Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Valla şampiyon olalım, Ersun Hocamıza sergi bile açarım o derece..

Yemişim dolarını değer tabi..

Yerli yersiz konuştuk zaten..
    Beraber alalım..Ama yeri zamanı değil

Neyse yerli yersiz ceza yiyeceğiz

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Aslında biz burda Ersun Hocamız hakkında konuşuyoruz..

Yeri bence..

Hem hangi taraftar teknik direktörüne böyle binlerce dolarlık makine almaya yeltenmiş.. :hıh

~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

Aslında biz burda Ersun Hocamız hakkında konuşuyoruz..

Yeri bence..

Hem hangi taraftar teknik direktörüne böyle binlerce dolarlık makine almaya yeltenmiş.. :hıh

Evet doru aslında

Poyraz bizim bütün taraftarımız irili ufaklı hediyeler gönderir...%85'i öle birşey olursa...Ama diğer hiçbir takımın,özellikle ezikleri kimseye yapmaz böyle birşeyi...

Ersun hoca şampiyon yapsın takımı Trabzonda bedaya geçinir,hiçbiryerde hesapta ödemez...Bizim makinyalda foto çeker durur

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Evet doru aslında

Poyraz bizim bütün taraftarımız irili ufaklı hediyeler gönderir...%85'i öle birşey olursa...Ama diğer hiçbir takımın,özellikle ezikleri kimseye yapmaz böyle birşeyi...

Ersun hoca şampiyon yapsın takımı Trabzonda bedaya geçinir,hiçbiryerde hesapta ödemez...Bizim makinyalda foto çeker durur

Ulen heveslendim şimdi..

Biz makinayı alalım artık bi üçlü (Sen,ben,Ersun hoca.. ) çekiliriz makinayla..

Yorum

Ulen heveslendim şimdi..

Biz makinayı alalım artık bi üçlü (Sen,ben,Ersun hoca.. ) çekiliriz makinayla..
            O kadar kıyağı olsun bize

Hatta takımlada olur

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              O kadar kıyağı olsun bize

Hatta takımlada olur
              Olmadı o makineyle hep bizi çeksin..

Ben bi bakim şu makinelere..

Şampiyon olursak alıcaz Ersun Hocam duy bu sesi..

Yorum

• su an ıcın umud kaynagımız. umarım uzun yıllar gorev yapar bızde. kalıtesınden emınım.

Yorum

• İlk olarak mk_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ersun hocanın istediği oyuncular bi alınsa varyaa..
                  Daha ne alıncak yaaa
                  Sen ömründe böyle transverler gördünmü be abim

Yorum

• Yanal’ın sıkıntısı

TEKNİK Direktör Ersun Yanal, Bremen’le oynadıkları 3 hazırlık maçında da final paslarında sıkıntı yaşadıklarını itiraf etti. Skorlara bakılarak bir değerlendirme yapmanın çok zor olacağına da değinen Yanal, “Son maçta bazı eksiklikler vardı. Bunları en kısa zamanda gidereceğiz” dedi.

Fotospor
                    teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• birde devre arasında ya da seneye eskiden kalma 2.sınıf topçular (serkan,ferhat,hüseyin,hasan vs) gönderilip yerlerine ersun hocanın istediği 2-3 adam alınırsa o zaman değil 11'imiz 18'imiz bile süper olur.
                      Umut Bulut

Yorum

• Ersun Hocam ;

Bence artık bu Tayfun'dan,Serkan'dan,Ferhat'tan vazgeçmelisin.. Yani inan olmuyor.. Tam oldu diyorum içimden bi pas atıyor bu üçlüden biri, herşey altüst oluyor.. Bunlara verilen şansı hakedicek başka oyuncularımızda var..

Yorum

• en çok adnandan ne beklediğini merak ediyorum.geldiğinden beri aralıksız oynatıyor.ben hiçbirşey göremedim.gören arkadaşlar lütfen beni bu konuda aydınlatsın.

Yorum

Ersun Hocam ;

Bence artık bu Tayfun'dan,Serkan'dan,Ferhat'tan vazgeçmelisin.. Yani inan olmuyor.. Tam oldu diyorum içimden bi pas atıyor bu üçlüden biri, herşey altüst oluyor.. Bunlara verilen şansı hakedicek başka oyuncularımızda var..

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak Tolpaş61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              en çok adnandan ne beklediğini merak ediyorum.geldiğinden beri aralıksız oynatıyor.ben hiçbirşey göremedim.gören arkadaşlar lütfen beni bu konuda aydınlatsın.
                              ersun yanal emeğe saygı gösteren bir hocadır.

maçtan yaklaşık 4-5 saat önce başlayıp, maç saatine kadar saçına şekil vermek için emek sarfeden bir adamı kameralardan mahrum etmez.
                              Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• İlk olarak Anıl Caner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ersun yanal emeğe saygı gösteren bir hocadır.

maçtan yaklaşık 4-5 saat önce başlayıp, maç saatine kadar saçına şekil vermek için emek sarfeden bir adamı kameralardan mahrum etmez.
                                yorum süper.. ama ben yine de ersun hoca yapıyorsa bildiği vardır diyorum.
                                TRABZONSPORLU OLMAK SERMAYENİN KARŞISINDA EMEK OLMAKTIR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim