan insan Ersun Hoca dır..

Hata da yapsa destek olmak lazım.

Başkanın da taraftarın da....
                            Vatan Toprağı Kutsaldır, Kaderine Terk Edilemez. M. K. ATATÜRK

Yorum

• hocam;gökhan-isaac-yattara 3 lüsü sahada olursa günahmı?
                              • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Ersun Yanal tam destek diyelim de unutmayalim ki dünyada birtek teknik direktör kendisi degil.Yapilan yatirimlara bakildiginda Trabzonspor´un sahada attigi ile yedigi arasinda cok acayip bir dengesizlik var.En iyi savunma hucumdur diyoruz ama hücum yapmak icin basan pres yapan bir orta sahaya ihtiyaciniz var,bizimkiler nahos.Herkes birbirinden büyük yildizlar bunlari birisi realite ile karsi karsi getirmesi lazim eger bunu hoca basaramiyorsa busefer kendi realitesi ile karsi karsi ya kalir.Trabzonspor hicbir zaman Ersun Yanal a gebe degildir ama Ersun Yanal su an bize muhtac.Takim mac kazanir veya kaybeder yeni bir takim icin bunlar normal dersek kendimizi aldatiriz.Sevgili Trabzonspor taraftari beni yanlis anlamayin ben hepiniz gibi bu takimin zirvede olmasini istiyorum.Yillardir Istanbul medyasi gasp edilen sampiyonluklarimizin yerine bizlere oynadigimiz futboldan ötürü gönüllerin sampiyonlugu ünvanini verdiler yanliz bizi bu ünvan nereye götürdü ? Televizyon ve medya gücü olan Istanbul dan gelen bu" yeni takim daha uyum sorunu" var gibi laflara sakin ola kulak asmayin cünkü takima yapilan direk takviyelere bakildiginda bizim omurgamizi yeni olusturmadilar sadece omurgamizi güclendirmeye calistilar.Simdi bu bahanenin arkasina siginip tekrar bir yirmibes sene gecirmemizi saglayacaklar.Ersun hoca bu alemde tek olmadigini olmazsa olmazlardan olmadigini artik anlaman ve ona göre hareket etmen lazim.
                                Ne varsa Ay´da var Yildiz´da var Türke yanlız yine Türk´ten fayda var

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim