İlk olarak Tuğrul tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ersun Yanal | Teknik Direktör
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçoğu atağımız rakipten kaptığımız toplarla hızlı hücum yaparak oluyor. geçişlerde oyuncu yeteneği yetmiyor bazen. set hücumu pek yapmıyoruz, presle top kapıp hızlı şekilde bitirmeye çalışıyoruz. oyunu sete döndürüp top tutacak oyuncular da yok zaten. seri şekilde pas yapıp sağdan sola oyunu çevirmiyoruz. sürekli dikine oynamaya çalışan bir takım var.
Ersun hocanın da oyun mantalitesi.
Oyun hakimiyetini rakibine hissettirmek, oyuna hükmetmek üstüne kurulu.
Elbette dediğin gibi pozisyonlarımızın çoğu ikinci bölgede karşılanan toplarla oluyor.
Ama oyunu hep ikinci ve üçüncü bölgede oynuyoruz.
Benim istediğim şey ise Klopp, Heynckes ve Simeone gibi.
Alan savunması yaparak rakibi bekleyip, kazanılan top ile 3-4 pas yapıp gol pozisyonu üretmektir.
Gegenpressing sistemini oturtmak lazım.
Yorum
-
Uzun zaman sonra yapması gereken müdahaleyi gecikmeksizin yaptı. Bu da maçın dönmesine vesile oldu.
Umarım bu konsantrasyonu artarak devam eder.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Hocanin yanlis tercihleri oldu buna biz de kizdik ama biz inaniyor guveniyorduk hep destek olduk..
Hocanin kökünü kazimaya calisanlar simdi ön safta dursunlar da görelim.
Neymis akli burada degilmismis..Senin aklına uyup hocayi gonderseydik ne olacakti bilmiyorum. .
Güveniyoruz inanıyoruz hocalar hatalar elbette olacaktir..Yuzunuzdeki gulucuk hic eksik olmasin insallah..
Not : Normalde de Ersuna da ayilip bayilmam ama söz konusu objektif olmak ve Trabzonspor ise sonuna kadar destek oluruz.
Yorum
-
İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocanin yanlis tercihleri oldu buna biz de kizdik ama biz inaniyor guveniyorduk hep destek olduk..
Hocanin kökünü kazimaya calisanlar simdi ön safta dursunlar da görelim.
Neymis akli burada degilmismis..Senin aklına uyup hocayi gonderseydik ne olacakti bilmiyorum. .
Güveniyoruz inanıyoruz hocalar hatalar elbette olacaktir..Yuzunuzdeki gulucuk hic eksik olmasin insallah..
Not : Normalde de Ersuna da ayilip bayilmam ama söz konusu objektif olmak ve Trabzonspor ise sonuna kadar destek oluruz.
Yorum
-
İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleilk yarıdaki takımı kuranda oynatan da ersun yanaldı insanları tahrik etmeyin ilk yarıdaki ersunla ikinci yarıdaki ersunun farkını görememeniz sizin sorununuz bence. Ersunun istafasını da halen daha heyecanla bekliyorum 20 haftadır takıma ilk defa + değer katan bir hareket yapan hocanın istifasını beklemekte hakkım. Asıl ersunu istememe sebebim başka tabi mide meselesi ersuna büyük hocam diyen adamlar selçuğada büyük kaptan geri dön der beklerim şaşırmam
Ben ne simdi oynanan futbolu göğe çıkarıyorum ne de ilk yari oynanan oyunu yerine dibine gomuyorum..
2.yari Bursa macinda tactan Pasa macinda kornerden Osmanlispor macinda iğne deliğinden topu gecirip gol atan takim ilk yari iyi oynadigi maclarda gol bulamadigi icin bu kadar geride kaldi..
Sen beklemeye devam et bu gidisle cok beklersin daha.
Zaman kimleri hakli cikaracak bekleyip göreceğiz. .Bizim derdimiz Trabzonspor.En son Uğur Kalyoncu tarafından düzenlendi; 14.03.2017, 09:19.
Yorum
-
İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle8 bine yakin mesaj attim kimi tahrik etmisim..
Ben ne simdi oynanan futbolu göğe çıkarıyorum ne de ilk yari oynanan oyunu yerine dibine gomuyorum..
2.yari Bursa macinda tactan Pasa macinda kornerden Osmanlispor macinda iğne deliğinden topu gecirip gol atan takim ilk yari iyi oynadigi maclarda gol bulamadigi icin bu kadar geride kaldi..
Sen beklemeye devam et bu gidisle cok beklersin daha.
Zaman kimleri hakli cikaracak bekleyip göreceğiz. .Bizim derdimiz Trabzonspor.
Kusura bakmayın yanlışta anlamayın ama derdi Trabzonspor olan biri ersunu böyle savunmaz ilk yarıda takımı sabote eden ben değildim kendisi idi arayıp bulursanız devre arası transfer kendisine bırakılırsa 10 maçta 25 puan civarı toplar diye de yazmıştım bir hoca düşünün transferde tek söz sahibi olmadığı takımı sabote ediyor transfer ona bırakılınca takımın golüne sevinmeye başlıyor neyse hocanın kökünün kazımaya çalışanları ön safta durmaya çağırmıştınız ona cevap olarak yazdım geri kalan 7999 mesajınıza cevap olarak değil
Yorum
-
İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKusura bakmayın yanlışta anlamayın ama derdi Trabzonspor olan biri ersunu böyle savunmaz ilk yarıda takımı sabote eden ben değildim kendisi idi arayıp bulursanız devre arası transfer kendisine bırakılırsa 10 maçta 25 puan civarı toplar diye de yazmıştım bir hoca düşünün transferde tek söz sahibi olmadığı takımı sabote ediyor transfer ona bırakılınca takımın golüne sevinmeye başlıyor neyse hocanın kökünün kazımaya çalışanları ön safta durmaya çağırmıştınız ona cevap olarak yazdım geri kalan 7999 mesajınıza cevap olarak değil
O zaman senin ve senin gibi düşünen insanlara göre takimi sabote eden hocayi takimda tutan baskan ve yönetim de takimi sabote ediyor..
Neyse herkesin önceliği Trabzonspor. .benim sadece vurgulamak istedigim onyargilar kenara birakilip insanlara rahat çalışma ortami yaratilmali..Ersun basarisiz olsun üzerine cullanalim duduncesinde insanlar var ve bu yanlis..zaten basarisiz olursa gider bunu dile getirmeye calisiyoruz.En son Uğur Kalyoncu tarafından düzenlendi; 14.03.2017, 10:41.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum