Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Tim Jabol-Folcarelli

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• %100 iyileşsin sonra oynasın.
    "The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)

Yorum

• Takımın Mustafa'yla birlikte en kritik adamı.
      . .
      . Futbol yetenekli aptalların oyunu olmamalı
      . .

Yorum

• Sizi bilmem ama bana göre fayda olarak Oulaiden 2 gömlek daha iyi.

Yorum

• Oluai riskli adam, Jabola top gelince ben rahatliyorum, top kaybi yapmayacagina eminim çünkü. Gol ve asistmere de baslasa tadindan yenmez

Yorum

• İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Oluai riskli adam, Jabola top gelince ben rahatliyorum, top kaybi yapmayacagina eminim çünkü. Gol ve asistmere de baslasa tadindan yenmez
            hocam katılıyorum ama şuan oluaiyi şişirip sezon sonu satmalıyız jabolun yanına da 24-27 arası sosa buluyoruz bu ikiliyi de 3 sezon tutuyoruz

Yorum

• İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Oluai riskli adam, Jabola top gelince ben rahatliyorum, top kaybi yapmayacagina eminim çünkü. Gol ve asistmere de baslasa tadindan yenmez
              Jabola top gelince rahatlamanı anlıyorum da konunun oulai ile ne alakası var.

Yorum

• İlk olarak hızligonzalaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Jabola top gelince rahatlamanı anlıyorum da konunun oulai ile ne alakası var.
                Bir ustteki mesajla beraber okursan...

Yorum

• Müthiş adam. Yanında kim oynarsa oynasın ama bu adam kesin oynasın
                  trabzonspor bir sevdadir...

Yorum

• Süper Lig'in en iyi orta sahası. Büsbüyük topçu.

Yorum

• İlk golde Zubkov'a attığı pas... Belki çok inceci değil ama acayip faydalı.
                      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• sen adamın dibisin

Yorum

• Kaldığı yerden devam.
                          Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Jabolun satılmasına gerek yok zaten Batagov ve Oulai ikilisi satılacak Pina da var değerli oyunculardan.Jabolu en fazla 15 milyon euroya satarsın onun için de değmez çünkü yeri zor dolar.

Yorum

• Jabol harika oynadı yine, takımın en değerli ismi, paha biçilemeyecek tek oyuncumuz. 2033e kadar bir yere gitmemeli.

Yorum

• Ne Batagov ne de Onauchu… Takımın olmazsa olmazı kesinlikle bu adam. Ve üstelik sadece 1 milyon euroya alındı.
                                www.x.com/zykmda

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X