Bu hoca yakında ustayı götürür hala ısrar ediyorum egosu yüksek futbol bilgisi olmayan 2.bi fatih terimdir yanal denen zatı muhterem yol yakınken bi an önce gönderilmelidir. Yoksa uydurduğu daha iyi olacağız masalıyla bu takım seneye de anca 6.olur ki zaten sradanlaşan bi takım haline geldik bu işin tadı tuzu kalmadı saygılar
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ersun Yanal | Teknik Direktör
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Öyle deme buradaki arkadaşların çoğuna göre ersin böyük hoca Şenol hazıra konan bişeyden anlamayan felsefe yapan hoca biri hala iyi olcaz sabır diyor diğeri her sene kiralık yolcularla yeni bi takım kurup şampiyon oluyor ersuna laf yok bu zamanda memleketinde sevdaluk ne güzeldirİlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefabri
g gönül
adriano
talisca
abubakar
babel
caner bu sene
marcelo
tolgay geçen sene devre arası geldi.
ben de oyuncu istikrarı derim ama öyle değil işte..
ersun yanalın sistemi taktik anlayışı yok
Yorum
-
He kardeşim he. Dünyada tek hoca Ersun, tek Başkan Usta, tek başkan muavini Nevzat.İlk olarak Oğuzhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDeğişim şart diyorsun da bıkmadınız mı bu kısır döngüden? Değişim yapıyoruz, hoca geliyor gidiyor, başkan geliyor gidiyor, onlarca transfer yapıyoruz geliyor gidiyor. Hep aynı hikaye yeni takımız, zamanla oturacak takım cart curt. Bu hikayeleri tekrar mı yaşamak istiyorsunuz gerçekten.
Sanki her sene şampiyon oluyoruz da Ersun geldi takım 6. tamamladı ligi. Birazcık realist ve sabırlı olmazsak bir sonraki şampiyonluğu biz değil evlatlarımız anca görürler.
Zannediyormusunuz ki sorun Ersun gerçekten? Bu kadro kalitesiyle bu lig 6. bitirilir. Diyeceksiniz ki Başakşehir 2. bitiriyor ligi kardeşim aç bak bakalım Başakşehir kaç tane transfer yapmış, kaç futbolcusu geçen senelerden beri takımda duruyor. Hocaları kaç senedir orada çalışıyor. Başarı için sabır şart. Tamam karadenizliler sabırsızdır falan filan hikayeleri dönüyor da o işler öyle olmuyor anlayamadık mı hala gerçekten.
He kardeşim he. Adam son 6 hafta antrenörlük namına bir halt yememiş. Al sana istikrar. Tabii yersen. Yersin kardeşim yersin. Sende bu irade olduğu müddetçe her haltı yersin.
Buraya yazıyorum. Bu irade ve bu hoca ile önümüzdeki yıl ilk 4 başarıdır. Hatta tarihi bir başarıdır.
Yorum
-
Giray Bulak TT olunca merak edip baktım. Ersun Yanal'a olan kinini kusup yine sallayıp durmuş. Abdulkadir yerine niye Aytaç girmedi falan filan. Hepsini geçtim Hikmet Karaman'ı övmek için büyük takımlardaki hocaları küme düşmeye oynayan takımlara getirip görelim bakalım ne yapıyorlar. Bana BJK, FB ve GS'yi vermediler bir kere Trabzonspor'a getirdiler onda da şampiyonluğa oynattım diyor. Sorması ayıp hangi sezon şampiyonluğa oynattı merak ettim...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Değişimden bıktım artık. Bence istikrar şart. Değişe değişe bi hal oldukİlk olarak Şanlı SanMarino tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1 yıl antrenör için harika bir süredir. Neler olabileceğini gösterir. Ancak çok açık söyleyeyim biz öyle bir ışık göremedik.
Son 6 maç galibiyetsiz bir takım. 6 maç daha olsa maç kazanacağının garantisi yok. Eğer ki yeni bir hedef konulacaksa değişim şart.
İstikrar kötü gidişat için geçerli değildir. Yönetimin en doğru kararı 50. yıl adına vermesi gerekiyor.
Yorum
-
Hoca gitsin yok bilmem ne ...hoca hiç bir yere gitmeyecek bizle kalacak işinize gelirse.
istikrarsızlık her sene geçin bu işleri arkadaşlar kadromuz çok iyi değil zamanla daha iyi olacak ne güzel hoca yusuf yazıcıyı çıkardı bu sene güzel işler yapıyoruz kadromuz güçlensin daha iyi olacağız biraz akıllansın taraftarımız artık hoca tabi ki kalmalı transfe rkonusunda yönetim hamleler yapması lazım parasal anlamda hocanın değil
Yorum
-
müdür herşeye eyvallah derim ama hoca yusuf yazıcıyı çıkardı demeİlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHoca gitsin yok bilmem ne ...hoca hiç bir yere gitmeyecek bizle kalacak işinize gelirse.
istikrarsızlık her sene geçin bu işleri arkadaşlar kadromuz çok iyi değil zamanla daha iyi olacak ne güzel hoca yusuf yazıcıyı çıkardı bu sene güzel işler yapıyoruz kadromuz güçlensin daha iyi olacağız biraz akıllansın taraftarımız artık hoca tabi ki kalmalı transfe rkonusunda yönetim hamleler yapması lazım parasal anlamda hocanın değil
Yorum
-
hikmet karaman başta olmak üzere şikesever rizelilere kapak olsun adamlık görsünlerİlk olarak Bera B. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBursaspor devre arası konuşmasının videosu düşmüş:
http://www.fotomac.com.tr/webtv/vide...-dusen-videosu
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum