Golden Sonrakİ Sevİncİ Çok GÜzeldİ. Arkandayiz Hocam.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ersun Yanal | Teknik Direktör
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Bir galibiyetle hocayi degerlendirmek benim görüsümce yanlis. Ankaraspor ligin en zayif 2. takimi. Ikinci yari baslayana kadar Ersun hocaya ben birsey diyemiyecegim, süphesiz zd'den iyi hoca en azindan sahada futbol oynatmaya calisiyor. Su anki kadrodaki bazi oyuncularin kapasitesi sınırlı (eşekten at olmaz derler ya). Ersun hoca ikinci yari icin yapacagi takviyeleri görüp ancak ikinci yarinin 5-6. haftasinda degerlendirilebilir bence.
Yorum
-
Ersun hocaya zaman verilmeli, yargısız infaz yapılmamalı...
Yorum
-
KUTADGU
bayağı mantıklı..İlk olarak subay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir galibiyetle hocayi degerlendirmek benim görüsümce yanlis. Ankaraspor ligin en zayif 2. takimi. Ikinci yari baslayana kadar Ersun hocaya ben birsey diyemiyecegim, süphesiz zd'den iyi hoca en azindan sahada futbol oynatmaya calisiyor. Su anki kadrodaki bazi oyuncularin kapasitesi sınırlı (eşekten at olmaz derler ya). Ersun hoca ikinci yari icin yapacagi takviyeleri görüp ancak ikinci yarinin 5-6. haftasinda degerlendirilebilir bence.
Tebrikler....
Zamana artık gerçekten ihtiyacımız var.....
Yorum
-
umutluyuz en azından bizim gibi sevinen bi hocamız var...takviyelerin de güzel olacağından eminim...Rafael örneğini hatırlatırım.adama takır takır gol attırıyodu.rafael manisada şimdi gol atamıyo.hoca bi şeyler yapacak ben şahsen inanıyorum.ama tabiki şu anda çok erken her şey için....
Yorum
-
Eğer bazı zerzevat takımı, onun ve takımımızın gelecekteki durumundan kaygı duyan tetikçi ıstanbul medyası ve bizim içimizdeki irlandalılar rahat bırakır ve gerekli destek ile rahat bir ortam yaratılır ise ki bunda yönetimin hocanın istekleri doğrultusunda yapacağı takviye ve transferlerde olmak üzere E.Yanal'ın hem kariyeri hemde takımımızın geleceğini çok iyi göreceğimizi düşünüyorum ve diliyorum.Rabbim sana binlerce şükür ki! Beni bu renklere tutkun bir kulun olarak yarattın...
Yorum
-
sende biraz fazla uctun renkdas.sampiyonlar ligine girisi kasteddin galiba.İlk olarak _OziloZ_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErsun hocaya zaman verilsin bu takımı alır götürür.
Şampiyonlar ligi kupası çok yakın
"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
Ersun Yanal için en büyük endişem TS gibi bir takımın karışanı çok olduğunu bilememesi ve bunlarla mücadele etme kararlığını gösterememesidir.İnşaallah ben yanılırım ve Ersun Hoca hem bunlarla mücadele eder hemde TS dışında İstanbul basınındaki mevcut Türk Futbolu düşmanı Futbol Baronları ile.Akşamki maçta atılan goller sevinmesi içten bir duygulanma idi ve zannederim Ersun Hoca'da Trabzon'da başarılı olmayı kendisi kadar TS içinde istemekte.Bu sevinç gösterisi TS forması giyen ancak önemini hala kavrayamamış bazı futbolcularıda kendine getirir.Ersun Hoca biraz sabırla hem kendisine karşı hemde TS'a karşı olan Futbol Baronları'nı dize getirecek ve Yeniden İhtilal'i gerçekleştireceğiz....Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini
Yorum
-
Vestel maçında 3-0 yenilmemize rağmen oynadığımız futbol bu maçtan çok daha iyiydi.
Sonuç amaçlı futbol oynayacaksak senin bu takımda olman zaten fazla bişey farkettirmezdi herhalde bu tip futbolu ziyada oynatıyordu.
Attığımız ilk goldeki çok adamla hücum etmemiz ve rakip sahada çoğalmamız çok iyiydi ama nedense eski hastalık gol attıktan sonra yine defans yapıp kontraya çıkmak sana yakışmıyor.
Yorum
-
ne yapsaydı öne geçtikten sonra dahamı hucum oynasaydı.doğal olarak malup olan taraf daha kalabalık gelceğinden mantıklı olarakta galip tarafın biraz geriye çekilmesi lazım üstüne gitse fark kapanır malup bile olabilirdik.İlk olarak Zifinaluk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVestel maçında 3-0 yenilmemize rağmen oynadığımız futbol bu maçtan çok daha iyiydi.
Sonuç amaçlı futbol oynayacaksak senin bu takımda olman zaten fazla bişey farkettirmezdi herhalde bu tip futbolu ziyada oynatıyordu.
Attığımız ilk goldeki çok adamla hücum etmemiz ve rakip sahada çoğalmamız çok iyiydi ama nedense eski hastalık gol attıktan sonra yine defans yapıp kontraya çıkmak sana yakışmıyor.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum