Ne inat çıktın sen de hocam
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ersun Yanal | Teknik Direktör
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
ersun hocaya güveniyorum fakat bu her yaptığını tasdikliyorum anlamına gelmez
1 defansın ortasına jose yi oynatmak nedir bir maç iki maç tamam dersin ama kötülediğimiz aykut en verimli olduğu dönemde -bi sakatlık falan varmı bilmiyorum- kesilip yerine jose monte etmek akıl mantık işi değil salih defansın ortasında olur belki çift ön liberoda olur ama devamlı sağ bek oynayamaz jose varken oynamamalı takımı frenlemekten öte giden bi hareket değil bu
2 oyuna çok geç müdahalelerde bulunuyor genelde iş işten geçiyor sefa deniz soner bunlar 11 de 18 de olmaması gereken isimler gönderdiğimiz serdar gürler bunlardan daha iyi bir adamdı...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...
Yorum
-
Bugun sahanın en kötüsü Ersun hocaydı. Bosi sağ kanatta oynatmamasını şöyle bir teknik açıdan bize bir izah etse de bi anlasak. Bu kadar futbol yorumcusu ve taraftarlar olarak bizim bilmediğimiz şey nedir?
Galatasarayın golü geliyorum diye bas bas bağırırken oyunu kenardan sadece izlemesinin de bir izahı yok. Her teknik adam orada bir müdahalede bulunur , tutar tutmaz ayrı bir konu ama oyuna bir müdahalede bulunması gerekirdi. Yazacak daha çok şey var ancak kazanan hocayı eleştirmek eşyanın tabiatına aykırı deyip susalım..Seni ölüme de götürse doğruluktan sakın ayrılma.
Hz. Ömer.
Yorum
-
atıp tutarlar.. neticede skor taraftarıyız..İlk olarak tsukru61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugün hocayı destekleyenler bejeke yenilgisi sonrası atıp tutmasın!
bjk rahat yenebilir, rize fark atabilir. kopuk ve kondisyonu tükenen bir takımız, hani gs macını cok rahat kazanacaz demistim cünkü gs stres yapacaktı, kalan maclarda ise zor 3 puan alırız diyorum..En son kopeli tarafından düzenlendi; 20.04.2015, 10:32.
Yorum
-
gol geliyorum derken izledi resmen... oyuncu değişikliklerini illa gol yedikten sonra mı yapmamız gerekiyor.İlk olarak signal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugun sahanın en kötüsü Ersun hocaydı. Bosi sağ kanatta oynatmamasını şöyle bir teknik açıdan bize bir izah etse de bi anlasak. Bu kadar futbol yorumcusu ve taraftarlar olarak bizim bilmediğimiz şey nedir?
Galatasarayın golü geliyorum diye bas bas bağırırken oyunu kenardan sadece izlemesinin de bir izahı yok. Her teknik adam orada bir müdahalede bulunur , tutar tutmaz ayrı bir konu ama oyuna bir müdahalede bulunması gerekirdi. Yazacak daha çok şey var ancak kazanan hocayı eleştirmek eşyanın tabiatına aykırı deyip susalım..
Yorum
-
Aynen öyle.Yusuf ve Aykut'la maça başlasaydık gs'nin şuursuz saldırdığı ilk yarıda 3 farklı galibiyeti rahatlıkla yakalayabilirdik.Bosingwa sağ beke dönmeli artık yeter.İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYaptığın onca hataya rağmen maçı kazanmamız bence senin için bir şanstı hocam 4-5 atabileceğimiz maçı şansımızın yardımıyla kazandık kendine gel bence...Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Kondisyonu tükenen takım derken neye göre?dün bizim 5 oyuncumuzun koşu mesafelerimizin yanına bile yaklaşamadı gs oyuncuları.aylardır bu hep böyle.yani ortaya bir laf atıyorsunuz ama destekleyici bir yanı olsun.neymiş bundan sonra 3 puan alamazmışız.tamam canım tamam.İlk olarak kopeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleatıp tutarlar.. neticede skor taraftarıyız..
bjk rahat yenebilir, rize fark atabilir. kopuk ve kondisyonu tükenen bir takımız, hani gs macını cok rahat kazanacaz demistim cünkü gs stres yapacaktı, kalan maclarda ise zor 3 puan alırız diyorum..Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Hocanın hamleleri maçı kazanmak içindi... Geç kaldı desekte kazanan hoca her zaman haklıdır
"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
-
Orta sahaya taze bir kan gerekiyordu 50-65. dakikalar arasında.
Kenarda Soner ve Zeki olunca hoca mecbur kan kaybına dayanmak zorunda kaldı. Anlayabiliyorum onu.Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
Maçı dernekte izliyorum,maçın başları Erkan Zengin'e atılan her uzun top sonrası önümde maçı izleyen 10-11 yaşlarında 2 çocuk ah bu toplar Yusuf'a gelse çok hızlı koşarda çok gol atar diyorlardı kendi aralarındaki konuşmalarında.velhasıl 2.devre kaleci Hakan'ın devleşmesi sonucu 4-5 gol yemekten kurtardık.bir daha böyle yakalanırsak affetmezler.İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocanın hamleleri maçı kazanmak içindi... Geç kaldı desekte kazanan hoca her zaman haklıdır
Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum