Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Tuğrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Takımda toplu, topsuz sprinter, dripling yapabilen yegane oyuncu Castillo.

70-75 gibi onun değil diğer oyuncuların çıkması faydamıza olur.

Yusuf Yazıcı-Rodellega gibi.

Takıma yapılan takviyeler ile oyun felsefesini takımın içine sindirmiş.

Görsel zevki, iştahı iyi bir oyun izletiyor.

Geçen hafta ön libero'da Medjani'yi oynatmayıp, Aytaç'ı 11'de değerlendirse sonuç lehimize olabilirdi.

Önümüzdeki sezon bu tür hataların telafisi olamaz.

Pozisyon zenginliğimiz umut verici ama savunma ve hücum hattı arasındaki pas bağlantısı istenen seviyede değil.

Pas oyununda savunmadan, ortaya, merkezden dikine yahut çizgiden diğer kanada daha hızlı geçirmeliyiz.

Konya maçında da gördük ki bizi kontra yapmaya mahkum eden takımlar karşısında geçiş hücumlarını iyi yapamıyoruz.

Kadro zaafiyetinden, yorgunluktan dem vurabilir.

Fakat geride topun arkasında beklemeyi, hızlı akınlar yapmayı öğrenmeliyiz.

Topsuz oyunda. Almanların gegenpressing dediği pas arası yapıp, ani hücumlar yapmada tehdit yaratırsak gerisi gelecektir.

Hep oyunu forse ederek olmaz.

Biraz da arka alan dinlenmek, gücümüzü ekonomik kullanmayı becerebilmeliyiz.
    çoğu atağımız rakipten kaptığımız toplarla hızlı hücum yaparak oluyor. geçişlerde oyuncu yeteneği yetmiyor bazen. set hücumu pek yapmıyoruz, presle top kapıp hızlı şekilde bitirmeye çalışıyoruz. oyunu sete döndürüp top tutacak oyuncular da yok zaten. seri şekilde pas yapıp sağdan sola oyunu çevirmiyoruz. sürekli dikine oynamaya çalışan bir takım var.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      çoğu atağımız rakipten kaptığımız toplarla hızlı hücum yaparak oluyor. geçişlerde oyuncu yeteneği yetmiyor bazen. set hücumu pek yapmıyoruz, presle top kapıp hızlı şekilde bitirmeye çalışıyoruz. oyunu sete döndürüp top tutacak oyuncular da yok zaten. seri şekilde pas yapıp sağdan sola oyunu çevirmiyoruz. sürekli dikine oynamaya çalışan bir takım var.
      Genel anlamda rakip takım topun arkasında bekliyor.

Ersun hocanın da oyun mantalitesi.

Oyun hakimiyetini rakibine hissettirmek, oyuna hükmetmek üstüne kurulu.

Elbette dediğin gibi pozisyonlarımızın çoğu ikinci bölgede karşılanan toplarla oluyor.

Ama oyunu hep ikinci ve üçüncü bölgede oynuyoruz.

Benim istediğim şey ise Klopp, Heynckes ve Simeone gibi.

Alan savunması yaparak rakibi bekleyip, kazanılan top ile 3-4 pas yapıp gol pozisyonu üretmektir.

Gegenpressing sistemini oturtmak lazım.

Yorum

• Hoca gayet formda ve ligin üzerinde.

Yorum

• Oyuncu değişiklikleri bazen şans işidir. 10 maç N'Doye'u oyuna alırsın gol atamaz kötü hoca olursun, 1 maç alırsın 2 gol atar maçı çözen adam olarak anılırsın. Yine de 60-70'i beklemeden devre arasında değişiklik yapması önemliydi...
          Trabzon bir sevda,
          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Ersun Yanal diyorum gidiyorum
            "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Tebriklere devam ediyorum, varol hocam.
              BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Oyuncu değişikliğiyle maç alamıyordu. Aldı.
                - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Helal olsun hoca boyle devam insallah..
                  Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• Uzun zaman sonra yapması gereken müdahaleyi gecikmeksizin yaptı. Bu da maçın dönmesine vesile oldu.

Umarım bu konsantrasyonu artarak devam eder.
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                    Ayağa KALK!

Yorum

• Hocanin yanlis tercihleri oldu buna biz de kizdik ama biz inaniyor guveniyorduk hep destek olduk..

Hocanin kökünü kazimaya calisanlar simdi ön safta dursunlar da görelim.

Neymis akli burada degilmismis..Senin aklına uyup hocayi gonderseydik ne olacakti bilmiyorum. .

Güveniyoruz inanıyoruz hocalar hatalar elbette olacaktir..Yuzunuzdeki gulucuk hic eksik olmasin insallah..

Not : Normalde de Ersuna da ayilip bayilmam ama söz konusu objektif olmak ve Trabzonspor ise sonuna kadar destek oluruz.

Yorum

• Helal hocam

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                        şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hocanin yanlis tercihleri oldu buna biz de kizdik ama biz inaniyor guveniyorduk hep destek olduk..

Hocanin kökünü kazimaya calisanlar simdi ön safta dursunlar da görelim.

Neymis akli burada degilmismis..Senin aklına uyup hocayi gonderseydik ne olacakti bilmiyorum. .

Güveniyoruz inanıyoruz hocalar hatalar elbette olacaktir..Yuzunuzdeki gulucuk hic eksik olmasin insallah..

Not : Normalde de Ersuna da ayilip bayilmam ama söz konusu objektif olmak ve Trabzonspor ise sonuna kadar destek oluruz.
                          ilk yarıdaki takımı kuranda oynatan da ersun yanaldı insanları tahrik etmeyin ilk yarıdaki ersunla ikinci yarıdaki ersunun farkını görememeniz sizin sorununuz bence. Ersunun istafasını da halen daha heyecanla bekliyorum 20 haftadır takıma ilk defa + değer katan bir hareket yapan hocanın istifasını beklemekte hakkım. Asıl ersunu istememe sebebim başka tabi mide meselesi ersuna büyük hocam diyen adamlar selçuğada büyük kaptan geri dön der beklerim şaşırmam

Yorum

• İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ilk yarıdaki takımı kuranda oynatan da ersun yanaldı insanları tahrik etmeyin ilk yarıdaki ersunla ikinci yarıdaki ersunun farkını görememeniz sizin sorununuz bence. Ersunun istafasını da halen daha heyecanla bekliyorum 20 haftadır takıma ilk defa + değer katan bir hareket yapan hocanın istifasını beklemekte hakkım. Asıl ersunu istememe sebebim başka tabi mide meselesi ersuna büyük hocam diyen adamlar selçuğada büyük kaptan geri dön der beklerim şaşırmam
                            8 bine yakin mesaj attim kimi tahrik etmisim..

Ben ne simdi oynanan futbolu göğe çıkarıyorum ne de ilk yari oynanan oyunu yerine dibine gomuyorum..

2.yari Bursa macinda tactan Pasa macinda kornerden Osmanlispor macinda iğne deliğinden topu gecirip gol atan takim ilk yari iyi oynadigi maclarda gol bulamadigi icin bu kadar geride kaldi..

Sen beklemeye devam et bu gidisle cok beklersin daha.

Zaman kimleri hakli cikaracak bekleyip göreceğiz. .Bizim derdimiz Trabzonspor.
                            En son Uğur Kalyoncu tarafından düzenlendi; 14.03.2017, 09:19.

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              8 bine yakin mesaj attim kimi tahrik etmisim..

Ben ne simdi oynanan futbolu göğe çıkarıyorum ne de ilk yari oynanan oyunu yerine dibine gomuyorum..

2.yari Bursa macinda tactan Pasa macinda kornerden Osmanlispor macinda iğne deliğinden topu gecirip gol atan takim ilk yari iyi oynadigi maclarda gol bulamadigi icin bu kadar geride kaldi..

Sen beklemeye devam et bu gidisle cok beklersin daha.

Zaman kimleri hakli cikaracak bekleyip göreceğiz. .Bizim derdimiz Trabzonspor.

Kusura bakmayın yanlışta anlamayın ama derdi Trabzonspor olan biri ersunu böyle savunmaz ilk yarıda takımı sabote eden ben değildim kendisi idi arayıp bulursanız devre arası transfer kendisine bırakılırsa 10 maçta 25 puan civarı toplar diye de yazmıştım bir hoca düşünün transferde tek söz sahibi olmadığı takımı sabote ediyor transfer ona bırakılınca takımın golüne sevinmeye başlıyor neyse hocanın kökünün kazımaya çalışanları ön safta durmaya çağırmıştınız ona cevap olarak yazdım geri kalan 7999 mesajınıza cevap olarak değil

Yorum

• İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kusura bakmayın yanlışta anlamayın ama derdi Trabzonspor olan biri ersunu böyle savunmaz ilk yarıda takımı sabote eden ben değildim kendisi idi arayıp bulursanız devre arası transfer kendisine bırakılırsa 10 maçta 25 puan civarı toplar diye de yazmıştım bir hoca düşünün transferde tek söz sahibi olmadığı takımı sabote ediyor transfer ona bırakılınca takımın golüne sevinmeye başlıyor neyse hocanın kökünün kazımaya çalışanları ön safta durmaya çağırmıştınız ona cevap olarak yazdım geri kalan 7999 mesajınıza cevap olarak değil
                                Hocam Fatih Tekke nin cok büyük hayraniyimdir mesala onu savunsam objekliften uzaklasiyorum mu acaba derim ama benim Ersun un başarılı olacagina inancim ve bizik takimin sorununun hoca olmadigina inancimdan dolayi destekliyorum Ersunu yoksa babamin oglu degil.

O zaman senin ve senin gibi düşünen insanlara göre takimi sabote eden hocayi takimda tutan baskan ve yönetim de takimi sabote ediyor..

Neyse herkesin önceliği Trabzonspor. .benim sadece vurgulamak istedigim onyargilar kenara birakilip insanlara rahat çalışma ortami yaratilmali..Ersun basarisiz olsun üzerine cullanalim duduncesinde insanlar var ve bu yanlis..zaten basarisiz olursa gider bunu dile getirmeye calisiyoruz.
                                En son Uğur Kalyoncu tarafından düzenlendi; 14.03.2017, 10:41.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X