Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hocaya en başından beri güvendim , güveniyorumda . Böyle gittiği sürece güveneceğimde .

Ama bence en büyük hatası Umut - Gökhan ikilisi ile başlamasıdır . İnşallah en yakın zamanda tek forvete döner ve bir de bunu görmüş oluruz . Ki bence o tek forvet Umut olmalı . Sağ kanada Yattara ' yı , sola da Isaac ' ı koydukmu tamamdır ...

Yorum

• foruma bikaç gündür giremedik ne olmuş burası böle aman Allah'ım.hoca gitse nerdeyse zil takıp oynayacaklar var.arkadaşlar ben bikaç senedir 3-4 senedir ilk defa zevkle TS maçları izlemeye başladım.Antep macında kötü onadıgımızı kim iddaa edebilir?
      yeni bir takım ve liderliği kovalıyoruz.puan kaybettiğimiz maçlar sadece BJK,GS ve antep maçları ilk ikisini söylemeye gerek yok antepte fena takım deil kaldı ki kocaeline eskişehirede puan kaybedebiliriz.bizde yenilcez elbette ve tabiki Trabzondada yenilcez.yapmayın etmeyin
      Umut Bulut

Yorum

• bazilarimiz kisa gecmisi cok cabuk unutabiliyor galiba. arada bir hatirlatmak lazim.

Yorum

• Burada Hoca gitsin diyende kalsin diyende olur ,iyi günde cofcoflanirken ok ama.Burada böye yeni takim masallarina,bize daha zaman lazim naralarina,gönüllerin sampiyonlugunu bir derece diye kabul etmeyen insanlara zil takarsaniz kendize takilmis olan zili ve her calinan müzige göbek attiginizi görmezsiniz.Ziya Dogan a da biraz haksizlik yapiliyor gibime geldi bu arada unutmayalim sampiyonlar ligi kapisindan onunla yönetimin basiretsizligi yüzünden döndük.
          Ne varsa Ay´da var Yildiz´da var Türke yanlız yine Türk´ten fayda var

Yorum

• Hocam sahada kadroları okuyunca isaac-yattara ikilisini bir anda görmek için dua ediyorum

Yorum

• TSKara61;
              Kardeşim ne yaptın?
              Yine uyku problemim başlayacak.
              Şakaydı değil mi?

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                TSKara61;
                Kardeşim ne yaptın?
                Yine uyku problemim başlayacak.
                Şakaydı değil mi?
                Ben lazaroniyi severdim de öbürünü sevmezdim!

Yorum

• Ersun Yanal başlığında başka hocaları tartışmak istemezdim ama Ziya Doğan ilk geldiğinde Samet Aybaba'nın ekmeğini yedi,ikinci geldiğindede Halilzogic miydi yazılışını tam bilmiyorum onun ekmeğini yedi...
                  Ziya Doğan'ın kendi kurduğu kadroya gözünüzde canlandırırsanız eğer haksızlık mı yapıldı yoksa yapılanlar az mı bunun kararını vermiş olursunuz...
                  Geçmiş böyleyken Ersun Hoca 1-2 maçlık kötü neticeden sonra haddimizi aşarak artık istifa etsin denmesi nankörlüğün daniskasıdır...
                  Ayrıca biz böyle devam ettiğimiz sürece değil 25 yıl bir asır bekleriz....
                  Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                  Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ersun Yanal başlığında başka hocaları tartışmak istemezdim ama Ziya Doğan ilk geldiğinde Samet Aybaba'nın ekmeğini yedi,ikinci geldiğindede Halilzogic miydi yazılışını tam bilmiyorum onun ekmeğini yedi...
                    Ziya Doğan'ın kendi kurduğu kadroya gözünüzde canlandırırsanız eğer haksızlık mı yapıldı yoksa yapılanlar az mı bunun kararını vermiş olursunuz...
                    Geçmiş böyleyken Ersun Hoca 1-2 maçlık kötü neticeden sonra haddimizi aşarak artık istifa etsin denmesi nankörlüğün daniskasıdır...
                    Ayrıca biz böyle devam ettiğimiz sürece değil 25 yıl bir asır bekleriz....

tamamen dogru bir tesbit ama bazi hatirlatmalar yapmadan gene duramadim affiniza siginarak.ziya hoca ilk geldiginde samet hocanin degil turgay semercioglundan takimi devraldi ki turgay hoca takimi ikinci yari hazirlik kampinda calistirandi,ne demek istedigimi anlarsiniz sanirim.ikinci gelisi zaten tartisilmasiz felaket ziya dogan.herife öyle müthis zengin bir kadro verildiki sampiyonlar ligi sampiyonlugu kacinilmaz idi hatta kadro yeterli diye fatihi bile sattik.sen halilhodzic diyorsun ama ikinci gelisinde lazaroni vardi.ben o senesi trabzonspor un almanya daki hazirlik kampinda idim öyle mükkemmel bir kampi vardiki futbolcularin futbol disinda hersey var ve hersey serbest.lütfen burada yorum yorumculugu yaparken bile gercekleri söylemeye gayret gösterelim.hicbir zaman ziya dogan müthis isler yapti demedik ama ahci bile malzemesine göre yemek yapar.ersun hoca dan istedigimiz sadece bizim basit bir anadolu takimi olmadigimizi anlamasi ona göre hareket etmesi.takim elbette yenilir ama yenilirken bile basin sahadan dik ayrilmasi lazim.
                    Ne varsa Ay´da var Yildiz´da var Türke yanlız yine Türk´ten fayda var

Yorum

• Beyler alin iste istediginiz oldu. Yattara ve Isaac beraber oynadi, Umut yedekti Huseyin yedekti. Ne oldu? Acaba simdi kime takacaksiniz? Hangi oyuncu seciminde suc bulacaksin. Artik galiba niye Adnan'i oynatmadi ya da neden Hasan Ucuncu bu kadro da yok diye sikayet etmeye baslarsiniz...

Yorum

• bir takim asla ve asla 4 forvetle oynamaz.
                        3 forvet bile cok. maximum 2 forvet olmalidir.

biz orta sahayi güclendirip rakipi oynatmamamiz gerekiyor. insallah ersun hoca maci tekrardan izler ve 2. yari antepin orta sahayi fazlasi ile domine ettigini görür.

tek fporvet gökhan ünal oynasin, ama 5 li orta saha olsun.... herkezi yeneriz, adim gibi eminim.....

MAC ORTA SAHADA KAZANILIYOR..... bizim durumumuzda kayip ediliyor
                        En büyük TS

Yorum

• ersun yanalın simdiye kadar yaptıkları normal...yani 6 haftasonra lider olmamız sonra düsüs göstermesi takımın tamam kabul ediyorum...ancak normal olmayan bişey var ersun yanal gittigi her takımda bu süre zarfında bi kac oyuncu parlatabilmişti...yalnız bunu bizim takımda saglayamadı biraz serkan parladı(extra olarak)...

Yorum

• Benim Ersun Hocay güvenim sonsuz onun kadar modern futbol bilgisi gelismis bi teknik adam yok TR de. Ama maalesefki profesyonel olmiyan bi ligde ve oyunculardan kurulu bi takimda anca bu kadar olabiliyor. Yani ins israr ettigimiz vakit Avrupa takimi olmamamiz imkansiz E.Yanal lan.
                            Ins en kisa zamanda yine takimi havaya sokmaya basarir.

Yorum

• Ersun Hocada sorun yok oyuncuları iyi oynatıyor ama oynayan barış memiş dua etsin onu arada bir aldığına başka teknikdirektör olsa onu hiç oynatmaz çocuk daha çok genç kirala bir takıma gelişsin

Yorum

• Gaziantep lig maçı sonrası uzatılan mikrafona gidin takımın halini Ersunhocaya sorun diyen başkana cevap vermeme erdemini gösteren ve kupa maçından sonra Yattara'ya ne oluyor diye soran basın mensuplarına gidin başkana sorun demeyen Ersun Hoca'ya lütfen bi alkış beyler. Çünkü sen Yattara'yı sözde satıyorsun ve satıldı deyip bi kuruş peşinat almıyorsun. Var mı böyle bi olay? 10 milyon Euro'ya gidecek adama şimdi 1 milyon Euro veren çıkmaz, üstelik adam da antep kupa maçında bir kez daha görüldüğü üzere futbolu unutmuş. Tam bir yönetim rezaleti. Yattara'yı da bitirdiniz üstelik beş kuruş para alamadan. Bide Trabzonspor'u sattı dediğiniz adamı kaptan olarak çıkarttınız takımın başına.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim