Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

helal be yanal hoca zamanında yerinde değşiklikler yaptın en azından skor bunu gösteriyo
    • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

İlk olarak yattara show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Manisa maçındamı ofansif oynadık?güldürme beni 3 ön liberoyla oynadık o maçta tıpkı ziyanın yaptığı gibi...bumuydu ofansif futbol???

tek ön libero olması lazım....
      tek ön libero oynasaydik herhalde 5 yerdik o macta.senin ön liberodan kastin nedir?3 tane ön libero(orta saha) oynatmakla defansif oynatmis olunmuyor.önemli olan futbol anlayisi.ersun hoca bile bugün cift önlibero oynattigi halde rakipten özellikle ikinci yarida zaman zaman baski yedik.
      "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

Teşekkürler Hocam.

Olacak olacak, ha gayret
        ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
        "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

ersun yanalin gollerdeki sevinci görülmeye degerdi.bir trabzonsporlu olarak takimimizla adeta özdeslestigini hissettim.bence ersun yanal futbolcular üstünde pozitif bir hava olusturuyor.
          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

"Yattara'nın bu yeteneklerini kullanarak oynaması için onunla görüşmelere başladım. Bunu defansif anlamda da yapması için. Geçen yıllarda da bunun gibi iyi olduğu dönemleri oldu. Ama bunları arka arkaya yapması için devamlılığını sağlamak lazım. "

Mantelite budur!

Futbolcuyu kazanacaksın!
            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

sonuna kadar ersun yanal. seviyoruz seni ersun hocam.
              taraf

Yorum

Uzun bir aradan sonra ilk kez gol için 5-6 oyuncu ile beraber saldıran, 25 inci dakikalarda oyuncu değiştirmeyen, Yattara ve Ceyhun ile birlikte 90 dakikayı tamamlayabilen, yıldızlarını kıçı zora girdiğinde değil maçın başında kullanan bir takımı keyif ile seyrettim..

Teşekkürler Ersun Hocam
                "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

Arkandayım Ersun HocamSana güveniyorum.
                  -1461 TRABZON-

Yorum

Teşekkürler Ersun Hoca.. Sen varken takım dahada iyi olacak. Geçen haftaki malubiyet normaldi. Daha takımın başına yeni geçtin sayılır. Takıma iyi futbol oynatacağına inanıyor sana güveniyorum.
                    Şampiyonluk için bekliyoruz..

Yorum

senınleyız hocam devam

Yorum

İlk olarak özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Arkandayım Ersun HocamSana güveniyorum.
                        Helal Özge
                        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

insallah 10 yil dan fazla kalir takimda

Yorum

Bir pozisyonda defanstan birisine çok kızdı ama tam olarak göremedim kim olduğunu ...

Yorum

İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bir pozisyonda defanstan birisine çok kızdı ama tam olarak göremedim kim olduğunu ...
                              ewt sanırım tolgaya kızdı gören var mıı
                              Ey Türk Gençliği!
                              Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

Hocam sana güvenimiz sonsuz...Allah'in izniyle büyük zaferler kutlayacagiz seninle...
                                "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim