Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Öncelikle hayırlı olsun diyorum.Başarılı olması için dua ediyorum.Her şey bir yana Şu anki Ersun Yanal İsmi Trabzonspor tarihinin şu günlerdeki en hassas ve zor döneminin teknik direktörüdür.Taraftarımız bunun bilincinde olmalı.ersun hoca ve yönetimin konuşmaları durumun ciddiyetinin farkında olduklarını gösteriyor.Önemli olan da bu.Bu durumda hem hocanın hemde yönetimin teknik konulara yoğunlaşacağı ve bunun dışındaki bahanelere sapmayacaklarını bize göstermesi açısından iyi.
    Şerefli köklü Trabzonspor un yeni çıkan bir antalyanın daha dün kurulan lige çıkan bir osmanlının,bir konyanın,bir başakşehirin yaptığını en azından yapabilecek bir potansiyele ve vizyona sahip olduğu gerçeği ortada.Şerefli Trabzonspor en basiti bunları başarmalı artık ki daha büyük şeyleri başaracak şampiyonluğa oynayacak avrupa kupalarında ''fırtına'' gibi esecek tarihi ve vizyonu varken hele.
    ŞEREFİN YETER TRABZONSPOR YETER Kİ ONURSUZ OLMASIN AŞK.BİTMEZ BU DAVA ÖLMEZ BU SEVDA!

Yorum

• Ersun Hoca suan evli'mi ? Degilse acilen evlenmeli

Su Adami fazla degil, 2-3 sene rahat birakalim basari süphesiz gelecektir.

Aciklamalari cok yerinde ve güzel. Umarim oda sehre ayak uydurur.
      Haftanin belirli günlerinde Istanbula gitmekden vazgecer, dedikodu'culara firsat vermez.

.
      *
      * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Ersun Yanal'ın Trabzon'u ve Trabzonspor'u sevdiğine inanıyorum. Konuşmalarında bile içinde Trabzonspor ile ilgili bir şeyin kaldığı belliydi. Muharrem Usta yönetimi gibi ona profesyonel bir anlayışla çalışma ortamı sağlayacak bir yönetim ile çalışma hevesi olması bizim için büyük avantaj.

Ersun Yanal başarıya uzanan yolu bilen, bu yolun sonunu da görmüş bir isim. Birçok kez çalıştırdığı takımları Avrupa standardına çıkarabilmiş bir teknik adam. Trabzonspor önünde hangi türden engeller olduğunu, burada nasıl zorluklar ile karşılaşacağını da en az bizim kadar biliyor.

Dolayısıyla yapmamız gereken şey ona destek olmak ve işini kolaylaştırmak. Ben inanıyorum ki Ersun Yanal bu heves ve isteği ile takımımızı daha ilk senesinde zor yenilen, hedefi olan, sert bir takım haline getirecek. Teknik direktör etkisini takımda hemen gösterecek.

İkinci dönemindeki yönetim boşluğu ve kendi formsuz dönemi olmasa Ersun Yanal'a destek konusunda çok daha büyük oranlar yakalanabilirdi. O dönemde hepimiz eleştirdik. Fakat şu anda destek zamanı. Gerek o dönem, gerek camia içindeki mevcut ayrışma çalışma ortamındaki zorlukları arttırıyor. Şansımız ise bu dönemde maç olmayacak ve konuşacak pek bir şey olmayacak. Kamp ve yapılanma dönemi iyi geçerse, alınan sonuçlar ile bu eleştiriler boşa çıktığında herkes şapkasını önüne koyup düşünmek zorunda kalacak.
        "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• İnşallah taraftar şuanki sağduyusunda devam eder. Başarı gelecektir biz böyle devam edersek.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Tarikat kur müridin olalım ersun hocam...bu enkazın altına elini koyman bile yürek işi.ben inanıyorum bazen kötü maçlarımız da olacak ama genelde hepimizin seveceği bir takım çıkartacaksın ortaya.

Yorum

• Sozlesme yarin(cuma) mi imzalanacak.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Ekibini çok titiz şekilde kurmalı, en önemli faktörlerden birisi bu.
                "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• Ersun Yanal ne zaman gelecek Trabzon'a.
                  Bizzat havalimanına gitmek istiyorum.

Yorum

• İlk olarak [KAPLAN] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kalben bir beklentim yok açıkcası. Akla ve mantığa uygun kısa,orta hatta mümkünse uzun vade düzgün hedefler belirlensin yeter.
                    Eğer ki böyle bir açıklama yapmamış olsa ben de o beklentiye girmezdim ama beyan esastır her zaman
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                    Ayağa KALK!

Yorum

• futbolu paranın önüne koyan ve gönülden seven birinin Trabzon'u sevmemesi benimsememesi gibi bi durum söz konusu olamaz tek sıkıntıları olsa olsa ortasının olmamasıdır şehrin ve tez canlılığı.

ersun hoca istediği gibi bir ortam buldu dahası aynı dili konuşabileceği bir başkanla çalışacak ben ikisinede güveniyorum inşallah beklentilerinde ötesine geçerler
                      sadece aşk bizimkisi

Yorum

• "Şampiyonluk sürecimiz başlamıştır." Ersun YANAL (13 Temmuz 2008)

Bir kere oldu, bu seferde seninle olur İnşallah. Başarılar diliyorum.
                        diğerlerinden farklı...öteki...
                        Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
                        2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• ersun başkan oyuncu izlemelerede başlamış scout ekibiyle sanırım güvenim tam bu yönetime ve bu adama
                          ölmeden bir şampiyonluk kutlasak be :)
                          Bizim çalınan sadece kupamız değil , umudumuz,sevincimiz,gelecegimiz .. https://twitter.com/halanikli

Yorum

• Yeni Ersun Yanal dönemi hayırlı olsun. Başarılar diliyorum.

Umarım yönetim futbolcu transferlerinde de erken davranır ve yeni sezon hazırlıkları tam kadro yapılabilir.

Derin Trabzonspor
                            HEDEF 61.000 ÜYE l Haydi BordoMavi.Net Göreve!

Yorum

• Ersun Yanal | Teknik Direktör

Zırlamaya gerek yok yarım kalan işi bitirecektir şampiyonluk beklemeyin ilk sezonunda gidin otobüs durağında köptü trafiğinde bekleyin ben realiteden yanayım iyi futbol oynatsın yeter uefa kupası biletide alırsa tamamdır

Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
                              Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
                              Sebahattin Çakıroğlu

Yorum

• İlk olarak hamdi_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                "Şampiyonluk sürecimiz başlamıştır." Ersun YANAL (13 Temmuz 2008)

Bir kere oldu, bu seferde seninle olur İnşallah. Başarılar diliyorum.
                                Boyle demişti evet hatırladım. Umarın tekrar olur
                                "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim