Hocam!
Çok güvendiğim ve de çok inandığım bir teknik direktörsün.
Trabzonspor'un başında uzun yıllar kalmanı ve bu büyük camia ile büyük başarılar yakalamanı istiyorum.
Sende olan bilgi, birikim, program ve çalışma azminin de bu hedeflere rahatlıkla varabileceğini düşünüyorum.
Lakin, hatasız da değilsin hocam.
Ama bunu gelişmeye ve eleştiriye açık yönünle kapatabilirsin.
Tolga ısrarından vazgeçmen, hem seni hem de bizi rahatlatacaktır.
Kurduğun bu iyi takım ve oynattığın iyi futbol o zaman daha fazla meyve verecektir.
Bazıları ilk 6 hafta sonunda sükut-u hayal'e uğradı ama.
Artık onların eline bir fırsat verdik.
Kafalarına futbolun gerçekliklerini vurma zamanı bir daha geldi.
Ersun Hocam!
Umuyoruz ki, bu şanssız yenilgi, dersi çok ve gelişmenin önünü açan bir yenilgi de olur.
Meramımızı anlıyorsunuz hocam.
Çatlak seslere kulak asmayın, doğru eleştirileri iyi değerlendirin ve ilerleyin.
Size güveniyoruz....
Çok güvendiğim ve de çok inandığım bir teknik direktörsün.
Trabzonspor'un başında uzun yıllar kalmanı ve bu büyük camia ile büyük başarılar yakalamanı istiyorum.
Sende olan bilgi, birikim, program ve çalışma azminin de bu hedeflere rahatlıkla varabileceğini düşünüyorum.
Lakin, hatasız da değilsin hocam.
Ama bunu gelişmeye ve eleştiriye açık yönünle kapatabilirsin.
Tolga ısrarından vazgeçmen, hem seni hem de bizi rahatlatacaktır.
Kurduğun bu iyi takım ve oynattığın iyi futbol o zaman daha fazla meyve verecektir.
Bazıları ilk 6 hafta sonunda sükut-u hayal'e uğradı ama.
Artık onların eline bir fırsat verdik.
Kafalarına futbolun gerçekliklerini vurma zamanı bir daha geldi.
Ersun Hocam!
Umuyoruz ki, bu şanssız yenilgi, dersi çok ve gelişmenin önünü açan bir yenilgi de olur.
Meramımızı anlıyorsunuz hocam.
Çatlak seslere kulak asmayın, doğru eleştirileri iyi değerlendirin ve ilerleyin.
Size güveniyoruz....

Bardak dolu ama boş kısmına bakmayı adet edinmiş renkdaşlarım ne yapıp edip buluyorlar bişeyler . Valla ne denir ? Onlarada kocaman bir 
Hay Allah iyiliğinizi versin
Şakacılar sizi

butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum