Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Tim Jabol-Folcarelli

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor un tek gercek ortasahasi. Dikine gidisine kurban oldugum, topu kaleye sokmayi da ogren artik da. Bi gol atsan dadindan yenmez

Yorum

• Umarım uzun yıllar bizle kalırsın

Yorum

• Sakatlık inşallah uzun süreli değildir. Konya maçında sahada olursun inşallah.

Takımın en iyilerinden birinin sakatlanıp çıkışı ve oyuna giren umutsuz vaka olarak görülen Muçi'nin 2 golle 3 puanı getirişi uzun süre unutulmayacak.
        Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek :tsamblem:

Yorum

• Sadece saha içi performansını değil, saha dışı takıma aidiyetini de ayrıca takdir ediyorum. Her anlamda 10/10 kendisi.

Yorum

• Sanırım yeni sözleşme imzalandı kendisiyle.
            No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Trabzonspor un tek gercek ortasahasi. Dikine gidisine kurban oldugum, topu kaleye sokmayi da ogren artik da. Bi gol atsan dadindan yenmez
              evet en zayıf noktası o . golle hiç işe olmamış bu vakite kadar

Yorum

• İlk olarak bordoylamavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

evet en zayıf noktası o . golle hiç işe olmamış bu vakite kadar
                Gol de atmaya baslasa Gedson Fernandes x2 olur

Yorum

• (UEFA)

Yorum

• İki gözümün Çiçeğine nazar değdi.

inşallah sakatlığı uzun süreli değildir.

Zaten bu adam gol atmaya felan da başlarsa elde zor tutarsın.
                    S.V.A.K.O
                    FATİH TEKKE

Yorum

• İlk sahaya adım attığın anda işte futbolcu budur dedim. Herkes nerden buldunuz bunu derken ben ölümüne savundum mesajlar orda. Muazzam bir orta saha oyuncusu.

Yorum

• kaç hafta yok 😒
                        *
                        * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          kaç hafta yok 😒
                          Bu hafta riske edilmeyecekmiş diğer haftaya hazır olur diyorlar.
                          S.V.A.K.O
                          FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            İlk sahaya adım attığın anda işte futbolcu budur dedim. Herkes nerden buldunuz bunu derken ben ölümüne savundum mesajlar orda. Muazzam bir orta saha oyuncusu.
                            Bence son gs maçındaki seviyesi şimdiye kadarki en yüksek performansı oldu

Yorum

• (UEFA)

Yorum

• Geçen sezon kış transfer döneminde 1 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Trabzonspor'a transfer olan Fransız oyuncu, Bordo-Mavili forma altında 21 karşılaşmada görev alırken Karadeniz ekibi bu karşılaşmalarda sadece 1 yenilgi elde etti.

Fırtına, söz konusu karşılaşmalarda 13 galibiyet ve 7 beraberlik elde etti. Fırtına, Tim'in oynadığı 21 karşılaşmada 46 puan topladı ve 2,19 puan ortalaması yakaladı.

Karadeniz ekibi, Tim'in oynadığı maçlarda sadece bu sezon başında Fenerbahçe'ye karşı mağlubiyet aldı.
                                ​karar

(UEFA)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim